- Emoji Skoru
- 24.577
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Turunc chemist
Lütfen bakmasın ya bende onu istiyorum ya zaten kızAyyy bence elti senin suratina bakmasin.
Cekilmezsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bakmasın ya bende onu istiyorum ya zaten kızAyyy bence elti senin suratina bakmasin.
Cekilmezsin
Kız ben onu engelledim konudanSenin yorumlarına konu sahibinin ihtiyacı yok . Konu sahibi pasif kalmış ne abartması
Senin çocuğu öpünce sinirlendiğini fark ettiği için devam ettirmiş sana gıcıklık olsun diye. Geri kalan anlattıkların da bence çok gereksiz tavırlar, sana tavır yapması çok saçma onu çağırmak zorunda bile değilsin etlisiniz diye her şeyin içinde olmak zorunda değil. Ben eltimle hiç samimi değilim sadece aile içinde görürsem merhaba merhaba o kadar gereği de yok. Geçenlerde eltimin oğlunun doğum günüydü, resimlerden seçip paylaşayım ben de dedim, baktım beni gizlemiş eltimKızlar merhabalar. Hakkınızı helal edin aşırı uzun yazmışım.. Ufak tefek yazdığım durumlar güncellemelerden az çok eltimle bazı sorunlar yaşadığıma şahit olan üyeler var. Bilmeyenler ve aktarmadıklarım ile dolup taştığım için burdayım.
O kadar da doluyum ki objektif olunması açısından kendi yaptığım ve onun yaptığı herşeyi açık açık anlatacağım.
Eltim 20 yıllık gelin, bende bu yaz 5 inşallah.
Daha nişan yapacağımız dönem koronada babasını kaybetti, kayınpederim ölümde hak düğünde hak fırsatımız varken yapacağız gelin isterse gelmeyebilir saygı duyarız dedi. Yengem buna küstü gelmemek yerine gelip nişan yaptığımız yerde kös kös somurtup oturup ağladı durdu. Burda ufaktan başladık atışmaya tabi.
Eltim kıskandırmayı, kendini övmeyi seven bir kadın. Mizacı böyle herkeste bunu kabullenmiş tabiki, ben hariç.
Evlendik kayınpederim eşimin hakkı olan evi tapusunu üstümüze verdi, kayınpederime küstü, neden tapu verildi diye hepimize tavır aldı. Tabi eşim kardeşlerin en küçüğü, o güne kadar herkes hakkını almış zaten. Ancak kaynım zamanında payını sattığı için dikili bir taşı yok. Tabi bu süreçte eşim her şekilde abimin hatrı var kalp kırmayalım görmezden gel diyor bende öyle yapıyorum takılmıyorum. 5 senedir 10 bayram gördük 10 bayramın 10unda da aynı kavgayı ettik . Ben onu aramıyormuşum bayramlaşmaya. Kaynımı arıyorum, yanında oluyor. Bayramlaşıyoruz, evine gidiyoruz yok. İlla özellikle onu arayacağım. İki tanede ergen reşit kızı var daha 1 bayram ne ben ne eşim aranmadık iyi bayramlar diye yeğenler tarafından neyse dedik. Ben bu kadının çok şeylerini 4 sene görmedim. Görmedim dediğim görmezden duymazdan geldim. Ama tabi akabinde evde eşimi yiyip bitirdim senin yüzünden. Sen benim önümü kestin sen sınırını çizemedin sen beni koruyamadın diye. Boşanma raddesine geldik. Son 1 senedir boyun eğmiyorum. Bebeğim oldu hamilelik boyunca asla aramadı. Tek 1 kez bile nasılsın sorulmadı. Doğum yapacağım zamanda haliyle hamilelik boyunca benimle olan görümcemi yanımda hastaneye götürdüm. Refakat için değil, doğum anında orda olması için, eltimlere de öğleden sonra gelin dedim. Öğlen geldiler, bir afra bir tafra bir suratlar. Doğurmuşum ağrım var kadın hala bana tavır yapıyor. Bebek asla öpülmeyecek dedim . Gördüğüm anlarda öpülmedi ancak bu sadece yeni doğduğu günlwr geçerli. Bebek doğdu kadın benden çıkmaz oldu. Geliyor gidiyor bebeği öpüyor, geliyor gidiyor annem diye seviyor. Uyarıyorum, yenge yapma, öpme etme. Bana dedi ki sanane sana mı soracağım öperken. İşte tam olarak o gün bende ipler koptu bayanlar. Eşimi karşıma aldım, bu saatten sonra değil sen feriştahı önümde duramaz istiyorsan boşa bende abimin hatrı bitti dedim/ eşimde arkamda olduğu söyledi/ öyle de oldu gerçekten.
