- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- Konu Sahibi alekta movik movik
Eltilerimle aramız çok iyidir. Hepsi akrabalar bir ben yabancıyım. ama çok iyi anlaşırız.
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.
Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.
Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler.
Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.
Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.
Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın.
Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın.
NOT: küçük elti de çürük çıktı uzaktan davulun sesi hoşmuş
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.
Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.
Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler.
Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.
Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.
Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın.
Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın.
NOT: küçük elti de çürük çıktı uzaktan davulun sesi hoşmuş
Son düzenleme: