- Konu Sahibi balkonkusu
-
Daha aramamiski gel diye belki de aramayacak
Bence gitmemek için bir neden değil bu yani siz öbür eltinizde oturmuşsunuz etmişsiniz geliriz bile dememişsiniz bakarız demişsiniz saat kaçta gelicez diyorsunuz artık gelmeyeceksin sanmıştır doğal olarak beklesin işi ne diye düşünmeniz çok saçma gidecekseniz o anda kaynına tamam geliriz derdin ya da eşinle hemen konuşur sorar dönüş yapardı gelicez diye. seni beklemek zorunda değil. Saat 10 olmasa neden o saatte aradın desin ki yüzüne karşı hata sizde. Çağırırsa gidin tabi ayıp yanii
Daha davet Yok canm eğer ettim kendi ararsa bence yarım saat olsa git bence ama başkasına aratırsa gitmene gerek Yok diye düşünüyorum
istemiyorsan gitme icinden gelmiyorsa gitmek zorunda degilsin canimmevet daha arayan olmadı mevlüt cumartesi günüymüş çok kırıldım gitmek istemiyorum..
Aile icerisindeki ozel gunlere davet beklenmemesi gerektigini dusunuyorum. El adami degilsiniz,ailesiniz. Gunu saati belli bir aktivite var. Ama gitmek istemeyen elbette gitmez.
Bu arada konunuz cok fena. Dedim dedik dedim dedik diye gidiyor o cumlenin bir sonu yok mu allah rizasi icin duzenleyin ya
Bakin davet ne zaman beklenir? “Hadi bu aksam bize buyurun” denmesi gerektiginde beklenir. Ama bir dugune,mevlude,cenazeye davet beklenmez. Gunu belli saati belli. Davet yer ve saat bildirimidir. E siz ozel gunun tarihini saatini biliyorsaniz neden davet beklemeniz gerekir? İnsan cikar gider. Ha sizi kapidan cevirip iceri almazlarsa haklisiniz. Daha da o kapiya gidilmez.kusura bakmayın yazım için biraz heycan yaptımsanırım...tabiki aileyiz bnm takıldığım tarafıda o zaten onlar bizi demekki aile olarak görmüyoki bn davet edilmediğim yere gideyim ..
Ben olsaydım şunu yapardım madem bu ilk kez olmuyor kaynım akşam gelin dediğinde ;
"Konuşalım haber veririm ancak , müsait olmuyorsunuz bizde işiniz vardır diye rahatsız etmek istemedik daha öncesinde"derdim. Konuşup haber verme işini de gece 10 da yapmaz daha erken arar söylerdim.
Mevlut varsa da aileden olduğum için gider , yarım saat durur dönerdim en azından orada bulunmuş olurdum.
Hatta öncesinde de bir telefon edip yapılacak bir şey var mı diye usulen sormak da hoş olurdu.Gitmek istemiyorsanız gitmeyin elbette sonuçta silah zoruyla götürülecek haliniz yok mevlute..
Yalnız yazınızı okurken o kadar zorlandım ki gözümü , beynimi yordu..
aynen canım bnde öle düşünüyorum istenmediğim yerde ne işim varDavet edilen yere erinme
Davet edilmeyen yere görünme
sizde eltinizde sorunlu tiplersiniz bence gitmeyin zaten çaırmamış sizi kesin geliriz demediğiniz halde siz o ilçedesiniz diye evde sizimi bekleyecek beklememesinide sorun etmişsiniz zatenmerhaba arkadaşlar herkese günaydınlar ...konuyu baştan anlatayım eltim var bnden küçük 2. bebeğini doğom yaptı neyse bn işin gerçeği gitmek istemiyorum ve arayanda olmadı daha gel mevlütümüz var diye...neyse biz başka ilçelerde oturuyoruz bn onların olduğu yere sık sık giderim ..gezmek için olsun hastane işi için ziyaret amaçlı herneyse ..yazın gitmiştim kaynım işte akşam bize gelin otururuz falan dedin bnde diğer eltimin evindeydim dedim eve gideyim bakarız konuşur haberleşiriz dedim ..neyse evdede konuştuk işte bi çay içmeye gidelim falan dedik anlaştık hebr verelim dedik neyse aradn yarım saat geçmedi aradık haber verelim gideceğimizi diye hanfendi evde yokmuş kardeşine gitmiş ..vel hasıl ertesi gün oldu bnde dedim madem karın evde yoktu ne diye davet ediyosun dedim ..neymiş biz saat onda aramışızz ki yalan söylüyo bahane bulamadı .. aynı güm.ndebize gelin oturalım diye aramıyooda biz denize gidiyoruz ddiye arıyolar çok zoruma gitti dalga geçer gibi sanki bn açlığımdan gidiyorum onlara hem gelmiyosunuz diye laf vururyolar hemde gidecek oluyoruz evde dedğiller aynı durum kaç defa oldu bnde bu sefer gitmek istemiyorum..sizce haksızmıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?