• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimi kafama cok takiyorumm:(

asnur88

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
56
4
13
İstanbul
Cok art niytli bi eltim var onu yok sayamyorum onu takmak istemyorum bile cok kiskanc herseyi kiskanyo her biarya geldgimzde gozu esimle benim ustumde biz nezman tartssak dunyalr onun olyo resmen bunuda cok belli edyoo herksin ona daha cok ilgi gstrmsni beklyo hep o anlatsin o dinlensin ortamda istyo suanda hepsini bi kenara biraktim bi seklde gozardi etmye calsyorum ama suan icin en kafama taktgim cok baska bebek istyorum bikac aydr bebsimde olmyo buda onu bilyo we suanda ben bebis istedikten sonra ikincye gebe kaldi brincisde kucck dha we kesinle bebek istemyoken nedense birden karar werdi we suanda bana bildgin kisir muamelesi yapyo kendini. cok sansli oldgnu hemen cock sahbi olabldgini flan solyo seni beklerken ben gebe kaldim nasip iste benmi cok byutyorum benmi cok art niytlyim takmimm diorum ama dyanamyorum :(

Cok art niytli bi eltim var onu yok sayamyorum onu takmak istemyorum bile cok kiskanc herseyi kiskanyo her biarya geldgimzde gozu esimle benim ustumde biz nezman tartssak dunyalr onun olyo resmen bunuda cok belli edyoo herksin ona daha cok ilgi gstrmsni beklyo hep o anlatsin o dinlensin ortamda istyo suanda hepsini bi kenara biraktim bi seklde gozardi etmye calsyorum ama suan icin en kafama taktgim cok baska bebek istyorum bikac aydr bebsimde olmyo buda onu bilyo we suanda ben bebis istedikten sonra ikincye gebe kaldi brincisde kucck dha we kesinle bebek istemyoken nedense birden karar werdi we suanda bana bildgin kisir muamelesi yapyo kendini. cok sansli oldgnu hemen cock sahbi olabldgini flan solyo seni beklerken ben gebe kaldim nasip iste benmi cok byutyorum benmi cok art niytlyim takmimm diorum ama dyanamyorum :(

Evlatla nispet olmaz arkadaşım.
eltin büyük konuşmuş.
sen düşürme kendini.
sakın ola da evlat üzeerinden yapmaya çalıştığı bu yarışa dahil olma.
bırak kendi haline.
Allaha havale edeceksin.
evlatlar birer emanettir,can veren de Allah'tır.
Hayırlısını iste sen kendi adına o kadar.

Evlatla nispet olmaz arkadaşım.
eltin büyük konuşmuş.
sen düşürme kendini.
sakın ola da evlat üzeerinden yapmaya çalıştığı bu yarışa dahil olma.
bırak kendi haline.
Allaha havale edeceksin.
evlatlar birer emanettir,can veren de Allah'tır.
Hayırlısını iste sen kendi adına o kadar.

Bende dahil olmamaya calsyorum ama canim yanyo o gebelgini goxume soktukca bende resmen gercekten cocgum olmcakmi demekten kendimi alamyorum tam kisirmsm gbi dawranyo

Madem eşiinle tartışınca dünyalar onun oluyo sende tartışma eve gidene kadar kendini tutamıo musun ?
Çok sinirlensen kırılsan bile onun yanında hep Gül kocacım balım de öp yanına otur
Ayrıca bebek konusunda çok ayıp etmiş terbiesiz öylelerini görünce ağızlarını burunlarını dağıtasım gelio

Bebek istiyoruz ama vücudum nekadar geç bozulursa o kadar iyi baksana sen haline daha toparlamadan 2.yi doğurucan merhale geleceksin bilmem de

Yani sözün özü kendi silahıyla vur onu:32:

Madem eşiinle tartışınca dünyalar onun oluyo sende tartışma eve gidene kadar kendini tutamıo musun ?
Çok sinirlensen kırılsan bile onun yanında hep Gül kocacım balım de öp yanına otur
Ayrıca bebek konusunda çok ayıp etmiş terbiesiz öylelerini görünce ağızlarını burunlarını dağıtasım gelio

Bebek istiyoruz ama vücudum nekadar geç bozulursa o kadar iyi baksana sen haline daha toparlamadan 2.yi doğurucan merhale geleceksin bilmem de

Yani sözün özü kendi silahıyla vur onu:32:

Bilerekk tartsmyormki bianda denk gelyoo ben kendimi tutsam nlcak erkekler sinrlenince bianda azcok bilrsnn cok nadir bile olsa aama ona o yetyoo iste tartsmamms onun mtlulkk sebelrinden biri bu

böyle bi insana neden bebek istediğini söylüyosun

O konu benim enbyuk psmanlgim bigun cok canm skknti cok dertlscek brine ihtyicm wardi ogunde onla konsyodk bianda konudan konya ckti agzmdan bikere istee bianda cok ii dwrandii cok destekk olcak gbii benmm saflgimm suanda kendi yaptgimi cekyorumm denebilr

Sende onu çekemiyorsun kıskanıyorsun gibi geldi anlattıklarından:ssz:

kıskandırmak ıcın hamıle kalan eltıyıde ılk kez duyuyorum..

bızım kk kızları nıye kendılerını bu kadar nimetten sanarlar bılmem..

kıskandırmak ıcın hamıle kalan eltıyıde ılk kez duyuyorum..

bızım kk kızları nıye kendılerını bu kadar nimetten sanarlar bılmem..

Ya kiskandrmakta war ama ilgyi kendini uzerine toplamak cunku ilgi kendi uzerinde oldgu surece cok mtlu bi insan benden once ewlendi benim dgnumdede yapcagini yapti simdide sira bebeklerde ben gebe kalrsam ilgi ondan gtcek gbi dsnyo demkki ki ole bise yok yani esit bi sewgi saygi war kaynana tarfinda bei ezyo sadece benim oldu ama senin olmadi die

Bilerekk tartsmyormki bianda denk gelyoo ben kendimi tutsam nlcak erkekler sinrlenince bianda azcok bilrsnn cok nadir bile olsa aama ona o yetyoo iste tartsmamms onun mtlulkk sebelrinden biri bu
Sinirlendirme eşini yani baktın sinirlenecek canım cicim moduna gir
Eşinlevde konuş bana insanların yanında sinirlenme evimizde bağıralım çağıralım de ben üzülüyorum de daha yapmaz öyle

Sinirlendirme eşini yani baktın sinirlenecek canım cicim moduna gir
Eşinlevde konuş bana insanların yanında sinirlenme evimizde bağıralım çağıralım de ben üzülüyorum de daha yapmaz öyle

Bu kes dkkt ettik ondada anne bak bis dha ii anlasyoruz moduna grsdi cok komik ole bukzde kawgadan dha ii anlsan kim yarsina grdi ben bunlrin hepsine alstim ama suanda bebek meselsine fena canm sklyo bana kisr muamelsii yapmasi terslim diorum buksde bebegim olcak beni kiskanyo der die korkyorum

:6::6::6::6::6:bugün elti reyonunda indirim mi var herkes orda :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

BUGÜN DE ELTİ KONULARI PATLADI :ssz::1:

Bir gun gorumce, bir gun zar, bir gun elti... sayiyla mi gonderiyolar anlamadim :126:

Hanımlar, kadın canını sıkan bir konuyu burda dile getirmis sizlerse dalga geciyorsunuz. Destek olmayı gectim kostek de olmayın bari. Kimsenin derdini kucumsemeye hakkınız yok. Elti konuları cokmus da artık sıkmıs da.... Burası panayır mı, herkes derdini anlatıp kendince cozum bulmaya calısıyor. Dogrusu cok ayıpladım sizi

Bu kes dkkt ettik ondada anne bak bis dha ii anlasyoruz moduna grsdi cok komik ole bukzde kawgadan dha ii anlsan kim yarsina grdi ben bunlrin hepsine alstim ama suanda bebek meselsine fena canm sklyo bana kisr muamelsii yapmasi terslim diorum buksde bebegim olcak beni kiskanyo der die korkyorum

Benimde çocuğum olmuo çok istiyorum olmuo eşimin kuzenleri hamile kaldı doğum yaptılar gözüme gözüme soktular bak biz doğurduk sen daha gençsin senin olmuo die yıkıldım doğan bebek bi bende susuo bıraksam ağlıo ağlarken alsam susuo 2 pışlasam uyuyo şimdi onlar deliriyo

Kısır bile olsan senin suçun mu ? Sen doğurda biz sevelim de

Back
X