• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltime sinir olmak bana zarar veriyor ama elimde degil...

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
Eltim çok sinir bozucu arkadaşlar.aslında iki eltim var büyük olanla ne samimiyetim var ne sorunum.hepimizin evi yolu ayri.inanın Benim onu kiskanacagim hiçbir sey yok.ama çok sinir oluyorum ve sinirlendiğimi belli ettiğim haksizliga gelemedigim için kiskaniyor konumuna da düşüyorum sanirim.eltim aşırı derecede kıskanç haset fesat yitisen sürekli eksik arayan her seyi eleştiren ve hiic utanmadan gözünün içine bakarak taklit eden olan olmayan het şeyle övünen ve hava atmaya çalışan surekli yalan soyleyen ve en sinir bozucu olan da canım cicim bitanem hayatım diyen bi insan.yani mesafe koymak istiyorum ama o kadar sirnasiyor ki ben kotu oluyorum.aslında herkese karsi genel olarak boyle ama ben onun takintisi haline geldim sinir ola ola o da Benim takintim oldu.aynı seyleri minnacık bebeklerimiz üzerinde de yapıyor.artık kendimden çok Kizim için endişeleniyorum.bir de ben calisiyorum bir şey aliyorum o ise evde ne alsam yalaklikla ya da kocasiyla kavga cikararak kv.lere aldiriyor sinir oluyorum.kv.bebekleri sevme saatini bile hesaplıyor.sürekli sorun cikariyor.kv.ler ondan korkuyor.sinir oluyorum.en ufak seyde ben sinir hastasıyım deyip işin içinden çıkıyor.

Haksızliga uğruyoruz.sinir oluyorum.düşünün kayınpederim onlara ev aldi.bize ise siz çalışıyorsunuz diyorlar.Benim sucum calismak mi? Eltim ise yemedim icmedim ev aldim önünde bir kurban bile kesmediler diyor millete.duyuyorum sinir oluyorum.kv. de de duyuyor.olsun desin ne olcak diyor.ya cok sinir oluyorum kendimi ferahlatamiyorum.hep aklima geliyor

ne yazık ki her ailede böyle sevimsiz tipler çıkabiliyor moralini bozma. ona en güzel cevap, onu umursamadığını göstermektir. zorunlu olarak biraraya geldiğiniz zamanlarda idare sanatıyla onu geçiştireceksin yapacak bir şey yok. ama mümkün olduğunca az görüş. kendinde olmayıp da sende olan birşeyleri kıskanıyor ki seninle yarış halinde. bırak o kendi dünyasında yarışmaya devam etsin:63:

çok zor bile olsa mesafe koy aranıza mutlaka
her zaman görüşmek zorundamı kalıyorsun aynı muhittemi oturuyorsunuz

onu umursamayarak mesafe koymak senin için en iyisi sanırımm kendi sağlığın açısından en azından, bak hem sen diyorsun kv den de duyuyormuş ve herşeyin farkındaymışşş sen içini rahat tutt ne derler gün olur devran dönerr

Bende elti olacagim, hemde buyuk elti:)) Ne zaman bilmiyorum ama.
Bizim en buyuk avantajimiz, esimin ailesinden ne benim ne esimin ne de kaynimin bir beklentisinin olamayisi.
Anca kendilerine yetiniyorlar.
Bu tarz sorunlari yasayan cok fazla arkadasim var, ona ev aliniyorda, neden bizimde yok diyen.
Haksizlik yapildigi konusunda size katiliyorum ama kendinizi uzecek sekilde beklentilere girmeyin derim.
Surekli sizi kiskandiracak seyler yapiyorsa da, araya mesafe koyun, gorusmeyin.
Elti sonucta, esiniz cok istiyorsa, kardesiyle gorussun.
Sizi bu denli etkilemesine izin vermeyin.

ne demek siz çalışıyosunuz o çalışmıyo ya hayret bişey! her iki tarafa eşit olmak lazım işte bundan dolayı çıkıyo bu huzursuzluklar kayınvalidenin ve kayınpederin eşit davranmaması yüzünden

Haksızliga uğruyoruz.sinir oluyorum.düşünün kayınpederim onlara ev aldi.bize ise siz çalışıyorsunuz diyorlar.Benim sucum calismak mi? Eltim ise yemedim icmedim ev aldim önünde bir kurban bile kesmediler diyor millete.duyuyorum sinir oluyorum.kv. de de duyuyor.olsun desin ne olcak diyor.ya cok sinir oluyorum kendimi ferahlatamiyorum.hep aklima geliyor

bu tür problemler genellikle ailelerin evlatlerı arasında kayırmacılık yapması yüzünden çıkıyor zaten bence

