• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimi kafama cok takiyorumm:(

cok art niytli bi eltim var onu yok sayamyorum onu takmak istemyorum bile cok kiskanc herseyi kiskanyo her biarya geldgimzde gozu esimle benim ustumde biz nezman tartssak dunyalr onun olyo resmen bunuda cok belli edyoo herksin ona daha cok ilgi gstrmsni beklyo hep o anlatsin o dinlensin ortamda istyo suanda hepsini bi kenara biraktim bi seklde gozardi etmye calsyorum ama suan icin en kafama taktgim cok baska bebek istyorum bikac aydr bebsimde olmyo buda onu bilyo we suanda ben bebis istedikten sonra ikincye gebe kaldi brincisde kucck dha we kesinle bebek istemyoken nedense birden karar werdi we suanda bana bildgin kisir muamelesi yapyo kendini. Cok sansli oldgnu hemen cock sahbi olabldgini flan solyo seni beklerken ben gebe kaldim nasip iste benmi cok byutyorum benmi cok art niytlyim takmimm diorum ama dyanamyorum :(

bu insanlar nedne böyle oluylar bilmiyorum benim eşimin anne babası yok 6 kardeşler eşim en büyükleir okadar üzerlerine titrer ama onlar eşimin herşeyini kıskanır çekemezler herhalleriyle belli ederler alalhım ıslah eylesin zorla 3 yıldan sonra aşılamayla hamile kaldım asla sevindiklerini hissetmedim hatta eşimin küçüğü olan kaynımında henüz çocuğu yok onlarda çok istiyolar hatta çok dua ettim hmileyken onlara
kaynım ve eltim kıskanç kıskanç davrandı çocuğm düştü aramadılar bile

Dilendrmek icin deil dertlsmek icindi

Bu devirde derdini kimseye anlatmayacaksin. Eltinle dertlesilmeyecegini anlamissindir insallah.
Ne bileyim ben boyle biseyi fark ettigim an gorusmeleri azaltirim ve sirlarimi da paylasmam. Bu kadar zor bisey olamaz bu:26:

Bu devirde derdini kimseye anlatmayacaksin. Eltinle dertlesilmeyecegini anlamissindir insallah.
Ne bileyim ben boyle biseyi fark ettigim an gorusmeleri azaltirim ve sirlarimi da paylasmam. Bu kadar zor bisey olamaz bu:26:

Anlamaya anladimda cok gecc artk cocgum olana kadar cekcem bu sikintiyi bence. bizim genlerde ikizlik var belki ikiz olur dio kaynanam buna bile surati dusyo yarabbim ya

bu insanlar nedne böyle oluylar bilmiyorum benim eşimin anne babası yok 6 kardeşler eşim en büyükleir okadar üzerlerine titrer ama onlar eşimin herşeyini kıskanır çekemezler herhalleriyle belli ederler alalhım ıslah eylesin zorla 3 yıldan sonra aşılamayla hamile kaldım asla sevindiklerini hissetmedim hatta eşimin küçüğü olan kaynımında henüz çocuğu yok onlarda çok istiyolar hatta çok dua ettim hmileyken onlara
kaynım ve eltim kıskanç kıskanç davrandı çocuğm düştü aramadılar bile

Benimki direk arardi ama ayrintilari ogrenmek icin direk birinci agizdan asla bekleyemez ole konularda rabbim sana ins en hayirli zamanda nasip etsinn saglikli nurtopu gibi bebis

Benimki direk arardi ama ayrintilari ogrenmek icin direk birinci agizdan asla bekleyemez ole konularda rabbim sana ins en hayirli zamanda nasip etsinn saglikli nurtopu gibi bebis

