• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin fena lıgı

Su insanlara baktigimda bu ne cesaret diyorum. Aynisini yapamam ben, yapmaya korkarım. Alime sormuslar ne bilirsin diye haddimi bilirim demis. Bence yaygarayi kopar tum iliskini kes. Ne munasebet benim kocam olacak fotoğraflarını paylasacak birde nispet yapar gibi kirpip paylasacak. Ahh alican eline evire cevire doveceksin.

Ne kadar hadsiz bir elti
Eşinizin resimleri ne geziyor eltinizde ?
Ağzının payını verin
Eşiniz abisiyle konuşsun sizin rahatsız olduğunuzu söylesin
Ne demek eşinizin resimlerini paylaşmak
Bırak eltiyi görümcelerim aynısını yapsa kıyameti koparırım

Ne kadar mal insanlar var ya elalemin kocasını paylaşmaktan ne anlıyorlar ki ben içinde kendimin olmadığı kalabalık fotoğrafları bile paylaşmam bana ne elalemden. Eltin evlendiğinizi idrak edemedi heralde beynine güncelleme lazım :KK53: o beğenen kız da değişikmiş al birini vur ötekine işte tencere kapak o yüzden iyi anlaşmışlar :olamaz: boşver sen takma bence lüzumsuz insanlar için değmez... :KK59:

benim anlamadigim sizin esinizi niye paylasiyo amac ne.oncellikle buna cvp versin.benim eltim oyle yapsa noluyo derim.onun tek resimlerini ne cesaretle paylasir.ona mi dusmus paylasmak yanlis anlasilmaktan korkmuyo mu

Böyle durumlarda genellikle boşver takma falan derim ama bu durumda sen çok iyi yapmışsin bence tepki vererek.Eltin art niyetli yapıyor bence.Hem kızın yorum yapması kalp koyması filan da hiç hoş değil.Silmezse mesaj atarsın hatırlatırsın gene.Insanlar niye uğraşırlarki böyle işlerle anlamıyorum.

Bir kadın neden kaynının fotoğrafını paylaşıp durur ki, çok enteresan.
Kızdan çok ben eltiden şüphelenirdim.

Tepkiyi eşiniz neden göstermiyor?

Resimleri kırpıp tek paylaşmasına anlam veremedim, ben kayınbiraderimi çok severim, her konuda destek oldu bize ama eşiyle veya tek ben onun fotoğrafını kendi duvarımda paylaşmam, kime göstermek amacıyla paylaşacağım. Sonuçta bir mesafe olmalı kayınbiraderi de olsa. Kız onda ekli olduğu için ona mı gösteriyor diye düşünürdüm ben. Ayrıca çocuk paylaşmış olabilir de, çocuk sizi kırpıp öyle paylaşmayı düşünebilecek bir çocuk mu? Bence siz bir fotoğraf atın eşinizle çekilmiş ve üstüne eltinizi etiketleyin, onun duvarında da görünsün, böylece o kız sizi de görmüş olur, bakalım onu silecek mi, silmeyi gerçekten biliyor mu öğrenmiş olursunuz.

Bundan sonra eşinizle birlikte çekildiğiniz her fotoğrafa veya daha önce çekilmiş ve eklenmiş olanlara da etiket yapabilirsiniz bu arada :D

Kaynınız bu kadına hiçbirşey demiyor mu yahu ?? Esiniz abisini arasın ve durumu anlatsın ve sildirsin fotoğrafları. Iyi niyet falan yok ortada şirret biris var.

Resimleri kırpıp tek paylaşmasına anlam veremedim, ben kayınbiraderimi çok severim, her konuda destek oldu bize ama eşiyle veya tek ben onun fotoğrafını kendi duvarımda paylaşmam, kime göstermek amacıyla paylaşacağım. Sonuçta bir mesafe olmalı kayınbiraderi de olsa. Kız onda ekli olduğu için ona mı gösteriyor diye düşünürdüm ben. Ayrıca çocuk paylaşmış olabilir de, çocuk sizi kırpıp öyle paylaşmayı düşünebilecek bir çocuk mu? Bence siz bir fotoğraf atın eşinizle çekilmiş ve üstüne eltinizi etiketleyin, onun duvarında da görünsün, böylece o kız sizi de görmüş olur, bakalım onu silecek mi, silmeyi gerçekten biliyor mu öğrenmiş olursunuz.

Bundan sonra eşinizle birlikte çekildiğiniz her fotoğrafa veya daha önce çekilmiş ve eklenmiş olanlara da etiket yapabilirsiniz bu arada :KK70:
Kizi 4 yasinda öyle faceden veya resim kirpmadan anladigini sanmiyorum tapleti var hep onla oynar gördüğümde ondan eltimin kendisi atiyor2 resimleri ama bian ben arayip kizinca cocuga attı suçu sahsen esim ve banada hiç inandirici gelmedi bahanesi kizip kapattim teli...

Kaynimin bende hiç resmi yok.eltiniz 63 resmi nerden bulup koyuyor.esiniz neden bu zamana kadar ses cikarmadi ki.iyi yapmışsınız eltinizi aramakla.cok saçma sapan bir olay

Kizi 4 yasinda öyle faceden veya resim kirpmadan anladigini sanmiyorum tapleti var hep onla oynar gördüğümde ondan eltimin kendisi atiyor2 resimleri ama bian ben arayip kizinca cocuga attı suçu sahsen esim ve banada hiç inandirici gelmedi bahanesi kizip kapattim teli...
4 yaşındaki çocuk bilinçli olarak fotoğraf paylaşamaz zaten haklısınız. Siz de eltinizi, eşinizle güzel fotoğraflarınıza falan etiketleyin sonra sorarsa, canım cebimdeydi yanlışlıkla paylaştım deyip gülün :D Ailecek biraraya gelirseniz de bu konuyu açıp konuşun, bir daha yapmasın öyle şeyler. Hamilesiniz keyfinizi kaçırmasın kimse, büyük ayıp etmiş bence, eşinize de söyleyin belki o da uyarır abisini.

Aklı başında bir insan neden kaynının fotoğraflarını kendi duvarında paylaşır? Ben abimin bile fotoğrafını paylaşmam öyle tek başına ne alaka yani. 4 yaşındaki çocuk bu kadar beceremez Facebook kullanmayı ayrıca olsa ki hadi yapabiliyor neden sadece amcası? Dayı, teyze, hala filan yokmu? Birde sizin paylaştıklarınızı kendi paylaş diyecek fotoğrafı kırp diyecek okuma yazması da var galiba bu çocuğun. Nerden tutsan elinde kalır. Sizde eltinizin sayfasına girip kocanızın paylaştığı fotoğrafları özellikle altında kalpli yorum filan yazılı olanların ekran görüntüsünü alın. Eltiniz çok tehlikeli size iftira bile atabilir.

Fotoğraf kırpmayı biliyor ama paylaştığı resimleri silmeyi bilmiyor ya da face kullanmayı bilmiyor çok ilginç.
Siz bu kadar süre iyi dayanmışsınız eşinizin fotolarını paylaşmasına.
Ben en başta kızardım direk! Müsade etmezdim.Bi de benimle olan fotoğrafları kesip sadece eşimin fotosunu koyacak!
Çok saçma ya ben bile sinir oldum!

Kizlar dün geceden beri uyuyamiyorum sinirden esimle ben 4 senedir birlikteyz kaynanam esimi bi kızla tanistirmis 5 sene once 3 ay felan konuşmuşlar ama esime uymamis kizim hal ve hareketi cunku esim evlenmek amacli tanimak istemis neyse ayrilmislar nerdeyse 6 sene oldu.Asil konu ya gelelim facede eltim esimin fptolari paylasiyor birileri begeniyor surekli ama ben normal paylaşıyor sandim cunku kaynımgil evlendiginde esim 12 yasindaymis kardesi seviyoki paylasiyo demekki dedim mesela esimle benim birlikte resmin varsa resmi kırpıyor esimi paylasiyor ben bu sekilde 8 aya kadar takp ettim paylasanlari yorum yapanlari insallah yaniliyodurumdur dedim sonra bi kiz surekli begeniyir kalp koyuyor en son dun gosterdim su kiz kim surekli begenip yorum yapiyor senin resimlere dedim oda anlatti .Bu kiz ne alaka yengemle arkadas facede bu kızı ben annem araciligiyla tanidim 3 ay kinustum hal ve hareketi uymadi konuşma dim daha dedi sonra bi sinir oldum bu sekil beklemiyodum belki akrabalarını felan diyodum eltimi aradim 35 yasinda kadinsin yaptigin ayip esimin resimleri sil hemen faceden dedim çok meraklisin kendi kocani paylas niye esimi paylaşıyor sun surekli dedim yok kucuk kızı paylasmista kendisi face kullanmasını pek bilmiyomus kaynima dicekmis sil diyede aramamin ustunden 13 saat geçti hala silecek resimleri ama hepsi yalan kendisi yaplasiyor cunku 10 senedir face kullanan kişi nasil bilmez silmesini felan hem amaci nedir anlamadim gitti....cok sinirliyim ya laftanda anlamiyor terbiyesiz
Amacı bariz ortada sizi kızdırmakmış bana göre hedefine ulaşmış şuan sildi mi

Fotoğraf kırpmayı biliyor ama paylaştığı resimleri silmeyi bilmiyor ya da face kullanmayı bilmiyor çok ilginç.
Siz bu kadar süre iyi dayanmışsınız eşinizin fotolarını paylaşmasına.
Ben en başta kızardım direk! Müsade etmezdim.Bi de benimle olan fotoğrafları kesip sadece eşimin fotosunu koyacak!
Çok saçma ya ben bile sinir oldum!
Sakin olun bende kızardım gerçekten resmen kendi aklınca birşeyler yapmaya çalışmış

Back
X