Eltimin kıskançlıkları

En şaşırdığım konulardan biri oldu bu konu. Defalarca okudum yanlış mı okuyorum diye. Pes.. Söyleyecek söz bulamadım.

Daha 1 aylik evli olman büyük avantaj. Simdi ya sınırlarını koydun ya da koydun. Baktin israt ediyorlar sen kvdeni arayip olay cikartacaksiniz "siz bizimle dalga mi geciyorsunuz?!" Diye. Milletin agzinin payini bastan vermek lazim ki herkes yerini ve haddini bilsin. Bu eltiniz icin de gecerli. Donsuz biriyle evlenmesi sizin sucunuz degil. Bastan parali birini bulsaydi delo

Güya dedikleri şu. Sen çok altın taktın onlar bu yüzden bu kavgayı çıkardı. Üstünü tamamla ona yenisini alın
Adam kendi çalışmış kendi almıs, kaynınızda afedersiniz ama eş.ek gibi yatacagina çalışıp alsaymış karısına.
Ne münasebet eşinizden abisine altın alınması isteniyor daha saçma çok az şey duydum sanırım.
Eşiniz de o altınları alırsa evliliğinizi gözden geçirin derim.

totosunu kaldırıp çalışsın kendi altınını kendi yapsın

Ben olsam açarım ağzımı yumarım gözümü eltimle bi güzel kavga eder kaynanamı arar 150 bin tllik borcumuzu ödeyin o zaman şartlar eşitlensin diye çıkışırdım sabırlısınız yine

Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
:KK57:

Enayimisiniz ki siz ona altın alıyorsunuz. Onlara ne senin kocanın sana aldığı altından. Ya bunu size nasıl teklif edebiliyor kv diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten

Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
Nekadar sacmalıyorlar ucsuz bucaksız.
Kvdenize kocası calıssın alsın biz niye alıyoruz diyip bastan tavrınızı koymazsanız,sonra cok üzülürsünüz.

Arkadaşlar çok şaşırmışsınız da benim eltim eşimin bana aldığı şeyleri kv ve kb’dan istetiyordu kocasına😄 “eşimin çalışıp kazandığı şahsi parasıyla” Hiçbir paraları da yok fazla yapılmış kendisine eksik yapılmamış. Umurumda da değil kıyasa girmem. Her şeyi geçtim kendi anne babamın hediye ettiği şeyleri bile kıskanıp bana da alınacak demişti. Kendi annem ve babam hiçbir alakaları yok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bu arada kendi ailesi yapamıyor olabilir ben kimseyi küçük görmem ama benim annem babam sana da mı alsın bana aldıklarından ne münasebet 😂😂😂 bir bilezik kızımıza bir bilezik eltisine hahahah çok komik ya hatırlayınca yine güldüm.

Back
X