- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu söylemek size düşmez. Kimseye düşmez. Söylemeyin. Annesi gerekli gorseydi söylerdi. Bu konunun sizin çocuğunuzun hastalanması ile ilgisi yok. Kadın söylemek istememiş söylememiş. Niye onun evlenmeden önceki özel hayatını konuşuyorsunuz. Bu konuyu konuşmak eltinizin nereden duyduysa size söylemesi bile etik değil. Biri bana böyle bişey soylese duymamış olurdum.Bu benim icin onemli olmaz ama esim icin cok cok onemlidir bence gecmisi degistiremez ama bilmedigi icin bi garip olur ki esim bole bise varsa ve bilseydi bana mutlaka derdi gecende esimle zaten cocugu doktora goturdugumu sehir disindaydi endiselenmesin diye demedim diye kiyametler koptu bole biseyi bana niye demedin diye bana patliycak o yuzden soruyorum ne yapmalıyım diye bana bunu diyeli aslinda aylar oldu sasirdim ve esime demedim zaten bugun kk da diger konuyu gorunce bende fikir almak istedim
Tövbe estağfurullah. İki elti bı kaç saç toplayıp DNA testi yapın bari. SakamisinizIste zaten esimde onun pesine dusecek eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla
Sanki devlet meselesi. Illa birilerine soylemek zorunda misiniz? Cok acayipsiniz yav.
Iste zaten esimde onun pesine dusecek eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla
Hey ajan Ay30 bond, seni sıkı bir görev bekliyor,yakalanırsan bu sırrı işkence altında senden almaya çalışacaklar, biliyorsun. Asla ama asla onlara bilgi vermemelisin. Boynundaki tuğra kolyesinin üzerinde fark etmediğin bir tuş var ve bu tuşa basınca tek atışlık silaha dönüyor.
Dayanamayacak olursan, tanrı yardımcın olsun, ölmek var sırrı vermek yok.
İki kişinin bildiği sır değildir...
İlla yaymak lazım![]()
Bu durumda diyeceğin şey “aayy canım yaa ben her zamanki gibi fitne fücur peşindesin sandıydım bana söylediğin zaman” tabi eltinle aranız nasıl, nasıl biridir bilemem. Ama böyle bir şeyi sır olarak verdiğine göre pek de sağlama benzemiyor nazarımda.Valla ben hic inanmadim zaten herkes ailede kayinvalidemin cocuklarin dogum hikayelerini anlatir ama benim uzuldugum nokta bole bise varsa ve ortaya çıkarsa ay 30 da biliyo dediginde esim illa bana nasil solemezsin nasil gizlersin yine demek benden biseler gizleyebiliyorsuna donecek