Eltim çok sinir bozucu arkadaşlar.aslında iki eltim var büyük olanla ne samimiyetim var ne sorunum.hepimizin evi yolu ayri.inanın Benim onu kiskanacagim hiçbir sey yok.ama çok sinir oluyorum ve sinirlendiğimi belli ettiğim haksizliga gelemedigim için kiskaniyor konumuna da düşüyorum sanirim.eltim aşırı derecede kıskanç haset fesat yitisen sürekli eksik arayan her seyi eleştiren ve hiic utanmadan gözünün içine bakarak taklit eden olan olmayan het şeyle övünen ve hava atmaya çalışan surekli yalan soyleyen ve en sinir bozucu olan da canım cicim bitanem hayatım diyen bi insan.yani mesafe koymak istiyorum ama o kadar sirnasiyor ki ben kotu oluyorum.aslında herkese karsi genel olarak boyle ama ben onun takintisi haline geldim sinir ola ola o da Benim takintim oldu.aynı seyleri minnacık bebeklerimiz üzerinde de yapıyor.artık kendimden çok Kizim için endişeleniyorum.bir de ben calisiyorum bir şey aliyorum o ise evde ne alsam yalaklikla ya da kocasiyla kavga cikararak kv.lere aldiriyor sinir oluyorum.kv.bebekleri sevme saatini bile hesaplıyor.sürekli sorun cikariyor.kv.ler ondan korkuyor.sinir oluyorum.en ufak seyde ben sinir hastasıyım deyip işin içinden çıkıyor.

Kendimi gördüm sende:) Bir benzeri de bende var o eltinin...Kafana takma umursama diycem ama olmuyor,hele de takıntı haline geldiyse...Gerçi zorla takıntı haline getirttiler benimkiler.

benim de görümcem bu şekilde,toplum içinde laf atar beni küçük düşürmeye çalışır,ben de sinirlenir cevap veririm ama artık sadece gülücem takmadığımı görsün kendi sinir olsun sen de öyle yap bence....

bir insan canım, cicimli konuşuyorsa ya araya mesafe koyulmamış ya da o yapılmış ama ciddiyetle üzerinde durulmamıştır.
daha az görüşmeye hatta eşleriniz yanınızdayken bir araya gelmeye çalışın.
kendinden bahsederken de sanki hiiiiiççççç takmışyormuş gibi ya ayyy ne kadar yakışmış, güle güle kullan, senin kızında daha iyi durmuş gibi davranın.
bu durumda zaten hava atacak ve üstünlük sağlayacak bir durum kalmamış olur.
sanki kendi kendine yarışıyormuş gibi olur.

Telefondan yazıyorum sarzim bitti geç cevap veriyorum kusura bakmayın.aynı yerde oturmuyoruz ama Benim ailem kayinvalideler eltim ve ailesi aynı yerli...ortak çevre çok.dedikodunun bini bir para.nefret ediyorum o ortamlardan.ya gerçekten o kadar maskeli ve sahte sevgi sözcükleri uçuruyor ki havada ben yanında mahkeme duvariyim ama hala hala aynı.eski konularima baksanız korkunç bir gebelik geçirdim mecburen annemde kaldım o da hamileyken 7 /24 gezdi ama annesinde kaldı.hamileyken eve gelen gidene hizmet etmek istemiyormus.evde sıkılıyormus.ama asıl bomba kimse bana bir şey dememiş ona da diyemezmis.resmen benimle yarışıyor.bunu her yerde de söylüyor.ben banane istersen annende yasa dedim.kv.gil de korkuyor.ve neticede bir aylık oldu bebeği hala annesinde duyuyor.kv.gil surekli ayağına gidiyor.ki ben o hasta halimle ne laflar duymuştum.ama gel de sinir olma

Kızlar lütfen bir şeyler söyleyin bana ben hayatimda Bu kadar çift kişilikli bi insan gormedim ya.kadın aşırı derecede ikiyü zlü.durmadan eksik arıyor laf sokuyor her seyimi taklit ediyor kayinvalide kızımı sevse surat yapıyor bir de millete karsi hayatım bitanwm diye konusuyor ben sinir oluyorum o canayakin ben soğuk oluyorum.kızıma teyzem diye hitap ediyor ama laf sokuyor.kayinvalidenin gorumcemin arkasından her hakareti ediyor yüzlerine annecim ablacim diyor.nasıl böyle yapıyorsun diyorum iyilik ben de kalsin diyor arada,laf tasiyamadigim için millet onu Iyi sanıyor.
Daha yeni ev aldık duyduğu gün sürati acaip dustu çocuklarına kocasina falan bagirdi hayırlı olsun demedi.birkaç gun sonra topuluk içinde nasil sarılıp opuyor hayırlı olsun diyor bana.kocasıyla kavga ediyor gelip bizden yardim istiyor bi konusun uyarın falan diye konuşuyoruz bi dahaki görüşmede kocasıyla övünüyor.çok gıcık ya oğlu var ikiye geçti.akıllı zeki bir çocuk.öğretmeni Benim oglumdan daha başarılı demis.demekki anası babası öğretmen olsa da kafa yoksa olmuyor hiç guvenmicen ana baba okumuş diye diyor.biz ogretmeniz daha Kizim yaşına girmedi.ne demek istiyorsun desem yaran mi var der.böyle bi tip.nasıl davranilir Bu kadına

Eltinin bir model üstü bizim ailede de var.Bunların ilacı hiç muhattap olmamak kaale almamak.İçten içe kendi sinirlenir onunla muhattap olmadıkça o sinirlensin siz niye sinirinizi bozuyorsunuz.Aynı şekilde maddi konularda aynı bizde.Çok şükür muhtaç değiliz kendi yağımızda kavruluyoruz diye düşünün.Öyle insanlar için kendinizi yıpratmaya değmez.

