• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Halleri...

Size sorulmadan yapılan programlara uymayın. Eşiniz bize geleceklermiş dediğinde uygun değilim haber ver daha sonra gelsinler diyin. Eşiniz davet ettiler gidelim dediğinde istemiyorum diyin. Eşiniz aracı olmaktan sıkılıp aradan çıkacaktır. Veya siz de eşinizin kardeşimi arayıp cevap verin bir - iki defadan sonra Eşiniz de eltiniz de mesajı alır veya eşiniz ile durumu direk konuşabilirsiniz.

Kayınvalidemleri yemeğe almıştım zamanında, eşimi aramış tatlı var mı alalım mı diye.. Ki eşim suyun yerini bile bilmez.. Direk aradım, bu evde tatlıyı yemeği oğlun mu yapıyor sanıyorsun böyle şeyler kadına sorulur işgüzarlık yapmayalım lütfen dedim. Bi daha öyle şeyleri soramadı eşime. Direk söyle bence.
biraz sert olmamış mı tavrınız yaaaa :D

Bi kere senin esin Afedersin salak mi niye demiyor ki beni niye arıyor ?? Onun kocası demiyor mu elini ara bayan bayana çöz niye kardesimi arıyorsun? ? Böyle saçma şey görmedim. Esin niye halletmiyor yenge ben.nerden.bileyim ara hanımı bayan bayana halledin niye demiyor. Benim aklıma valla eltimin gözü eşimde mi diye bile gelirdi.

Yok öyle eşimde gözü olma durumu mümkün değil olamaz. Ara ara kaynimla ilgili fikir almak için de arar sorun olduğunda çünkü eşim kaynimdan büyük. O konuda hic sıkıntı yok. Ama böyle davet falan işlerinde beni aramasını bekliyorum sadece. Diğer türlü sanki dış kapının mandali gibi hissediyorum.

Bi kere senin esin Afedersin salak mi niye demiyor ki beni niye arıyor ?? Onun kocası demiyor mu elini ara bayan bayana çöz niye kardesimi arıyorsun? ? Böyle saçma şey görmedim. Esin niye halletmiyor yenge ben.nerden.bileyim ara hanımı bayan bayana halledin niye demiyor. Benim aklıma valla eltimin gözü eşimde mi diye bile gelirdi.
ya yapmayın Allah aşkına ne kadar kolay günah alabiliyorsunuz
altı üstü bir davet için aramış
insanın aklına neleri düşürüyorsunuz günahtır yahu :stop:

ya yapmayın Allah aşkına ne kadar kolay günah alabiliyorsunuz
altı üstü bir davet için aramış
insanın aklına neleri düşürüyorsunuz günahtır yahu :stop:
Yok yok amacim kötü şeyler dusundurmek değil ben fikrimi başıma gelse nası dusunurum onu yazdım. Bi kere değil sürekli ariyormus. Olcak şey mi hiç nerde görülmüş erkekle plan yapılması. Bu konu da ben kocasinda gözü var demiyorum. İnsanın aklına o bile gelebilir diyorum.

Eşin " bu konular için eşimle irtibata geçersen daha iyi olur. Evin halini planini düzenini en iyi eşim bilir " derse eltin vazgeçer ve seni arar. Bundan sonrada eşini aramaya devam ederse bi giciklik vardır derim ben.

eheh aynı benim eltim. :) Boşver canım ya takılma. Çağırdıklarında eşine de ki ben gelemem programım var, seni arayana kadar beni arasalardı müsaitmisin diye sorsalarmış.

Kayınvalidem ve eltim aynı şeyi yapıyolar, oğullarını arar herşeyi ona söylerler. Nasıl olsa eşim bana söyler. Ben takmıyorum valla en güzeli mesafeli oluyorum. Benden uzaklar. :)

yok yahu o kadar da değil. telefonu olmasında ne sakınca var ki?

Sakinca var anlaminda soylemedim ki zaten. Herhangi bi sakinca gormedim de sadece kayninla ne konusabilirsin ki? Onu dusundum. :) yoksa ne olacak kaynimin telefonu bende de var. Ama konu sahibinin karsisindaki bi elti ve eltisi ile degil de kayni ile iletisime gecmeyi tercih etmesi bana sacma geldi, buna bagli olarak da telefonunun olmasi da sacma geldi. Yani biraz eltinin tercihlerine bagli olarak olusan bir dusunce yapisi diyeyim.

Benim de görümcelerim ve kayinvalidem gelirken hep beraber gelirler. Eşime söylerler hep. Eşim de bana sorar müsait bir vakit söylerim gelirler. Ben bu durumu pek takmıyorum, sizce normal değil mi bu durum? Ben mi umursamazım?

Benim eşimi de bi gün bi akrabası aramış size geleceğiz diye
Eşimde 'evin hanımına sorun ben ne bilim müsait miyiz değil miyiz ' demiş
O gün bugündür beni arar kendisi

Back
X