Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

bilemiyorum canim...biraz önce esime yengen bi tesekkür bile etmedi dedim...etmesimi gerekirdi dedi...etseydi mutlu olurdum dedim...bunu bile anlayamadi...kazma...

yuh dıyorum artık ya ne demek tesekkur etmesı mı gerekırdı sen kalkıp gıtmıssın gıtmeyede bılırdın
kocan cok anlayıssız ne yapsalar onları haklı buluyor boyle nereye kadar gıder
eger cocugun yoksa ayaklarının ustunde durabılıyorsan kendıne bıraz guven bence cnm
hayatını o bos ınsanlarla cekıserek senı uzmelerıne ızın vererek gecırme

bilemiyorum canim...biraz önce esime yengen bi tesekkür bile etmedi dedim...etmesimi gerekirdi dedi...etseydi mutlu olurdum dedim...bunu bile anlayamadi...kazma...

yuh dıyorum artık ya ne demek tesekkur etmesı mı gerekırdı sen kalkıp gıtmıssın gıtmeyede bılırdın
kocan cok anlayıssız ne yapsalar onları haklı buluyor boyle nereye kadar gıder
eger cocugun yoksa ayaklarının ustunde durabılıyorsan kendıne bıraz guven bence cnm
hayatını o bos ınsanlarla cekıserek senı uzmelerıne ızın vererek gecırme

ben gitmedim canim cocuklar bana geldi bende kaldi ama sonucta bisey degismiyor tabi...

artik onlardan bu inceligi beklememeyi ögrenecegim...

hepsi odun...düsünce yok

ben gitmedim canim cocuklar bana geldi bende kaldi ama sonucta bisey degismiyor tabi...

artik onlardan bu inceligi beklememeyi ögrenecegim...

hepsi odun...düsünce yok

beklememeyı ogrenmekk...boyle de yasamanın anlamı varmı kı ?

esını cok sevıyosun bellı ama ınsan karsısındakınden de bıseyler gormek ıster hep senmı kurek sallayacaksın

aradan yıllar dahı gecse esın bu davranıslarından vazgecmeyecek ozge demıstı dersın

sen cok degerlısın bunu unutma kımsenın senı uzmesne de ızın verme aılen esının bu davranıslarını bılıyor mu ?

beklememeyı ogrenmekk...boyle de yasamanın anlamı varmı kı ?

esını cok sevıyosun bellı ama ınsan karsısındakınden de bıseyler gormek ıster hep senmı kurek sallayacaksın

aradan yıllar dahı gecse esın bu davranıslarından vazgecmeyecek ozge demıstı dersın

sen cok degerlısın bunu unutma kımsenın senı uzmesne de ızın verme aılen esının bu davranıslarını bılıyor mu ?

anlami olacak demekki...

evet esimi cok seviyorum...o bahsettigin küregi ne kadar dolu salladigim mechul...

benim kötü huyum kendimi hep ikinci plana atarim kimin icin olursa olsun...

anlami olacak demekki...

evet esimi cok seviyorum...o bahsettigin küregi ne kadar dolu salladigim mechul...

benim kötü huyum kendimi hep ikinci plana atarim kimin icin olursa olsun...

neden bu kadar tepkı verıyorsun soyledıklerıme anlamadım
bn senın ıcın soyledım ne yaparsan yap boyle dusuneceksende hıcbıseyını anlatma o zaman yardımcı olmak ıstemıstım

Back
X