Eltimin bana verdigi sir

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum

Bence esinize soyleyin yarin bir gun aa ben Ay30 a soylemistim der bir yerde sen de esinle bunu paylasmadigin icin suclu olursun. Uygun bir dille soyleyebilirsin. Biraz bos konustu bugun boyle dedi ben konuyu kapattim ama yarin bir gun sagda solda duyarsin haberin olsun diyin.

Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum

nesi sır bunun?
belki öyle 2.evlilikleridir kime ne?

Bugünde eltilerin görümcelerin gelinlerle sır paylaşma günü heralde.

Demeseniz nolcak size demiş işte.
Belki kendi diyemedi size dedi gitsiz karıştırsın diye.hiç duymamazlıktan gelin.
Çokta önemli bi mevzu değil ki

Oluyor tabi :KK48: ama bunun ustunden kac sene gecmis. Hic heyecani kalmamis :KK70:
Dedikodu sicagi sicagina guzel oluyor.

hayır yani mesele ne onu da anlamadım.
sır diyede olaya önem katmışlar iki elti karşılıklı.
öteki kocasına söylememiş beriki söylesem mi diyo. e söyle ne olacak yani annem babamdan önce başkasıyla sevişmiş diye kahr mı edecek..

Boyle sır diye konu açınca ben de sandim ki kocan baska bir adamdan oldu:KK66:

Karikoca birbirini oyle kabul ettilerse,sizler birsey yapamazsinizki. Banane deyip gecin bence

İkinci evlilik olsa ne olmasa ne bu sizi neden böyle geriyor ki

Back
X