Eltimi anlayamıyorum..

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Eltilerimle aramız çok iyidir. Hepsi akrabalar bir ben yabancıyım. ama çok iyi anlaşırız.
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.

Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.

Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler. :KK43:

Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.

Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.

Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın. :KK43:

Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın. :oops:

NOT: küçük elti de çürük çıktı uzaktan davulun sesi hoşmuş :KK70:

Son düzenleme:
Eltilerimle aramız çok iyidir. Hepsi akrabalar bir ben yabancıyım. ama çok iyi anlaşırız.
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.

Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.

Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler. :KK43:

Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.

Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.

Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın. :KK43:

Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın. :oops:

Anladığım kadarıyla bu büyük eltin senden hiç haz etmiyor

ve küçük eltinle aranızda fitne çıkarıp bozmaya çalışıyor

hiç bir lafına inanma mesafe koy görüşmemeye çalış.

Kıskanıyor...
Eltilerin genel huyu bu hele en küçük sen olunca derdi de laf sokması da karışması da bitmiyor. bende yaşıyorum biri diğerini atar benim ağzımdan çıkanı da çıkmayanı da diğerine anlatır. Öteki eşimi arar şikayet eder Allah'tan eşim yanımda şimdi hiçbiri bana dokunamıyor eşim çünkü benim yanımda ve hep beni koruyor. Mesafe koymaktan başka çaren yok canım

Kıskanıyor...
Eltilerin genel huyu bu hele en küçük sen olunca derdi de laf sokması da karışması da bitmiyor. bende yaşıyorum biri diğerini atar benim ağzımdan çıkanı da çıkmayanı da diğerine anlatır. Öteki eşimi arar şikayet eder Allah'tan eşim yanımda şimdi hiçbiri bana dokunamıyor eşim çünkü benim yanımda ve hep beni koruyor. Mesafe koymaktan başka çaren yok canım
Benim eşim beni korur hep sağolsun. ama mesafe koymaya çalışıyorum arayıp duruyor.
Kvme giderim evleri yanyana arayıp durur gel yanıma diye. Sevgi ilgi gösteriyor çok.

büyük elti sizi çekemiyor. Eşinizi dinleyip ondan uzak durun aramalarını açın ama kısa kesin ben evli yada nişanlı değilim ama çok garip bi sülalem var böyle şeylere çok alışkınım

Büyük eltin küçük eltin i kıskanıyor. Ve sizin de samimi olmanızı istemiyor çok net belli. Esın uzak dur demiş vardır bir bildigi dinle derim.
Not: notuna karşılık not 13 yıllık evliyim :KK66:

eşinde diyormuş uzak dur diye görüşmek konuşmak için bir sebep yok ki mecburi aile toplantıları dışında.
Çok sık arıyor beni. O aramasa ben aramıyorum bile. İki gün konuşmasak üçüncü gün hayırsız diye arıyor. Kırmadan nasıl uzaklaştıracam. Laf desem beni rezil eder sülaleye ağzımı açamıyorum yanında.

Çok sık arıyor beni. O aramasa ben aramıyorum bile. İki gün konuşmasak üçüncü gün hayırsız diye arıyor. Kırmadan nasıl uzaklaştıracam. Laf desem beni rezil eder sülaleye ağzımı açamıyorum yanında.
samimi konuşmayarak araya mesafe koymaya çalış. . bir anda telefonlara cevap vermemek olmaz. . konuşurken sıcak davranma . . .zaten eşinde arkanda o da demiş uzak dur diye.

işim vardı hastayım gelemem gibi cevaplar ver mesela

hiç bizde gel deme koskoca kadın bir şekilde anlar hisseder herhalde görüşmek istemediğini

eşinizi dinleyin, samimi olma demişse; olmayın...
bu kadar basit..

Değer mi bir başkası uğruna eşinizi dinlememeye...?

evliliklerde temel olan eşlerin iletişimi, anlaşması...
ama kayın validem, ama eltim, ama görümcem...
hepsi hikaye.

herkesle mükemmel geçinmek zorunda değilsiniz.. samimi olmaya da gerek yok.
belli ki sizi kabullenemiyor. hayatınızı yönetmeye çalışıyor, sizde bu fırsatı ona veriyorsunuz... onun aklıyla kararlarınızı değiştirebiliyorsunuz... böylelikle kendisini yönetici olarak görmeye devam ediyor..
her konuda fikri var, her konuda bilir kişi.. !

bırakın muhattap olmayın.. eşimle ben böyle karar verdik diyecek gerekli konularda noktayı koyacaksınız...

Bence sizi kesinlikle çekemiyor, mutluluğunuzu kıskanıyor olabilir. Dikkatli olun aranızı açmaya çalışacaktır :KK43:

Eşin uzak dur dediğine göre bildiği birşey var demekki herkes biliyor ne kadar fesat biri olduğunu çok tehlikeli bir tip dikkat et yanında hicbirsey konusmamaya çalış yuva bile yıkar uzak dur

Bence sizi kesinlikle çekemiyor, mutluluğunuzu kıskanıyor olabilir. Dikkatli olun aranızı açmaya çalışacaktır :KK43:

Eşin uzak dur dediğine göre bildiği birşey var demekki herkes biliyor ne kadar fesat biri olduğunu çok tehlikeli bir tip dikkat et yanında hicbirsey konusmamaya çalış yuva bile yıkar uzak dur

Eşimle aramızı açmaya çalışmaz o kadarını tahmin etmiyorum eşimi çok sever . Eşim diyor ki onun amacı reklam çıkarıp geçip bir kenarda keyifle izlemek.

Eşimle aramızı açmaya çalışmaz o kadarını tahmin etmiyorum eşimi çok sever . Eşim diyor ki onun amacı reklam çıkarıp geçip bir kenarda keyifle izlemek.
Ben yine de güvenmezdim :KK43: Zaten hep ummadığımız taşlar başımızı yarıyor maalesef. Fakat eşinin sana destek olması senin arkanda olması senin en büyük avantajın :KK66: Bence yine de dikkatli ol. Dilerim mutluluğuna hiç gölge düşmez ve huzurlu olursun :KK66:

X