Eltimin saçma sapan tribi?

İyi de bende sizi ve konularınızı anlamıyorum. Daha bir hafta bile olmadı ocak sonu bir konu açmışsınız karşı apartmana taşınacağımız için kavga ettik bir daha bu eve gelme dediler oğullarını reddeceklermiş diye daha yeni taşınmışsınızdır ee ne işiniz var bu kadar laf işittiğiniz evde yemekte? Niye evinizin ilk günlerinde evinizde yemiyorsunuz o kadar lafa bir de? Eğer siz o kadar söze yüzsüzlük yapıp hala gidebiliyorsanız eltinin tavrı da garip değil

Kaldı ki siz daha önce de sırf yastık kılıfı geçirirken kimse yardım etmedi diye kahvaltı yapmayan trip yapan insansınız görümce kahvaltı hazırlamış kp börek almış eşin sana yardım ettiği halde kavga çıkarmıştınız çalışan kaynanan niye evde iş bırakıyor diye pardon da rahata iyi alışmışsınız,siz kapım ayrı olsun rahat olayım ama yemeğimi de kaynanamda yiyeyim hazır oh. Eh kaynanan çalışıyor bir de yemeğe alıyor siz çağırsaydınız yemeğe misafir gibi giderseniz elti de haklı kavga ederek gittiler gelip yemek yiyor diye sizde sütten çıkma ak kaşık değilsiniz..

bukadar yakında olup yıne sureklı gorustukten sonra evı ayırmanın bır anlamı kalıyor mu
yıne de tebrık ederım
bence gormemezlıkten gelın umursamayın derım

aa kayınbabanızın ağlamalarına rağmen taşınabilmişsiniz öncelikle tebrik ediyorum.ama dediğim gibi çok yakına taşındığınz için problemler bitmez malesef.
eltiniz muhtemelen siz evden ayrıldınız işler ona kalacak diye trip atıyor
Aslında çok sevindiğini görmüştüm. Şuanlık sıkıntı yok yakın olmamla ama bakalım zaman ne gösterir bilinmez. Ev alınca nerden alacağız bakalım

Tezgaha sert koyunca kafama at? Diyesiniz gelmedi mi?
Keşke hayırdır bişey mi var deseydiniz.

Siz kb ağlayan kişi misiniz? Boş verin ya’ iş bulun kendinize. Hiç mi işiniz yok? Çalışın mesela. Bahane olsun. Tüm gün boş oturmak bu insanlara sürekli siz ve yakın çevresi için malzeme verir. Tek dertleri bu olur.

Back
X