4 gün oldu eltim bugün aradı o da doktorun numarasını falan almak için tedaviye başlayacaklarmış daha 2 aylık evliler resmi nikahları bile yok

ben ağladım telde diyo neden düşmüüş vs diyo hala banasorular soruyor teselli vereceğine

bize gelmişlerdi hamileyken heyecanla anlattım allah sanada nasip etsin daha 2 aylık evlisinz dedim sancımm ve lekem vardı oturuyoruz ya ben hep diyorum çok korkuyorum bişey olacak diye allahım inşallah herşey yolunda gider diyorum amin inaşşalh bile demiyor yüzüme salak salak bakıyor kıskanç kıskanç sancım olduğı düşük rsikim olduğu halde kıçını kaldırıp bana yardımcı olmuyor ben yemek hazırlyrm ohalde eşim sen dokunma ben yaparım diyo yok ben yaparım vs demiyor hiç
zaten uzun süre çocuğu olmayan birisi olsa yanında bu konuyu konuşmam bile ben okadar düşüncessiz değilim allah herkesi kalbince iflah etsin ama böyle kötü insanların işleri hep yolunda gidiyor nedense

sağol canım güzel dileklerin için

4 gün oldu eltim bugün aradı o da doktorun numarasını falan almak için tedaviye başlayacaklarmış daha 2 aylık evliler resmi nikahları bile yok

ben ağladım telde diyo neden düşmüüş vs diyo hala banasorular soruyor teselli vereceğine

bize gelmişlerdi hamileyken heyecanla anlattım allah sanada nasip etsin daha 2 aylık evlisinz dedim sancımm ve lekem vardı oturuyoruz ya ben hep diyorum çok korkuyorum bişey olacak diye allahım inşallah herşey yolunda gider diyorum amin inaşşalh bile demiyor yüzüme salak salak bakıyor kıskanç kıskanç sancım olduğı düşük rsikim olduğu halde kıçını kaldırıp bana yardımcı olmuyor ben yemek hazırlyrm ohalde eşim sen dokunma ben yaparım diyo yok ben yaparım vs demiyor hiç
zaten uzun süre çocuğu olmayan birisi olsa yanında bu konuyu konuşmam bile ben okadar düşüncessiz değilim allah herkesi kalbince iflah etsin ama böyle kötü insanların işleri hep yolunda gidiyor nedense

sağol canım güzel dileklerin için

Hemde nasil yolunda gidiyo malasefki. Allah cok buyukk iikide ekmegimizi nasibimizi rabbim veeriyo kullarina kalsak yanmistik o diledigi kadar fesatlansin vardir yazilan bi vakti elbet

Bosver takma kafana.. Insallah hayirlisiyla seninde bir bebegin olur. Benimde senin gibi eltim var ama bize uzak oturuyor.:ssz:

Agzina saglik cok teskkr ederim ben gercekten isanlardan akil almakk icin yazdimm belki benim yaptgim yansltr die insanlar dalga gecyoo cok ilginc

Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım fakat ben sadece eltimle değil onun 10 yaşındaki kızıylada uğraşıyorum henüz 10 aylık evliyim ama eşimle sevgili olduğumuzdan beri sürekli beni kıskanıyor arkamdan dedikodumu yapıyor bizde bebek istiyoruz bebek istediğimizi duyunca 10 aradan sonra çocuk yapmaya karar verdi ve beraber 1 hafta arayla hamile kaldik ve ben bebeğimi düşürdüm oda bayramda doğum yaptı hastanede onun yanında ben vardım ben ona iyilikle yaklaşmaya çalışıyorum ama o hastanede bebeğini benden kıskandı belli etmesede ben anladım. Bence sende iyilikle yaklaşmaya çalış bırak o yaptigindan utansin.

Hemde nasil yolunda gidiyo malasefki. Allah cok buyukk iikide ekmegimizi nasibimizi rabbim veeriyo kullarina kalsak yanmistik o diledigi kadar fesatlansin vardir yazilan bi vakti elbet

yemein ederim onların pis nefesi yüzünden düştü benim bebeğim

Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım fakat ben sadece eltimle değil onun 10 yaşındaki kızıylada uğraşıyorum henüz 10 aylık evliyim ama eşimle sevgili olduğumuzdan beri sürekli beni kıskanıyor arkamdan dedikodumu yapıyor bizde bebek istiyoruz bebek istediğimizi duyunca 10 aradan sonra çocuk yapmaya karar verdi ve beraber 1 hafta arayla hamile kaldik ve ben bebeğimi düşürdüm oda bayramda doğum yaptı hastanede onun yanında ben vardım ben ona iyilikle yaklaşmaya çalışıyorum ama o hastanede bebeğini benden kıskandı belli etmesede ben anladım. Bence sende iyilikle yaklaşmaya çalış bırak o yaptigindan utansin.

