Eltimin gebeliği

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Şimdi buraya birşey yazicam.100 kişi lincleyecek.Sevismek serbest ama bebeğini gözünün önünde çeke çeke almalarına gönlü razı.Bu dünyanın öbür tarafı da var.

Eltinle aran iyiyse sadece dertleşmek için konuşabilirsin işine karışmak için değil. Koskoca insan zaten kararlarını verebilir bir sıkıntısı varsa destek olabilirsin. Onun dışında yok doğursun kayınvalidene versin vs böyle bir saçmalık olamaz. Belkide kadının evliliğinde sıkıntı var böyle durumda dünyaya gelmesi daha sıkıntılı. Dediğim gibi sadece dertleşip destek olabilirsin belkide iyi gelir kadına

Şimdi buraya birşey yazicam.100 kişi lincleyecek.Sevismek serbest ama bebeğini gözünün önünde çeke çeke almalarına gönlü razı.Bu dünyanın öbür tarafı da var.
Karisma konusuna gelince böyle birşey duydum.Haddime değil ama bak böyle yaparsna şöyle olur diye nasihat edip uyarirdim. Pişmanlığı ve günahı ona kalırdı.

Kocanız çok istiyorsa konuşsun madem burnunu sokacak birini arıyor kendi yapsın bunu

Siz karışmayın çok istiyorsa kocanız konuşsun madem

Büyük ihtimalle kadın sadece kocası ile paylaşmıştir durumu oda tüm sulaleye yaymis galiba, bebeği istediği için heralde zaten eş rızası olmadan almıyorlar bebegi.

Bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum.
Kim eltisinin lafıyla böyle bir meseleye karar verirki, sizi neden dinlesin.
Aranız iyiyse arkadaş gibiyseniz dertleşirsiniz de anladığım kadarıyla öyle birşey de yok.

Niye bu kadar dile döküldülerse...

Bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum.
Kim eltisinin lafıyla böyle bir meseleye karar verirki, sizi neden dinlesin.
Aranız iyiyse arkadaş gibiyseniz dertleşirsiniz de anladığım kadarıyla öyle birşey de yok.

Niye bu kadar dile döküldülerse...
Evet ikisini ilgilendirir kadın beni aramadı hamile oldugundan haberim bile yoktu bir anda kaynanam esimi aradı konustular esimde bana boyle dedi benim samimiyetim bile yok

Eltinin cocuk aldirma mevzusundan bagimsiz olarak bu ne laçka bi aile ya. Bunlar özel mevzular degil mi? Eslerin kendi aralarında kalmasi gereken konular yani. Ben sahsen cocuk aldirmayi düşünmem muhtemleen ama oyle bir dusuncem olsa kimse de bundan haberdar olmaz yani, esimle aramizda konu konusulur kapanir. Bu ne boyle kaynina kadar laf düşüyor. Öğğkk aileye bak

Back
X