Bebeğim 2 aylık oldu bize yemeğe geldiler, kadın hapşuruyor. Yenge hasta mısın diyorum hayır alerjim tuttu diyor ama hala kızımı mıncırıp öpüyor. Yenge öpme bak hapşuruyosun diyorum hasta değilim diyor. Ertesi gün bir arıyor bizi nefes dahi alamıyor hastalıktan ölüyor.. tabi kızım bu hastalığı kaptı. Ne çektim bi allah bi ben biliyor. Bunun üstüne kızıma 3 kez daha hastalık bulaştırdı. Domuz gribide dahil. En son 7 aylıkken kızım o kadar hasta oldu ki, çocuğun gözleri enfeksiyondan açılmaz hale geldi. Günde 3-4 kez makinelerle hava veriyoruz çocuk o derece kötü 1 ay hasta geçti. Kavga ettik öpmeyeceksin diye. Küstü bize umrumda da olmadı açıkçası. Görümcelerimin teşviği ile barıştık, görümcemde yemekte oturuyoruz kayınpederim vs herkes orada. Kalabağın içinde kocamın eski sevgililerinden bahsetmeye başladı. Kocam gözüme bakıyor ben kocama bakıyorum. Kocam susturdu tek kelime etmeden çıktım geldim eve. İntikamımı alacağım dedim. Nitekim yaptım bikaç ay geçmeden topluluğun ortasında aaa bak yenge abimin eski sevgilisi orda gördün mü çok güzel kadınmış gibisinden yaptım. Kadın morardı bildiğiniz bi ağlamadığı kaldı. Çok içerlemiş kaynıma şikayet etmiş kaynım eşimi arayınca eşimde bağırmış seninkide konuşuyordu susturmadın benim karımı hiç susturma girişimine girme karışma isterlerse dövsünler birbirini diye. 10 gün önceye kadar gram sıkıntımız yok. Birbirimize gidio geliyoruz vs. Dün kızımın doğum gününü kutladık. Mekan tuttuk, ankaradan bile misafirlerimiz geldi. Kaynımla eşim aynı yerde çalışıyor haliyle sürekli iletişimdeler ee normal olarak herşeyden de haberdar. Kaçta olacak nerde olacak vs. Yengem bir geldi mekana, surat buz gibi. Bana anneme eşime, ankaradan gelen misafirlerime kadar surat yapıyor. Ama nasıl deliriyoruz noluyo yine diye. Atlattık ama bir köşede oturup sadece can sıktı inanın başka bişey yapmadı.
Gelelim olayın koptuğu yere akşam 2 görümcem geldiler, dediler turunc yengem gelmeyecekti biz zorla getirdik niye diyorum, sen onu arayıp çağırmamışsın. Ya kardeşim biz 5 senedir neyin kavgasını ediyoruz? Kocan çağırıldı herşeyden haberi var benim ayrı aramam mı gerekiyor? Dedim barışmayacağım. Yüzünü de şeytan görsün bu saatten sonra. Kocamda yanımdaydı, kaynıma kapım açık. Eltim burdan içeri adım atamaz attırmam. Aramayacak sormayacak kızımı görmeyecek sizde benden haber götürmeyeceksiniz kızımın resimlerini göstermeyeceksiniz dedim. Bana diyorlar ki hala alttan al. Almayacağım. Ben burada haksız mıyım arkadaşlar ? Bir arama sevdası 5 yıldır çekilir mi ya ? Anlatılmayan anlatmaya dahi utandığım çok şeyler var. Bana bel altı laf sokmaları, olur olmadık kocama yapışmaları var. Artık ben utanıyorum dile getiremiyorum.
