ELTİMİN ŞEYTANLİGİ

my angel

yorgun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
131
37
merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:

Aslında o insanlar sizinle değil onunla görüşmeyi kesmeliydi.
Kadının ne kadar kötü olduğu ortada.
Eşiniz tabi ki istediğinizi konuşursunuz.
Mahreminizi okuyup dağıtan bir insanın tarafında olmaları ne kötü.
Takmamaya çalışın bence..

merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:
Keşke insanlara ilkokuldan itibaren görgü diploması da verilse :cool:

kadın ayaklı gazeteymiş bildiğin...
uzak olmak en iyisi bence. akli selim düşünen insanlar sizin konuştuğunuzdan evvel kadının telefonunuzu karıştırmasını ve mesajları herkese dağıtmasını yadırgardı evvela...

benim telefonumu aldi bizdeyken whatsappa girdi bizde o gun esimle tartismistik noldu diye sordu birsey soylemedim oda merakindan belki birseyler bulurum diye mesajlarimizi okumus ve gormus

esimde dediki ha benim yatak odama kamera koymus ha da benim karimla mesajlarimi okumus hic biriniz bunu gormuyorsunuz sormuyorsunzda bizm konusmamiz mi sorun oldu hanginiz birbirinizn arkasindan konusmuyorsunuz ki dedi

Eltinin terbiyesizligi ortada zaten... Hic kimsenin boyle bir davranisi normal karsilanamaz.
Hem senin kocanla olan ozel konusmalarini okuyacak, hem de utanmadan herkese gonderecek.
Eger o mesaji alanlar seninle konusmuyorlarsa isabet olmus, ne tiynette olduklarini anlamis oldun.
Zira bunu normal karsilayip seni suclu goruyorlarsa, onlarin gizlilik ve ozel anlayislari sifirmis zaten.
Demekki kendi aralarinda da bu sekilde herseylerini ortaya doken insanlar...

Bosver, yarar gelmeyecek insanlarin bari zararlari dokunmasin dersin, varsin aramasin sormasinlar...
Senin de kafan rahat olur, o onu dedi, bu bunu yapti diye kafa yormazsin...

Eşin senin yanında sana destek oluyor, seni haklı buluyorsa geri kalanların ne düşündüğünün çok bir önemi yok.... hele de o eltinin kapının önündeki paspas kadar bir değeri yok....mesajlarınızı okuması terbiyesizlikten başka bir şey değil çok kıskanç ve fesat bir eltiniz varmış
eşinin ailesine mesafe koymak için bahaneniz olmuş oldu, burada bir çok kişinin arayıp da bulamadığı fırsat geçmiş elinize

Senin eltiden korkulur.
Hem arayı bozdu, sizi kötü gelin yaptı , hemde 15 binin de üzerine tamamen yattı.
Ben paraya taktım.
15 Bini 1-2 sende zor biriktirirsin.
Hayal ediyorum da ne yapılabilir diye.
Kesene göre alım yaparsan ev kurarsın.
Orta halli 2.el araba alırsın.
İnsanlara yardım eder ahirete yatırım yaparsın.
Devre mülk alırsın.
İş kurarsın.
Ev almada peşinat olarak kullanabilirsin.

Senin eltiden korkulur.
Hem arayı bozdu, sizi kötü gelin yaptı , hemde 15 binin de üzerine tamamen yattı.
Ben paraya taktım.
15 Bini 1-2 sende zor biriktirirsin.
Hayal ediyorum da ne yapılabilir diye.
Kesene göre alım yaparsan ev kurarsın.
Orta halli 2.el araba alırsın.
İnsanlara yardım eder ahirete yatırım yaparsın.
Devre mülk alırsın.
İş kurarsın.
Ev almada peşinat olarak kullanabilirsin.

derdi borçtan kurtulmaktır zaten

ben o parayi ona helal etmiyorum ama biz suan o kredinin taksitlerinin sikintisini cekiyoruz kendimize ait bir duzenimiz bile yok kv ile oturuyoruz mecbur insaAllah Rabbim bizede bunlardan uzak hayirli bir kapi acar

Güya o paranın üstüne yatmış oluyor ama sen helal etmiyorum dedikten sonra bela ya kendine ya çocuğuna yada eşine gelecektir, var böle vakalar şimdi seyir ediyorumda durumları vahim

Ay herkes terbiyesiz ve saygısız demek eşinin sülalesinde. Kocam değil mi, ağız da benim günahı da benim istediğim kişi hakkında konuşurum. Kim ne karışırmış?

Aman bırak konuşmazlarsa konuşmasınlar.

Konu sahibi hanım, bu kadar kafanıza takmayınız. Başınızın çaresine bakın kimse konuşmasın sizinle, muhatap dahi olmayın. Siz evlenip yuvanızı kurmuşsunuz. Uzak olsunlar sizden sevinin buna.

Bunu kime anlatsan sen haklısındır eşlnde biliyor artık uzak durursunuz en iyiside bu

X