- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
- Konu Sahibi hasretdolu
Canım ben asla yalakalık yapmayı sevmem eğer içimden bir şey geliyorsa yaparım vicdanım zaten rahat etmez . Vicdanımın sesiyle hep kayınvalideme yardımcı destekçi olduk çalışıyordu evine gittiğimde o yokken heryeri sil süpür yapıyordu eve gelse farkedecek şekilde . Eltimde yere bir şey düşse üstünden basarak geçen bir tip. Onunla bu yüzden aynı ortamda olmayı sevmiyorum . Her gün kayınvalidemi arar virüs olmasa haftanın 4 günü sömürmek için. Ama gel görki bir şey alınca ikimizede alır . Hani sen yoruldun kızım al buda benden sana yok . Ya da biz onu kahvaltıya götürürüz . Diğerlerinin umrunda bile olmaz genciz güzeliz kocamla birlikte gezeriz gibi . Ama kahvaltıya geldimi sıra onlarıda çağırır . Yani esimle ben onlara karşı verdiğimiz değeri hiç alamadık . Biz zaten çok bir şey istemiyoruz ama ufakta olsa insan bir adım bekliyor insanlık hali . Ama kızların dediģi gibi Rabbim bize ćok versin eşimle çocuğumla mutlu olayım de umursama biraz zor ama dene en azından aramayı azalt mesela .Evet aslında doğrusu bu kırılıyorm sanki çünkü ne bileyim çok iyi davranırım kayınvalideme.. Eşimden daha çok ben arar sorarım o da beni çok sever aslında aramız çok iyidir. Ama böyle davranması beni kırıyor sanki