Eltimin her seyini nisanlimin ailesi yapiyor

Bende kuzenlerimle kardeş olarak büyüdüm. Sorun ben değilim burada.
Bu forumda onlarca kişi var kuzeniyle evli olan. Ve kimsenin onların tercihi hakkında bu şekilde konuşmaya hakkı yok.
Madem o kadar duyarlı bir bireysiniz burayı okuyan o insanların incinebileceğinide hesaba katın ve iğrenç kelimesini kullanmayıverin.
Ayrıca bilimsel olarak ispatlanmış hiçbir şey yok bu konuda.
Allah herkesin evliliğini mutlu mesut etsin. Bize bunu demek düşer.
Akraba evliliklerinden olan dogumlarda engelli birey dogma ihtimalinin daha yuksek oldugu bilimsel olarak kanitlanmistir

Bende kuzenlerimle kardeş olarak büyüdüm. Sorun ben değilim burada.
Bu forumda onlarca kişi var kuzeniyle evli olan. Ve kimsenin onların tercihi hakkında bu şekilde konuşmaya hakkı yok.
Madem o kadar duyarlı bir bireysiniz burayı okuyan o insanların incinebileceğinide hesaba katın ve iğrenç kelimesini kullanmayıverin.
Ayrıca bilimsel olarak ispatlanmış hiçbir şey yok bu konuda.
Allah herkesin evliliğini mutlu mesut etsin. Bize bunu demek düşer.

Alintidir :
Akraba evliliklerinde kulak, göz, şeker ve orak hücre anemisi hastalığı; kan hastalıkları, zekâ geriliği gibi rahatsızlıklara sık rastlanmaktadır. Akraba evliliğine bağlı olarak ortaya çıkabilecek kalıtsal hastalıklarla ilgili alınabilecek önlemlerin başında toplumdaki bireylerin bu konuda bilinçlendirilmesi gelmektedir. Ayrıca anne ve baba adayları genetik testler yaptırarak oluşabilecek riskler konusunda bilgi sahibi olmalıdır.

Back
X