Yok görümcelerimde özellikle 1 tanesinde var bir kafa. Tutturmuş vay efendim yenge hanım üzülürse abim üzülür. Güzel ablam benim kocamda senin kardeşin diyorum/ benim kocamda üzülüyor diyorum. Sizin yüzünüzden diyor. Ben niye onun gönlünü hoş tutmak zorundayım ki birazda o benim tutsunSenin çocuğu öpünce sinirlendiğini fark ettiği için devam ettirmiş sana gıcıklık olsun diye. Geri kalan anlattıkların da bence çok gereksiz tavırlar, sana tavır yapması çok saçma onu çağırmak zorunda bile değilsin etlisiniz diye her şeyin içinde olmak zorunda değil. Ben eltimle hiç samimi değilim sadece aile içinde görürsem merhaba merhaba o kadar gereği de yok. Geçenlerde eltimin oğlunun doğum günüydü, resimlerden seçip paylaşayım ben de dedim, baktım beni gizlemiş eltimben de eltimi hesabımdan tamamen çıkardım. Merhaba merhaba vardı artık o da olmaz dedim ama aynı ailedeyiz mecbur
ama merhabaları bile samimiyetsizmiş onu görmüş olduk en azından. Sen de bence hiç kafana takma onlar sadece kıskanıyorlar ve onlara sorarsan onları da biz kıskanıyoruz
yani tabi iki yakın arkadaş olunmaz hangi hayal aleminde yaşıyorlarsa artık
![]()
Abisi niye üzülsün ya deli midir nedir ? Abi kardeş ilişkisi senin eltinle olan ilişkine bağlıysa onlar kardeş olamamış o zaman. Sen canını sıkma bak ben eltimle muhatap olmuyorum merhaba sadece, ama eşimle kardeşi gayet iyiler. Asla eşime gidip eltimle ilgili kardeşiyle ilgili en ufak bir şey söylemem bana ne. Bence ikili ilişkileri abartmaya gerek yok:)Yok görümcelerimde özellikle 1 tanesinde var bir kafa. Tutturmuş vay efendim yenge hanım üzülürse abim üzülür. Güzel ablam benim kocamda senin kardeşin diyorum/ benim kocamda üzülüyor diyorum. Sizin yüzünüzden diyor. Ben niye onun gönlünü hoş tutmak zorundayım ki birazda o benim tutsun
Bu zamana kadar hep eltim beni kaynıma eşime vs şikayet etti direkt karşıma dikilemedi.Abisi niye üzülsün ya deli midir nedir ? Abi kardeş ilişkisi senin eltinle olan ilişkine bağlıysa onlar kardeş olamamış o zaman. Sen canını sıkma bak ben eltimle muhatap olmuyorum merhaba sadece, ama eşimle kardeşi gayet iyiler. Asla eşime gidip eltimle ilgili kardeşiyle ilgili en ufak bir şey söylemem bana ne. Bence ikili ilişkileri abartmaya gerek yok:)
Eltiler kapatılmalıBu zamana kadar hep eltim beni kaynıma eşime vs şikayet etti direkt karşıma dikilemedi.
Bende dedim ki madem bu iş böyle ilerliyor bende eşime ileteceğim bu işin muhattabı o olsun dedim. Vay efendim kardeşler kavga edermiş. Yahu abin bize gelirken iyiydi benim kocam benim arkamda durunca mı sıkıntı oluyo?
Biz de üzülüyoruz en iyisi gorusmeyelim de laf anlatmaya uğraşma hiç. Gerekirse gorumcelerle de görüşme boşverYok görümcelerimde özellikle 1 tanesinde var bir kafa. Tutturmuş vay efendim yenge hanım üzülürse abim üzülür. Güzel ablam benim kocamda senin kardeşin diyorum/ benim kocamda üzülüyor diyorum. Sizin yüzünüzden diyor. Ben niye onun gönlünü hoş tutmak zorundayım ki birazda o benim tutsun
Yoo eşime söyledim tabiki bana söyleme dediğinide söyledim abin üzülür diye düşündüğünüde söyledim. Ben aramak zorundaymışım eltimi öyle söylüyolar dedim. Sen kimseyi aramak zorunda değilsin kimsede hesap soramaz ben hepsiyle ayrı olarak konuşacağım zaten dedi.Biz de üzülüyoruz en iyisi gorusmeyelim de laf anlatmaya uğraşma hiç. Gerekirse gorumcelerle de görüşme boşver
Oh güzel. Bu saatten sonra arama arayanı da açma sana çok guzel bir fırsat bacım iyi değerlendirYoo eşime söyledim tabiki bana söyleme dediğinide söyledim abin üzülür diye düşündüğünüde söyledim. Ben aramak zorundaymışım eltimi öyle söylüyolar dedim. Sen kimseyi aramak zorunda değilsin kimsede hesap soramaz ben hepsiyle ayrı olarak konuşacağım zaten dedi.
