Eltimin bana verdigi sir

Iste zaten esimde onun pesine dusecek eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla
Eltin bu kadar çok biliyorsa ve eminse
herşeyden bayram kahvaltısında "anne senin ilk kocan var ya ...napiyordur şimdi?" desin.Yok emin değilse de sussun otursun. Belki böyle birşey yok bile......siz eşinize birşey derseniz ortalarda rezil olursunuz.Cocugunuzu ailenizle bir doktora goturdunuz eşinizin size yapmadığı saçmalik kalmadı.Bu sefer gerçekten gözünde bitersiniz ama

eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla

Ya siz sakamisiniz ben mezemi yapiyorum insanlarin hayatini benn degil eltim aramizda kalsin dedi ve anlatti ben sasirdim ve yorum dahi yapamadım ne mezesi benim tek dusuncem esime solemelimiyim solemiyim mi yoksa bole bise varsa hic bilmek istemezdim bile eltim bana bunu niye soledi bu kadar mesafeliyken onuda anlamadim ben olsam ona asla solemezdim

basbayağı görüş paylaşmışsınız aranızda.
elti size gelip böyle birşey dediği anda olabilir ne var bunda bizi ilgilendirmez deseydiniz susmak zorunda kalır ve yok çocuklar vs diye uzatamazdı.

Bi sinir geldi bana hanım ne olmuş ikinci evliliğiyse milletle mi aldatmış sanki o eşinizin annesi ayrıca nasıl zihniyet taşıyorsunuz anlamıyorum ben ya taşlayın kadını olmadı nasıl ikinci evliliğini yaparsın ilk evliliği olan bir adamla diye
Aynen banada bı sinir geldi bu konudan. Yani kocama soylemezsem kızar diyor. Ben kocama böyle bişey söylesem kızar bana. Size ne der yani. insanın bı duruşu olur hayatta her laf konuşulmaz. O eltiyede ayrı sinir oldum bide çocuklar ondan mı diye fikir yürütmesi falan akıllara zarar yani

dogru mu anlafım?
valideniz şimdi ki eşi ile evli yani resmi olarak elalem de biliyor evli oldugunu..
ama valideniz daha önce başka biri ile evliyken boşanmış resmi olarak dimi..
çocukları bilmiyor elticiniz ve siz biliyorsunuz.
ne garip insanların gizli dünyasını insanların irdelemesi ve bunu yapanda oglunun yani kendi dogurup babası belli olan oğlunun eşi yapıyor.
insan biraz düşünür kimin hayatını açıp irdeleyip gözüne sokuyorum diye düşünürr

Ben x bole bole soyledi derdim soleseydim eger ve ben degil bu olay eltimin elinde kalirdi ortaligi karistirmak isteseydim ben burda esimi dusundum ve onu taniyorum sok olurdu o yuzden solemedim yoksa aaa x bole dedi biliyomusun demeyi bende bilirdim.bu bencillik mi.hem eltimi hem esimi dusundum burda ben ama o doktor mevzusunda tamamen esim endiselenmesin diye solemedim ve esimle nerdeyse bitecekti bole bise duysa yine biseleri benden saklamissina girecek onu dusundugumu anlamayacak bile

Valla ben hic inanmadim zaten herkes ailede kayinvalidemin cocuklarin dogum hikayelerini anlatir ama benim uzuldugum nokta bole bise varsa ve ortaya çıkarsa ay 30 da biliyo dediginde esim illa bana nasil solemezsin nasil gizlersin yine demek benden biseler gizleyebiliyorsuna donecek
“Eltim birinden duydum diye dedikodu yapmaya çalıştı, ben de ciddiye almadım”

Aynen yukarıdaki cümleyi söylerdim eşime. Ayrıca beni ilgilendirmeyeceği için o konuşmayı yok sayardım.

Aynen banada bı sinir geldi bu konudan. Yani kocama soylemezsem kızar diyor. Ben kocama böyle bişey söylesem kızar bana. Size ne der yani. insanın bı duruşu olur hayatta her laf konuşulmaz. O eltiyede ayrı sinir oldum bide çocuklar ondan mı diye fikir yürütmesi falan akıllara zarar yani

Aynen Allah böylelerinden uzak tutsun gerçekten o kadına çok üzüldüm ya ben. Kv ye kimin ne haddine yanı gelmiş özel hayatını çocuk yaş hesabını yapıyorlar. Aile içine böyle müdahale edeni Yaprak dökümü Ferhunde de görmüştüm bi

