• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin derdi benimde derdim:(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eltim nişanlı bir buçuk yıldır benden önce o vardı, daha üniversite okudukları için evlenmediler. kız bitirdi oğlan devam ediyor ama erkek Kıbrıs ta eltimde mersinde. oğlanında güven konusunda bazı sabıkaları var. Ve eltimin aklı sürekli onda kız kpss'ye çalışacak çalışamıyor orayada gidemiyor. Erkeğide sürekli arayınca sen benimi yokluyorsun? Diyormuş. Eltime kızıyormuş. Kız şimdi diyor "ne yapacağımı bilemiyorum bana bi akıl ver evde kendi kendimi yiyiuorum" diyor. Bende hemen size başvurdum kızlar ne yapsın cevaplarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize:KK68:En Büyük KKEn Büyük KK

Güven olmadan ilişki mi olur

Burda çok yazdım elimi nişan gecesi iş arkadaşları ike antalya ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim

Kaybedersin diye de yüzüğü aldım

Güvenmesem olur mu burda ne konular okuyoruz adamları iş için göndermiyorlar vs vs evlilik güven üzerine kurulmuştur

Daha nişanlı iken güvenmediği sabıkalı dediği adamla nasıl evlenecek ki

Bir süre iletişim kurmasın jaber alamayınca sana döner kaynın sende ayrılmayı düşünüyormuş dersin bak nasıl tutuşur ilk uçakla mersin de:)

Aramasın sormasın eğer aradığında ne oldu beni mi yokluyorsun diyorsa.Aramayı kesince belki o arar ne oluyoruz ya diye.
Eltinde sınava çalışmaya odaklansa cidden unutur aramayı:KK53:

Pek luzumsuz isler. Eltin hayat boyu kocasinimi takip edecek? Dunyada erkek mi yok ? İnsanlar ne icin evlenir? Huzurlu mutlu guvende olmak icin. Ee guven yoksa huzur olmaz huzurun olmadigi yerde mutluluk ve saygi olmaz. Sonra hep kavga hep kavga. Aklini kullansin kiz onunkisi kavusamadiklarindan baska bir seye donmus..

en onemlı sey guven ,
kaynınızın eltınızı bu sekılde araması hakaret
eltınız ustune dusmesın hep kaynınız arasın
kaynınız bunun boyle gıtmeyecegını anlasın yanı

Back
X