Eltimin kendini bilmez tavırları

Ya şöyle ki bu elti evlendiğinde kocam 5 yaşındaymış. Yaş farkı o derece. Ama şöyle ayrıntılar var mesela, kendisi çarşaflı aşırıııı dinine bağlı(!) ee tabi ben onlara göre biraz daha dinsizim. Bana bir gün dedi ki dinde neden kayın ölüm demek biliyor musun dedi neden dedim nikah düşüyor dedi. Nasıl yani dedim abine bişey olsa nikahım kocana düşüyor dinen dedi dedim ne anlatıyosun sen bu nerenin dini saçmalama dedim. Samimiyeti saçma sapan davranmasıyla çok kıskanmışlığım var ama herkes hep yaşının 40a geldiğini saçmalama etme şeyiyle kapandı.

Şu cümleyi kuran kadını nasıl eve aldınız? Amaç sizi sinir etmek ama nasıl bir sapık, asağılık düşünce. Eşinize, kaynınıza, KV herkese x yengem böyle dedi, dinde yeri var mı? Yoksa kocamda gözümü var diye sorsaydınız keşke rezil olsaydı.

kafayı yemiş bu kadın. bu konuşmalardan herkesin haberi var mı? kocası g. vat mı bu kadının?? ona rağmen barış alttan al diyorlar nasıl aile bunlar
Oralar çok ayrı. Kaynım eltimi boşamaya da kalktı da durdurdular. Kaynım inanın ki ona sataşmadığı sürece hiçbir şeye karışmıyor etmiyor. Oraları hiç birimiz çözemedik onların arasında artık. Ama kaynım baya pasif yani bu konularda

Ya dedim ya yazmaya dahi utandığım şeyler var. Bu kadının arsızlığı çok ciddi seviyelerde. Dolar günü yapıyoruz, görümcem eltim beraber oturuyoruz. Laf lafı açtı ufak bi gebelik riskim vardı şaka makarasına vuruyoruz. Kadın suratıma bakıp gülerek kocamdan bahsederek ayıdır o yataktada ayıdır dedi. Arkadaşım bu nasıl terbiyesizlik? Nerden biliyosun sen benim kocamı yatakta bu nasıl arsızlık? Neden gözünde zihninde böyle şeyler canlandırıyorsun yani. Sanane kocamın ayılığından diye kapattım konuyu .
Cahil hemde en tehlikelisinden insanın başını belaya sokar bu hem ayarsız hem arsız ,uzak tutun evinizinden barkınızdan kimseyi de dinlemeyin.

Iyi de mekan da yapiyor ve zaten aralari nane. Konu sahibi arayip yumusatabil7r di ortami. Kadin da aranmayi beklemis demek ki yok saymis resmen kadin tepki verince de kocadini darliyor. Yok yere kocasının arasini bozacak kardesyle. Konu sahibinin hakli oldugu tek konu tapu olayi onun disinda olan her sey insanlik halleri
Çocuğu hasta etmek insanlık hali mi?

Şu cümleyi kuran kadını nasıl eve aldınız? Amaç sizi sinir etmek ama nasıl bir sapık, asağılık düşünce. Eşinize, kaynınıza, KV herkese x yengem böyle dedi, dinde yeri var mı? Yoksa kocamda gözümü var diye sorsaydınız keşke rezil olsaydı.
Görümcemin yanında söyledi bunu görümcem de karşı çıktı yenge o iş öyle değil iyice araştır sen diye

Oralar çok ayrı. Kaynım eltimi boşamaya da kalktı da durdurdular. Kaynım inanın ki ona sataşmadığı sürece hiçbir şeye karışmıyor etmiyor. Oraları hiç birimiz çözemedik onların arasında artık. Ama kaynım baya pasif yani bu konularda
bu kadın başka erkek hakkında böyle sapıkça konuşarak nikahını zedeliyor ondan haberi yok mu çok dindarmış ya. karı koca arasını açmanın günahını bilmiyor mu. yıldık be bunlardan.

biz burda çıldırdık iki olay anlatmanızla. valla barıştırmaya çalışan kim olursa olsun kapıdan kovun. çocuğunuz büyünce aklı ermeye başlayınca ona da tesir etmeye kalkarlar. tek başına o kocadan boşanma sebebi bunlar

Daha nişan yapacağımız dönem koronada babasını kaybetti, kayınpederim ölümde hak düğünde hak fırsatımız varken yapacağız gelin isterse gelmeyebilir saygı duyarız dedi. Yengem buna küstü gelmemek yerine gelip nişan yaptığımız yerde kös kös somurtup oturup ağladı durdu
Kadının babası vefat etmiş burada eşinizin ailesiyle yanlış yapmışsınız.
Bana dedi ki sanane sana mı soracağım öperken
Alma evine Tabiki sana soracak.
1 olay dışında kadın haksızda neden sürekli içli dışlısınız?
Mesafeli olmak inanın zor değil.