Tartışmaya girmeyin, geri çekilin, mesafe koyun görmemeye çalışın.

Yoksa size dokunacak şeyler yapar.

Bizde de aynı sorun var canım yani annemin eltisi amcamın hanımı biz yeni ev aldık kredi ile onlarda aldılar onlar alırda biz alamayız mı bide öyle diyor şimdide aldıgımız evi çekemiyor sizin eviniz daha güzel bizimkinden büyük sizinkinin yüzme havuzu var sizin evi ben alsaydım keşke diyor ara sıra babamın işyerine çay kahve içmeye giderler her seferinde sizin evi ben alsaydım diyor kadın annemde alsaydın dedi en sonunda kızı bizim semtte bir liseye gidiyor kızını okula özel araba ile getirip götürüyorlar annem kızını okula getirip götürürken koskaca inşaatı görmedinmi dedi alsaydın dedi gözünüz körmüydü dedi en sonunda ,daha sonr annem ehliyet aldı sen ehliyet alırsında ben alamazmıyım dedi açık açık halbuki annem kimseye hava bile atmaz şunu aldım bunu alıcam diye benim kardeşim lise3 geçti kendi kızıda lise3 geçti kardeşim meslek lisesinde okuyor onun kızıda anadolu lisesinde benim kardeşimin gittigi liseyi çok küçümsemişti meslek lisesine gidilirmi diye daha sonra ögrendim ki lise tercih döneminde kardeşimin okulunuda tercih vermişler çünkü bulundugumuz şehirde meslek liseleri arasında süper bir lise diyebilirim.Yengemin kızı hem dershane gidiyor hemde bütün derslerden özel ders alıyor mat geometri gibi derslerden ama kız bir türlü başaramıyor benim kardeşimde şuan hiç bir dershaneye gitmeden sayısal dersler 5 ve 4 düştü karnesine yengem şimdide buna kafanı takmış biz o kadar ders aldırıyoruz başaramıyor diyor sizinki nasıl oluyorda mat ve geometriyi 5 düşürüyor diyor yani anlıyacagın herkes de var böyle insanlar.

Son düzenleme:
Kızlar lütfen bir şeyler söyleyin bana ben hayatimda Bu kadar çift kişilikli bi insan gormedim ya.kadın aşırı derecede ikiyü zlü.durmadan eksik arıyor laf sokuyor her seyimi taklit ediyor kayinvalide kızımı sevse surat yapıyor bir de millete karsi hayatım bitanwm diye konusuyor ben sinir oluyorum o canayakin ben soğuk oluyorum.kızıma teyzem diye hitap ediyor ama laf sokuyor.kayinvalidenin gorumcemin arkasından her hakareti ediyor yüzlerine annecim ablacim diyor.nasıl böyle yapıyorsun diyorum iyilik ben de kalsin diyor arada,laf tasiyamadigim için millet onu Iyi sanıyor.
Daha yeni ev aldık duyduğu gün sürati acaip dustu çocuklarına kocasina falan bagirdi hayırlı olsun demedi.birkaç gun sonra topuluk içinde nasil sarılıp opuyor hayırlı olsun diyor bana.kocasıyla kavga ediyor gelip bizden yardim istiyor bi konusun uyarın falan diye konuşuyoruz bi dahaki görüşmede kocasıyla övünüyor.çok gıcık ya oğlu var ikiye geçti.akıllı zeki bir çocuk.öğretmeni Benim oglumdan daha başarılı demis.demekki anası babası öğretmen olsa da kafa yoksa olmuyor hiç guvenmicen ana baba okumuş diye diyor.biz ogretmeniz daha Kizim yaşına girmedi.ne demek istiyorsun desem yaran mi var der.böyle bi tip.nasıl davranilir Bu kadına

hiç oralı olma o sana laf sokuyorsa sende laf sok ama kavga eder gibi değil şaka yapar gibi gülerek aynı onun taktiğini uygula.. sana bi laf söylerken 1 kere değil 10 kere düşünsün eltime ben bunu söylerim ama neder die ... sen düşeneceğine o düşünsün

hiç oralı olma o sana laf sokuyorsa sende laf sok ama kavga eder gibi değil şaka yapar gibi gülerek aynı onun taktiğini uygula.. sana bi laf söylerken 1 kere değil 10 kere düşünsün eltime ben bunu söylerim ama neder die ... sen düşeneceğine o düşünsün

görüşmeni ve sohbetini azaltacaksın.
başka çaresi yok.sende cevap verirsen ortalık fena karışır,yada
dalga geçerek vereceksin cevabı,bazen vermeyip güleceksin, sinir etmek istiyorsan.
son yazdığın mesajda anne baba öğretmen ama ne yarar gibi bir laf söylemiş.
bu laftan sonra seni kıskandığını düşündüm.için rahat olsun.
kıskançlıktan yapıyor.sadece yüzüne gülerek ver cevabını.

Back
X