Eltim doğulu. Biz hepimiz aynı şehirliyiz egeliyiz. Hatta tesadüf annelerimiz arkadaş eşimle.
Annelerinizin arkadas olmasi nasil tesaduf olabilir yahu
Gorusmeyen kadinlarin arkadasligi onemli bir arkadaslik degildir.
Ayni sehirli olmayi da vurguladiginiza gore mesajiniz gayet net: ben bu aileye eltimden yakinim.
Elti icin varan 1.
eltimle kaynaşırız diye ama o çok mesafeli kaldı
Asiri sacma.
Ozel gununuzde nasil kaynasabilirsiniz ki.
Sizi tanimiyor bile, biraz fazla bir sey yapsa benim ozel gunumde one cikmaya kalkisti diye dusunmeyeceginiz ne malum?
Ben sirf bu dusunceyle bile gayet eltiniz gibi davranirdim.
Ki oyle de davrandim.
Resmen benim aileye katılmamı beklemiş kız. Zaten doldurmuş içinde bazı şeyleri. Kavga sebeplerini anlatmayayım yeterince uzattım ama kendi eşinden şikayet etmiş bana maddi konularda özgürlük vermiyor vs diye. Kendisi avukat ve öğretim üyesi. Eşimin abisi de mühendis. Bir ara iş bulmakta zorlandı onları bahane etmiş.
Niye bahane olsun?
Kadin esinden dert yanmis.
O arada kv ne dedi ne yapti bilmiyorsunuz.
Ara mi yapti ara mi bozdu?
Ustelik hic sizinle alakali bir mevzu degil, size ne oluyor da bu bir bahane degil diye dertleniyorsunuz?
Demek ki esiyle aralari bozulmus o donem.
Haddiniz olmayan seylerde fikir belirtip otorite gibi bu bir bahane deme hakkini kendinizde bulamamaniz gerekiyor.
Sizin evinizde, ozel gununuzde hir gur cikarsa haklisiniz ama kv ya da esiyle iliskisi sizi hic alakadar etmez.
Strese girince kekeliyormuş
Ee yani?
Bu da mi sizi kiskandigi icin?
Kendini aciklamis kadin.
Bu da mi dert?
Bizi balkonda gördüler arabamızı park ederken.
Biz araba aldik, onlarsa k.pederin eski arabalarini odunc istiyorlardi diyerek ustunlugunuzu kanitlamaya calismissiniz ama elti yememis.
Kendi ailesi biraz eğitimsiz ama kız iyi bir yerde. Benim ailem eğitimli insanlar.
Burda da hakeza.
Elti sizin ve kayin ailenin ne yapmaya calistiginin farkina varmis, kesmis atmis.
Sizin de 'asiri iyi insan' tavrinizi yememis. Size o firsati vermek istememis bence.
Eltinin de kabaligini hos goruyor degilim ama sizin siyasetinizi de anlamadigini dusunmuyorum.
Eltiyle bu yola devam etseydiniz eminim "ben bu ailede daha cok seviliyorum"u vermeye calisacaktiniz, kadin da fark edip uzak durmus.
Siz de hic hoslanmamissiniz bence ama farkiniz siz siyaset yapmissiniz, elti yapmamis.
Neyse o sekilde davranmis.
Son yaptigi cok ayip, direkt bu sekilde yapmissa ama gorusmek istemedigi cok belli.
Siz de artik asiri iyi insan olmayi birakin bence.