ee baş ağrısıda evdeki ve işimdeki verimi düşürüyor ne yapayım..![]()
tuttum bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee baş ağrısıda evdeki ve işimdeki verimi düşürüyor ne yapayım..![]()
bi erkeğin başka bi erkeğe popon büyük şuran büyük buran küçük dediğini düşünebiliyo musunuz? ama kadınlar ne kadar hadsiz ve kıskanç oluyo bazen
en son yaptığı şey de zayıf insanların bilirsiniz kemikleri keskin şekilde dışarda olur, çok zayıf değilim ama kemiklerim iri kasık kemiklerim falan dışarda yani, bunlar çok dışarda anormal doktora görün dedi bana bir de böyle sanki hani hakkaten anormal bi görüntüymüş gibi aaa o ne öyleeyaptı, çok bozuldum yaa
![]()
Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı gerçekten çok sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bende elti bol maşallah, ama bir tanesi canımı çok sıkmaya başladı. Şöyle ki ; sürekli ben kimseyi statü farkından, eğitim farkından aşağılamam, Allah korusun öyle bi düşünceden içimden düşünsem bile kendim utanırım, lakin bazı insanlar bunu zorlaaaa düşündürtmeye uğraşınca, insan ne yapacağını bilemiyor. İlk başta iyi gibi görünüyodu, aramızda 2 yaş var. Bir rahatsızlık geçirdi 1 aydır su bile alacak olsa ben ordayken koşar ben verirdim, kendisi ev hanımı ve benim maaşımı küçük buluyor. Bi gün maaşımı sordu söyledim "aa ne kadar az" dedi ben böylekaldım çünkü maaşım az değil çok şükür, az bile olsa sen bi kurumda müdürsün milyarlar alıyosun da ben mi az alıyorum diyesi geliyo insanın tövbe tövbeee
Sonrasında, fiziki olarak eleştirmeleri başladı, şuran çok küçük, buran çok küçük, şu da zayıf ama fiziği güzel, sen zayıfsın ama şuran çıkıyor, buran çıkıyor demeleri beni sinir etmeye başladı
Eşime anlatmıyorum, sevmiyorum bu tip laf taşımaları, ama içimden de çıkmıyor. Bir diğer tavrı da bana bişeyleri empoze etmeye çalışması, yani kendi yaşadığı hayatı benim de yaşamamı istiyor bu biraz dini konularda ağırlıklı. o Yüzden açıklamıyorum ama anlamışsınızdır canlar
İnanın sevemiyorum ki ben her insanı başta çok sever çok cana yakın davranırım, ama bu kadın da beni iten bir şeyler var ve eşime söyleyemiyorum sürekli görmek zorunda kalıyorum bu eleştirel tavrı da canımı çok sıkıyor, sessiz kalıyorum çünkü o an çok şaşırıyorum o söylediği lafa bir şey diyemiyorum, görümcemle de bi iki böyle atışmaları oldu yanımda, ona da laf sokuyor öyle bi tavrı var ki sanki bir tek o biliyor herşeyi. Sizce ne yapmalıyım bu tavrına karşılık ortamı germeden ama kendimi de ezdirmiceğimi nasıl belirtmeliyim ? Şimdiden okuyan yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .![]()
en son yaptığı şey de zayıf insanların bilirsiniz kemikleri keskin şekilde dışarda olur, çok zayıf değilim ama kemiklerim iri kasık kemiklerim falan dışarda yani, bunlar çok dışarda anormal doktora görün dedi bana bir de böyle sanki hani hakkaten anormal bi görüntüymüş gibi aaa o ne öyleeyaptı, çok bozuldum yaa
![]()
Yinede sert çıktım kusuruma bakmayın
bundan sonra yalnız kalmamamaya çalışıcam kendisiyle, ve bişey söylediğinde içime atmak yerine cevabını vermeye çalışıcam teşekkür ederim
işte ben kendimi üstün hiçbi zaman görmem, ama olduğum statüye çok engeller aşarak geldim, kamu da çalışıyorum memur maaşları aşikar, ama sen tutupta ev hanımı iken bi memura aa ne kadar az dersen karşındakinin nefsine ağır gelir bu ve günaha sokarsın değil mi ? hem de kendin din ibadet konularında atıp tutarken. Kendi kendisiyle çelişiyor beni de bu düşüncelere itekleyerek günaha sokuyor.
![]()
:) yazdıklarınızı okuyunca hayretim evereste tırmandı :)
Gergin değilim, asabi değilim.... Kimseyi değil konuyu irdelerim ve ben sadece yorum yaptım.
Bir önceki yorumumda size densizlik etmiş dedim illa aşağıladı dediniz. Ben de aşağılamamış işte daha ne söyleyelim istiyorsunuz dedim.
Biz derken KK üyelerini kastetmiştim, herhangi bir güruhu değil.
Neyi hakediyorsunuz anlamadım ki? Eltisi tarafından aşağılandığını iddia eden bir üyenin bana bunları yazıyor olması da abesle iştigal.
Herhangi bir gün herhangi bir üyeyle denk gelirim, bu kadar geriliyorduysanız beni engellerdiniz yorumumu da görmezdiniz. Şu yazdığınız inanılmaz çirkin.
Karşı politika uygulayacaksın. ''Evde oturan kadınları anlayamıyorum, nasıl koca eline bakıyorlar'' falan gibi.. Bazı yerlerine kusur bulucaksın.. ''Dudakların küçük sanki, silikon enjekte etmeyi hiç düşündün mü'' gibi..
Yapamam bana yakışmaz diyorsan direkt olarak cevabını vericeksin.. Başka yolu yok arkadaşım.. Çünkü böyle insanlar, sen sustukça üzerine gelmeye devam eder..
:9
en guzel ise yarar taktik.
Nerden mi biliyorum.
Bende de vardi birtane bu eltiden.
Birgun şoyle sakince tartisiyoruz.bana dedigi şu senin yengen (abimin esi)
Seninle ayni evde nasil kalmis.cok edepsizsinalakaya bak arkadas senin benim yengemle ne isin var.
Bende patlattim cevabi:hadi benim 1 yengem vardi.biz ailece edepsizdik ayrildi(farkli eve ciktilar abimle)
Senin yengelerinin hepsimi fenaydida ayrildilar.
Hadi biri hayirsiz edepsiz.ikisi oyle 3 oyle bunlarin 4ü demi fena.
Demekki sizdede bir sorun var
elticigim susup kaldi. :113:
valla canim hic taviz verme.daha cok yenisin taviz tavizi dogurur.
Ayni binada falanmi yasiyorsunuz?
O, bu tur konusmalari yaparken ortamin gerilip gerilmeyecegini hesap ediyor mu acaba?
Bu kadar uysal olmayin, lutfen...
Birincisi neden bir olur iki olur agzinin payini veremiyorsunuz?
Ikincisi neden esinize soyleyemiyorsunuz?
Size tavsiyem sakin sakin siz de ayni tavra baslayin, yok suran soyle buran boyle diye...
Ayrica sen is bulup calismayi dusunmuyor musun, 1 her zaman 0'dan fazladir diye...
Normalde biraz daha yenilir yutulur konu olsa size siz size yakisani yapin, o kendince takilsin derdim...
Fakat burada ki tam olarak deli deliyi gorunce sopasini saklar hikayesi...
Ben olsam artik agzimi acmamdan korkar hale gelirdi...
Herkese hakettigi gibi davranin...
Ozveri kalbi iyi insanlar icin kullanilmali...
Mankenlerin de kemikleri çıkık, ne alaka de
Seni tanımasam kıskanıyosun snaıcam de patlat bi kahkaha![]()