• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin fena lıgı

Esim onlar evlenirken kucukmus ve fotograflari paylasiyor yazisini gorunce aklima herhalde elti 50yaslarda seviyoda paylasiyo diye dusundum:KK53: ama degilmis

Bence elti cok supheli geldi bana

Eltiniz manyak muhtemelen.
Dusunemedim yani benim duvarimda 60 kusur kaynimin fotografi yanindan esini kirpmis sekilde.
Esiniz arasin abisini yada yengesini.ben fotograf paylasmak istesem kendim paylasirim
Benim fotograflarimi sil ve bir daha paylasma.yokaa ben sizi silecegim desin.
Hayirdir yani ne yakisiksiz isler

Esin arasin kaynini karina faceyi nasil adam gibi kullanacagini ögret desin bu ne ya:oha:

elti mi amaaannn hic muhatap olmayin bu eltilerin hepsi ayni vallahi eltimi bir adim geri..

Eltide bir degisik. Kocan kayninla gorusun.

Oyle eltiye elti mi derim ben? Yolarim saclarini grsun bakalim ondan faceye girmeye cesaret edemez birak esimin fotosunu paylasmayi :D

Hayir eltinin foto paylasmasina mi sinirlenesin yoksa kizin evli bi adamin fotolarini begenip kalp koymasina mi
Bence o kiza da bi goz dagi vermelisin haddini fazlasiyla asmis.

Eger hala israrla fotolari kaldirmadiysa yorum yaz sende beni neden kirptinda koydun bu fotografta bende vardim gibilerinden. Hem eltin desifre olmus olcak hem de o kiz gorecek. Belki o zaman kaldirir.

Konu sahib senden ses cikmiyor hic ne oldu sildimi fotolari
Aksam esim gelince soyledim silmedigini hala esimde aradi abisine soyledi karısı aglamis x beni aradi böyle diyor ben öyle birsey yapmadim facede resimde yok oyle demis ben şok oldum baktim gercekten aksam esim aramadan once silmis esimde abi bende gordum karim dogru diyor böyle boş seylerle ugrasmasin yemgem cocuguyla ugrassin milletin gecmisini öne surmesin çok merakliysa s3nin ve kendi gecmisini goz onunde bulundursun ben esin yuzunden s3nle küsmek veya karsi karşıya gelmek istemiyorum dedi kaynimda benim karim yalan soylemez kaç yillik karim seninki daha dun geldi sayilir aileye hemen ortaligi karisrirmaya calisiyor demis esimde ben diyecegimi dedim siz bilirsiniz dedi kapattı teli abisinin dediklerini bana deyince daha cok sinirlendim hani bilmiyodu silmeyi esimin eve gelecek saat hemen silmis resimleri hep yalanci kari nolcak :sinirli:

Fenyan gelinsin vesselam gelir gelmez aileyi birbirine katmışsın Allah beterinden sakınsın:oha::oha::oha:

Aksam esim gelince soyledim silmedigini hala esimde aradi abisine soyledi karısı aglamis x beni aradi böyle diyor ben öyle birsey yapmadim facede resimde yok oyle demis ben şok oldum baktim gercekten aksam esim aramadan once silmis esimde abi bende gordum karim dogru diyor böyle boş seylerle ugrasmasin yemgem cocuguyla ugrassin milletin gecmisini öne surmesin çok merakliysa s3nin ve kendi gecmisini goz onunde bulundursun ben esin yuzunden s3nle küsmek veya karsi karşıya gelmek istemiyorum dedi kaynimda benim karim yalan soylemez kaç yillik karim seninki daha dun geldi sayilir aileye hemen ortaligi karisrirmaya calisiyor demis esimde ben diyecegimi dedim siz bilirsiniz dedi kapattı teli abisinin dediklerini bana deyince daha cok sinirlendim hani bilmiyodu silmeyi esimin eve gelecek saat hemen silmis resimleri hep yalanci kari nolcak :sinirli:
Artık olan olmuş. Keşke ekran resimlerini alsaydınız elinizde kanıt olurdu. Belki eşinin Facebook’undan bildirimler kısmından ulaşabilirsiniz. Sizin paylaşımlarınızı başkası paylaşınca bildirim geliyor diye biliyorum.

Boşver canım, eşin çok güzel konuşmuş, helal olsun ona. Sen üzülme, o sonuçta arkamda.

Back
X