Sizin böyle bir eltiniz olsaydı ona da insanlık halleri diyebilecek miydinizIyi de mekan da yapiyor ve zaten aralari nane. Konu sahibi arayip yumusatabil7r di ortami. Kadin da aranmayi beklemis demek ki yok saymis resmen kadin tepki verince de kocadini darliyor. Yok yere kocasının arasini bozacak kardesyle. Konu sahibinin hakli oldugu tek konu tapu olayi onun disinda olan her sey insanlik halleri
Yok çok ciddi mesafemi koydum artık çünkü bugün büyük görümcemdeyken eltimin 2 kızı oradaydı. Ben oraya gidince yangından mal kaçırır gibi eve gittiler. Giderken selam yok sabah yok dönüp gittiler. Eşimde bu son radde artık bu ne terbiyesizlik madem öyle kızı bir daha görmeyecek hiçbiri dedi. Daha kızımın bahanesiyle de asla yaklaşamazlarOh güzel. Bu saatten sonra arama arayanı da açma sana çok guzel bir fırsat bacım iyi değerlendir
Ablacım alınıp gücenme ama en başında sınır koymaman, ahlaksızca sözleri sonrası dahi ısrarla ricayla görüşmeye devam etmen hataydı.Abla zaten bende anlamadım nasıl barışabildim. Kavganın ardı arkası kesilmedi bugünde bir tur daha kavga ettik. Tabiki karşımdaki muhattap olarak eltim yok. Diğer görümcemi saldı bugünde üstüme. Görümcem karşıma dikilmiş diyor ki abimle kardeşim sizin yüzünüzden kanlı bıçaklı olacak/ diyorum ki benim sorunum değil git eltime söyle/ bunca yıl abimi üstümüze salarsan hiç uyarmadınız şimdi benide uyaramazsınız diyorum. En son bağırmaya başlayınca senle konuşulmuyor diye çıktı gitti
Bana laf atarken beni etiketleseydiniz keşke. Buraya yazılan her şeye yorum yapma hakkına sahibiz, sitenin amacı bu ya zaten? Yanlış gelen bir şeyi söylüyorum. Bundan size ne peki?Öncelikle konudan bağımsız olarak neden insanların kime nasıl hitap ettiğine karışıyorsunuz? Yok eltiye yenge denmez deme falan. İsterse amcasına babanne desin kime ne?
Konuya gelirsek evet eltin hadsiz ama sen de o sınırı hiç çizmemişsin. Dalaşıp dalaşıp yine biraraya gelmişsiniz o da bu saçma hareketleri artırarak devam ettirmiş.
Kayınpederimi salamaz kayınpederim ondan gram hoşlanmıyor aksine beni arayıp iyi yapmışsın der bu yüzden asla arayıp ona şikayet etmez çok iyi tanıyorum. Sandı ki görümcem beni susturabilir bastırabilir onunla da bas bas kavga ettim. Hepsini silmekle evime sokmamakla tehdit ettim şimdi de görümcem sen nasıl istersen öyle yapalım görüşmeyin diyor. Hayatımda ona asla yer yok. Görümcelerime çok açık bi şekilde huzurumu kaçırdıklarını onlar yüzünden bu işin boşanmaya kadar gidebileceğini kardeşinide düşünüyosa bu konunun dışında kalması gerektiğini anlattım. Saygı duyuyorlar şuanlık bakalımAblacım alınıp gücenme ama en başında sınır koymaman, ahlaksızca sözleri sonrası dahi ısrarla ricayla görüşmeye devam etmen hataydı.
Yüz verirsen deliye ardın sıra dolaşır demişler, kendisini haklı ve mağdur ilan ettirene kadar seninle uğraşacak gibi görünüyor, görümcelerini hatta belki kayınpederini bile üzerine salabilir.
Olaylar çok çirkinleşebilir ama ben olsam o eltiye görümcelerin de şahitti galiba, o nikah düşme terbiyesizliğini bile yuttururum ortalığı karıştırmaya devam ederse, görümcelerin yanında onlara da giydirerek öyle bir yapıştırırım ki lafı, artık herkes ne ölüme ne ölülerine olur.
Yok eltim gazlayıp salıyo onları kendi gelemediği için işteAllah Allaaaaahhh görümceler de kafayı yemiş yahu huzursuzluk çıkaran ortada, gidin ona dwyin ne diyecekseniz
Yazamaz o engelledim ben onuSizin böyle bir eltiniz olsaydı ona da insanlık halleri diyebilecek miydiniz
Yine kusura bakmaYok eltim gazlayıp salıyo onları kendi gelemediği için işte