Eltimin kıskançlıkları

Ve yine açılıp ortaya bırakılmış sahipsiz nir konu daha.
Bayılıyorum bu tip kullanıcılara. Konuyu aç, sorulara evet, hayır, bilmem de. Sonra ortadan kaybol millet de çene yorsun.

Terbiyesizin biri saçma bir istekte bulunuyor, diğer terbiyesiz hakkaten iyi düşünmüşsün ya diyor, başka iki terbiyesiz de bunları onaylıyor ve sizi arıyorlar.

Aynı terbiyesiz kişi çalışmayan boş beleş adamla evlenmek istiyor, bu adam cebimde kuruş yok demiyor evleniyor, diğer ikisi de bunları evlendiriyor ve kuruşa kadar evlilik masrafını ödüyor.

Eşiniz sorsa ya, ben daha az takabilseydim kendileri altın verip eşitlenecek miydi bizimle diye? Hiçbirinde utanma yok, oğlumuz gırtlağa kadar borçta çünkü her şeyini kendi yaptı ve hala borcunu ödüyor demiyorlar. Eşiniz her gün bu tartışmayı yapıp durmasın. Rest çeksin beni aramayın desin, böyle aile olacağına hiç olmasın. Umarım bir noktada lanet olsun diyip pes etmez. Gizli veya açık bunu yaparsa o gün boşanma davası açacağınız net ve kesin söyleyin. Bunlar tehlikeli tipler, akıl mantık yok. Her şeyi söyler her şeyi yaparlar. Uzak durmakta fayda var. Tekrar ediyorum, eşinizin tavrı dik durması çok önemli. Sizin aileden biri böyle saçmalasa siz ne yapardınız?

Doğru çift maaşlılar parayı ağaçtan topluyor, havadan para geliyor çünkü o yüzden herkese dağıtmalılar. Ben 6 aylık bebemi evde bırakıp 3 vesait işe gidip çalışırken eltim uyanabilmek için saatini 11e kuruyordu. Yoksa öğlene kadar uyuyormuş hatun.. aa ama sorsan siz “çift maaşlısınız” ifrit oluyorum bu tabire.. soyları tükenesiceler he bir de memurların çok kazandığı fikrini ortaya atanların da abv.. 🤬🤬 oh rahatladım walla mesajınızın altında içimi döktüm
Biraz bana saydırmış gibi olmuşsunuz ama olsun en azından sinirinizi attınız 😀
Kesinlikle size katılıyorum. Benim kaynanam da hamile halimle sabah ezanından önce kalkıp işe gittiğim günleri unutup çalışmayan kaynımla eltimden için bana laf sokmuştu yardım etmiyoruz diye, ben de "ayy anne Allah evde oturan kimseyi kimseye muhtaç etmesin" dedim.
Eltim benden küçük bu yaştan snr çalışamazmış, kaynım başkasının işinde çalışamazmış... Beni anam babam onlar otursun ben onlara çalışayım dıe doğurdu çünkü

Back
X