Ben x bole bole soyledi derdim soleseydim eger ve ben degil bu olay eltimin elinde kalirdi ortaligi karistirmak isteseydim ben burda esimi dusundum ve onu taniyorum sok olurdu o yuzden solemedim yoksa aaa x bole dedi biliyomusun demeyi bende bilirdim.bu bencillik mi.hem eltimi hem esimi dusundum burda ben ama o doktor mevzusunda tamamen esim endiselenmesin diye solemedim ve esimle nerdeyse bitecekti bole bise duysa yine biseleri benden saklamissina girecek onu dusundugumu anlamayacak bile
Söyleme net. Ortalığı karıştırmayın. Duyarsa senin bildiğini ben inanmadım dedikodu yapıyor sandım de gec

Ya siz sakamisiniz ben mezemi yapiyorum insanlarin hayatini benn degil eltim aramizda kalsin dedi ve anlatti ben sasirdim ve yorum dahi yapamadım ne mezesi benim tek dusuncem esime solemelimiyim solemiyim mi yoksa bole bise varsa hic bilmek istemezdim bile eltim bana bunu niye soledi bu kadar mesafeliyken onuda anlamadim ben olsam ona asla solemezdim
Elti neden söylemiş olabilir, sizin olayı kurcalayacağınızı düşünmüştür belki de. Yani olaylar ortaya çoksun ama benim suçum olmasın, kısaca sizi maşa olarak kullanmak istedi.

Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun

Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun

yahu git söyle madem.
hem diyorsun ki hayatının şokunu yaşar hemde kendini kurtarmak için adama şok yaşatma peşindesin.
bak hy_patia hy_patia akıl vermiş ne güzel. onu kullan.

Siz gayet söylemek istiyorsunuz, o zaman bize sormayın gidin söyleyin. Ama merak ettim ne diyeceksiniz?

“Canım ben duydum da annen daha önce başka biriyle evliymiş, şimdi yılı filan düşününce acaba baban diğeri olabilir mi?”

Böyle bir konuşma mı yapacaksınız acaba, eee bunu söylerseniz eşinizin psikolojisi bozulmayacak mı? Gerçekten düşüncenizi anlamadım.

Not: olayın sizinle hiçbir ilgisi yok, eşinizin bilmesi gereken bir durum olsaydı zaten ebeveynleri tarafından bildirilirdi.

Ya kadın neden saklasın çocuklarının babasını yada sizin kp neden ben senin yada sizin babanız değilim demesin bir gün bile. Ortaya bı fikir atıp kendinizde inanıyorsunuz. Hadi diyelim dogru çıktı ee bu şoku yaşatmak size mi düşer. Varsa cesaretiniz gidin anne ben böyle bişey duydum aslı varmi varsa çocukların bunu bilmeye hakkı var falan deyin. Bu işin aslını onlar bilir.

Eltiniz ne kadar basit bir insan öyle. Kime ne! Konu sadece kayınvalideniz ve kayınpederinizi ilgilendirir, diğer herkese bir şeyler yemek düşer. Çok çok ayıp, çok.
Boşverin böyle boş konuları. Size bir daha böyle dedikodu anlatana da ilgilenmiyorum deyin geçin.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık da bir kayınvalidenizin iki evlilik yapmış olması mı yamuk. Kaldı ki bir kadın olarak başka bir kadının arkasından iki kere evlendi diye konuşmak olacak iş değil.

Ben neden soylesem mi soylemesem mi diyorum biliyormusunuz kisa zaman once cocugumu doktora goturdum ailemle ustelik ve sehirdisind a aman endiselenmesin diye solemedim ona o an ertesi gun soledim alt tarafı diye nerdeyse bosaniyorduk benden iyiliğim icin bile olsa biseler saklayabilme kapasiten varmis guvenemem sana diye neler atlattik...simdi tabi dusunurum eltimin bosbogazligi yuzunden neden cekeyim bunları

Amma kurdunuz.
Bugün bir konu daha vardı böyle.
Ondan mı etkilendiniz?

Ben neden soylesem mi soylemesem mi diyorum biliyormusunuz kisa zaman once cocugumu doktora goturdum ailemle ustelik ve sehirdisind a aman endiselenmesin diye solemedim ona o an ertesi gun soledim alt tarafı diye nerdeyse bosaniyorduk benden iyiliğim icin bile olsa biseler saklayabilme kapasiten varmis guvenemem sana diye neler atlattik...simdi tabi dusunurum eltimin bosbogazligi yuzunden neden cekeyim bunları
Eşine böyle birşeyi söyledikten sonra konu doğru çıkmazsa neler olabileceğini düşünebiliyor musun? Eltin aranızda ki konuşmayı reddederse ne yapmayı düşünüyorsun?

Esim biraz zor insandir ona gore ben ona duydugum gordugum hissettigim herseyi solemeliyim.bole bise yoksa bile eltimin bana soledigini duysa olsun onu bile solemeliydin ben bimeliydim der zaten konusmamizin ustunden aylar gecti simdi desem bide o sorun olur bugun kk da buna benzer konu okuyunca bende icimdeki bi sorunu paylasmak istedim

Back
X