Eltimin fena lıgı

O ne yahu eşinize hayran gibi. Kesinlikle kotu niyetli diyorum. Eşiniz abisini arasin sildirsin yengenizden iş cikmayacak gibi

Sizin elti laftan anlicak gibi değil durumu kayniniza anlatın benimde olduğum fotolari kirpip eşimi paylasiyo eski sevgiliside kalp koyuyo huzurumuz kaçtı ben eşinle konuştum hala kaldirmadi inat yapar gibi lütfen sen ilgilenirmisin de

Hadi bu yanlislikla paylasti kiz da yanlislikla mi evli adamin fotosuna kalp koydu? O kizi da eltiyi de rezil ederdim evliligimi huzursuz etmeye calisiyor diye.

Küçük kızı durup durup sizin eşinizin resmini mi paylaşacak. .İnandırıcı gelmiyor nedense..Elti mi değil mi bende de bir benzeri var.Artık mesafeliyim ve takmıyorum.En iyisi bu..

Fahri stalker elti gitsin kendi kocasini paylassin, ne manyak insanlar var...

Fotolari kirpip sadece esinizi paylasiyorsa haklisiniz.

Eltinize soylemekle iyi yapmissiniz .

Bundan sonrasi bekleyin mutlaka silecektir

Eltin nasıl kendi facesinde eşini paylaşabiliyor pes ben kaynimla resmi konuşmadan ötesine geçmiyorum...kesinlikle kötü niyetli..

ne dengesiz insanlar var yaa.. ilişiğinizi kesin, eşleriniz müdahil olursa eşinizin abisine anlatın. kadının sapık gibi göründüğünü söyleyin. yine ben yapmadım derse kullanmayı beceremeyecek kadar cahilsen ondan da geri kalıver diyin. ben bile sinir oldum Allah sabır versin

tövbe ya kusura bakmayın eltimin fena ligi anladım ben dedim lig mig maşallah

Konunun gidişatı öyle ki eltisi kocasından hoşlanıyor sandım
Malum herşey beklenir

Kirpmayi biliyor da silmeyi mi bilmiyor!yalancı!
Sizide tebrik ederim cok guzel tepki vermissiniz arkasinida birakmayin sildirin.

Şu an beklediğiniz hata bence.Arayin eşini hatta eşiniz arasın konuşsun.
Bak bakalım birdaha paylasabiliyor mu ?
Çok elti konusu okudum da böylesini ilk kez okudum valla tam uğraşıp rezil etmelik kendisi.

Kizi kucuk ama resimleri kirpmayi biliyor masallah.ben bilmiyorum nasil yapildigini.kizinin benle ne alip veremedigi var da benim resimlerimi kirpiyor deseydin

Allah size sabır versin
Cahillerle uğraşmak çok zor
Hem cahil hem kıskanç
Ayyy ben burada sinir oldum yeminle

Esinizi surekli niye paylasiyor ne alaka yaw?e kocasini paylasssin birazda kocasinin resimlerine kadinlar like yapsin ikili fotograflarinizi kirpmasi bile ne niyetle yaptiginin gostergesi ayrica masallah kirpmayi biliyorda silmeyimi bilmiyor...silmezse eger kayninizla konusun olayi size yansitmak istemezdeim ama esini uyardim anlamadi lutfen esimin fotograflarini silsin diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…