Görümcemin yanında söyledi bunu görümcem de karşı çıktı yenge o iş öyle değil iyice araştır sen diye
sen ne diyorsun ya diye ciyak ciyak bağırması gerekirken verdiği tepkiye bak. size karşı da böyle ultra anlayışlı mıdır bu görümceler?

bu kadın başka erkek hakkında böyle sapıkça konuşarak nikahını zedeliyor ondan haberi yok mu çok dindarmış ya. karı koca arasını açmanın günahını bilmiyor mu. yıldık be bunlardan.

biz burda çıldırdık iki olay anlatmanızla. valla barıştırmaya çalışan kim olursa olsun kapıdan kovun. çocuğunuz büyünce aklı ermeye başlayınca ona da tesir etmeye kalkarlar. tek başına o kocadan boşanma sebebi bunlar
Ya böyle konuştukta beynime zonk zonk yaşadıklarım vuruyor. Kızlarını ilk okul2den sonra okutmayıp kuran kursuna verip çarşafa soktu 13 yaşında.
Kızım için ağzından şu çıktı, imamhatip önünden geçerken, benim güzel kızımda burda okur ablaları gibi çarşaf giyer. Çıkıştım ne anlatıyosun ne imamhatibi ne çarşafı ya o benim kızım dedim. Buna bile darılmış inan ki

Alma evine Tabiki sana soracak.
1 olay dışında kadın haksızda neden sürekli içli dışlısınız?
Mesafeli olmak inanın zor değil.
Nişan olayı şöyle, uzak mesafe korona dönemi ve çok yaşlılar farklı şehirlerden gelecekti. Daha bunun babası hastayken günü belirlenmişti. Herkes ona göre ayar yapmıştı. Haliyle iptal de etmedik yasaklar geri gelecek kalmasın diye. Neticede bir para ödeniyor bir hazırlık yapılıyor

Ne sig dusunceler aynisini kocan yapsa enisten bu eve giremez sende kiz kardesinle disarda gorus dese ne hissederdin. Kadin sanki evini barkini yıkmış gibi hakli olabilirsin ona lafim yok sadece tepkilerin abarti duygularini fazla uclarda yasiyorsun olaylari bu kadar dramatize etme. Herkese boyle kulp takarsan gecimsize cikar adin bu sefer yalniz kaldim doye konu açarsın.
Elti siz olmayasınız?🧐🧐🧐

Yukarıda yazılmış eltinin çocuğu sevilir mi diye
Ayy ben çocukları çok severim ölürüm onlara
Ama hastaysam değil öpmek gitmem o eve
Sizinki biraz it dalaşına dönüşmüş
Eltin hadsiz ve seviyesiz biri
Haliyle bazen seviyesine inmek zorunda kalıyorsun
Eltin geri zekalı heralde aranmıyorsa neden beni aramıyorsun diyor
Seninle iletişime geçmiyorrrr bu kadar

kimse yengesinin babası öldü diye nişan günü değiştirmez. kadının gitmemesi gerekirdi. kenarda oturup ağlamak ne?

sen ne diyorsun ya diye ciyak ciyak bağırması gerekirken verdiği tepkiye bak. size karşı da böyle ultra anlayışlı mıdır bu görümceler?
Tuhaftır ki evet. Ailecek aşırı sakin aşırı mülayimler etliye sütlüye girmezler. Bi kocam cazgırdır kavgacıdır sesi çıkar. Oda yıllar sonra doğduğu için şımartılmış

Ya şöyle ki bu elti evlendiğinde kocam 5 yaşındaymış. Yaş farkı o derece. Ama şöyle ayrıntılar var mesela, kendisi çarşaflı aşırıııı dinine bağlı(!) ee tabi ben onlara göre biraz daha dinsizim. Bana bir gün dedi ki dinde neden kayın ölüm demek biliyor musun dedi neden dedim nikah düşüyor dedi. Nasıl yani dedim abine bişey olsa nikahım kocana düşüyor dinen dedi dedim ne anlatıyosun sen bu nerenin dini saçmalama dedim. Samimiyeti saçma sapan davranmasıyla çok kıskanmışlığım var ama herkes hep yaşının 40a geldiğini saçmalama etme şeyiyle kapandı.
Kocasının ölmesini temenni ediyo gibi geldi

Yukarıda yazılmış eltinin çocuğu sevilir mi diye
Ayy ben çocukları çok severim ölürüm onlara
Ama hastaysam değil öpmek gitmem o eve
Sizinki biraz it dalaşına dönüşmüş
Eltin hadsiz ve seviyesiz biri
Haliyle bazen seviyesine inmek zorunda kalıyorsun
Eltin geri zekalı heralde aranmıyorsa neden beni aramıyorsun diyor
Seninle iletişime geçmiyorrrr bu kadar
Aslında çok basit, aramıyorsam istemiyorumdur sevmiyorumdur muhabbeti sarmıyordur kafamız uyuşmuyordur

Back
X