Eltime sinir oluyorum

valla arkadasim,aferdersin ama kendini enayi yerine koydurmussun bile.ve gozun korkmus onlardan.eger yapmazsam kizarlar,kuserler gozuyle bakiyorsun.eltin uzakta oturuyor.sende yanindaki evde,kayinvalideniz yasli ve tek.yardima ihtiyaci oldugunda gerektigi yardimi yapmaniz boynumuzun borcu.ama sinirli yap.eltiniz geldiginde en az 1 hafta 15 gun kaliyordur.ilk geldigi gun gerektigi kadar yemegini yap koy koseye,cek git evine.cikarkende,annecigim yengem burdayken bende evimi ocagimi kaldiracam.buyuk temizlik yapicam.yengem ilgilenir gidene kadar seninle de,ve cek kapiyi cik git.arkandan kosack degiller ya.arkadaslarinin dedigi gibi aksamdan aksama esinle cay icmeye git yeter..baktin olmadi annene kalmaya git.veya biraz daha uzaktaki bir yakininda kal.eltin nasil tatile gelmisse,seninde tatil yapmana itiraz edecekleri yok? olurda bir laf ederseler.yengem buraya tatile geldi birsey denilmiyorda nasil bana cok gorursunuz diye sende tavrini koy...

senin ne eksiğin var eltinden ???? eşine emirler yağdrıması hiç hoş değil !!

k.v.ağzı sıkı bi insansan aynen burda bizlere analttığın gibi onla konuş !!

k.waliden senin yaptıklarını '' işi o '' gibi değerlendiriyo, eltinin ''annecimlerini'' güzel gelinim olarak değerlendiriyo hiç hoş deil..
bence k.walidenle konuş içine atma, eşinlede konuş.. kensini ifade et..
ama konuşurken konuşmalarını özenle sec ki kimse kıskandığını düşünmesin..

eltin gelincede işleri onun üzerine bırak hatta o hafta annene git ki k.waliden eltini görsün bide..
bakalım oda senin gibi fedakar mı ??

Eltinizin eşinizi arayıp anneme iyi baksın demesi çok garip
Aslında senin eşinde buldum ben hatayı konuşturmayacaktı onu
Ağzının payını verse en azından sende gelinsin gel sen bak dese bu laf ona yeterdi
Ama diğer taraflarda ben eltinizin suçlu olduğunu düşünmüyorum
hAtta hafiften kıskançlık durumuna katılıyorum
Bu kıskançlık olayını da yanlış anlamayın ben de kayınvalideme elimden geleni yapsam
O da bi diğerine güzel gelinim de se ben de kıskanırım
insanın doğasında var bu duygu ve bende çok kıskanç bi insanım niye inkar edeyim ki
Allah ta biliyor kulu da
Siz de kendinizi iş yapmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyin o da kalksın hizmet etsin

aynen ben pek nişanlı sayılmam ama aramzda taktık 2 sene önce beni istemeye gelmedıler bi tane kız ıstedıler nısanlımın abisine 1 ay oldu diplernden ayrılmıolar kıskanmak diilde hakszlık olnca ınsan yedıremıo soğuyo..

Back
X