Bende kotulukk yapmiyorum hep sakin yaklasyorum ona ama icten ice cokta kizyorum ya. Raabim sanada nasip etsin ins o istedigi kadar kiskansin dursun benimkide cok kiskanyo utanmasa olmasa mutlu olcam dicekk

Bende kotulukk yapmiyorum hep sakin yaklasyorum ona ama icten ice cokta kizyorum ya. Raabim sanada nasip etsin ins o istedigi kadar kiskansin dursun benimkide cok kiskanyo utanmasa olmasa mutlu olcam dicekk

İnşallah allah isteyen herkeze nasip etsin. Bende çok kızıyorum sadece ona değil kizinada kızı annesinden beter kayınvalidemle aramızi bozmaya çalışıyor annemlerlede eşimin arasini bozmaya çalışıyorlar işte bende şuan uzakta yapıyorum onunla ama 1 ay sonra onun oturdugu yere taşıncam o zaman ne yapıcam bilmiyorum.

İnşallah allah isteyen herkeze nasip etsin. Bende çok kızıyorum sadece ona değil kizinada kızı annesinden beter kayınvalidemle aramızi bozmaya çalışıyor annemlerlede eşimin arasini bozmaya çalışıyorlar işte bende şuan uzakta yapıyorum onunla ama 1 ay sonra onun oturdugu yere taşıncam o zaman ne yapıcam bilmiyorum.

Tasinmak zorundamsin pekii gitmesenz olmazmi ozman dha kotu olur sanki hatta suankinden kat kat fazla

Innss en hayirli zamanda olur gene insanlar nasil seviniyo sen aglarken

içimçok acıyor ama inan şuan hüngür hüngür ağlıyorum böyle pislik insanalra sevinecek fırsat doğduğu için

ne sevindiler bebeğim olduğuna nede üzüldüler düştüğüne hatta sevindiler

ben herkesin bizim için ne düşündüğünü hissediyorum çünkü

eşimin kesip attığı tırnağı haketmiyor onlar ama bundan sonra tek kaynım hariç bitanesi bu kapıdan giremez girerse eğer ben giderim bu evden okadarki nefret ettim onlardan

bende hevesle telefon açıp müjde veriyorum sözde onlara artık aklım başıma geldi eğer allah birdaha nasipederse evladım olursa karnım büyüne kadar kendi ailem dışında kimseye söylemeyecğim allaha havale ediyorum eğer azıcık benim hamileliğimi kıskanıp pis nefislerini üzerieme saldılarsa allahım benden beter etsin inşalalh beddua etmiyorum alalha havale ediyorum birde utanmadan benden doktorumun numarasını istiyorlar deliricem ya ben bebeğim parçalarını saksıdaki toprağa gömdüm acılar içinde kıvranıyorum abileri üzüntüden çöktü eşim 36 yaşında insan hiçmi acımaz üzülmez abisine

inşallah olur en kısa zamanda inalalh

Bu nispeti en yakinmdaki insanlardan birini teyzemi arkadasina yaparken girdum. Cocugunun olmadgni bildigi bi arkadasina aaa bnm 2. Geliyo hem de erkek sen de ne tembelsin canim dedi. Kizcagiz da 3 kere tup bebek yaptim senden daha cok ugrastum biliyosun acimasizsin dedi. Teyzem o 2. Erkek bebegini bu olaydan 1 hafta sonra kaybetti. Ben baska hicbi sey diyemiyorum. Bu konularda nispet olmaz. Ne bileyim insan saklar bile hamile oldugunu nazar degmesin kotu gozler kalmasin diye. Insanlar kotu enerjiyi kendi kendilerine ustlerine cekiyolar. Birak herkese yaptigi elbet doner. Sen daha bikac aydir deniyomussun. Pirlanta gibi bi evlat yetistirirsin sen de onunla ovunursun..

Tasinmak zorundamsin pekii gitmesenz olmazmi ozman dha kotu olur sanki hatta suankinden kat kat fazla

Evet canım zorundayim köye taşıncaz ben şehirde yapamıyorum eşimde uzun zamandır şehirde yaşıyor burda okudu burda çalıştı artık köye gitmek istiyor ama 2 3 sene içinde kendime ayrı ev yapıcam o yüzden biraz daha rahatım sadece 3 sene falan sabretmek zorundayim.

Back
X