Iyi geceler bir cogunuza gore dert sayilmayacak bir konu ama canimi sıkıyor.. Esimin ailesi ile farkli sehirlerde oturuyoruz eltim ve kayinvalidem ayni yerdeler .. Ne zaman kayinvalidem ile bir araya gelsek eltimin dedikosunu yapiyor ama onu öyle bir anlatıyor ki bir insanin basina gelebilecek en buyuk felaket gibi ama bir isi oldugunda da hemen onu cagirip yaptittiriyor.. Ben eltimin yaptigi iyiliklerin yarisini yapmadim ona karsi ama surekli sen cok iyisin o kotu.. O seni cok kıskanıyor hep boyle.. Eltimi ne severim ne sevmem yani bastan beri hep mesafeliyiz ama hic bir kötülüğü nu de görmedim.. Konu acilinca kapatmaya çalışıyorum basarmazsam odadan cikiyorum esime bu durumdan cok rahatsiz oldugumu da soyledim ama cozum bulamıyorum . Eltimi görünce kendimi cok kotu hissediyorum sanki surekli onun arkasindan konuşup yuzune guluyormusuz gibi geliyor.. Eltime soyleyemem hem oyle bir samimiyetimiz yok hem de bence oda biliyordur bu durumu ni elbet anlamıştır bir yerden siz olsaniz napardiniz