idare ediyorum canim...dün esimle biraz tartisdim...
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince konuşalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idare ediyorum canim...dün esimle biraz tartisdim...
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince konuşalım...
Çok uzuldum canım bu yasadıkların hıc guzel degıl bırının eltıne artık haddını bılmesını soylemesı gerekıyor
kocan herkezın gercek yuzunu gorur umarım bu durumdan kurtulursun
iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim...umarim cok yara almadan esimde herseyin farkina varir....
sanırım yakın oturuyorsunuz uzaklasma gorusmeme gbı durumunuz var mı
lalcim umarim hersye yoluna girer..lutfen esinle kavga etmemeye calis.olan size oluyor..sakin ve guzel konusarak kafasina sok bunlari.
eltinlere bir kere tavirini koysa belki onlarda anlayacaklar hatalarini..
lalcım geldim cnm...orda mısın?
size evlenirken kimse yardim etmemis esinin kosa kosa kendinden yokken yardim etmesini anlamiyorum..
esin biri bisey dediginde hemen yapmak istiyor..tipki babam evde para yok diye yapmaz,baskasi istesin kosarak yapar..
biz ona kizinca da laftan anlamaz,bildigini okur,birde sinirlenir..seni anliyorum zor bir insan..
onlar nasil esinle iyi konusup dediklerini yaptiriyor bu yuzden sana sakin ve iyi ol diyorum..
esin hala ailesi oldugunun farkinda degil tabiki ailesini atmasin ama herseyin bir siniri var..
insallah tedavi olumlu sonuc verir..
dedigim gibi guzellikle anlat,sakin kavgaya gitmesin is ozellikle tedavi surecinde..buna dikkat et.
evet burdayim canim...
ne yedin bakem?
bugün varya leyla gibiyim,İşler bir anda yoğunlaşıyor..
Bir konuşamadık he....
ne mi yedim...tavuk döner aldım valla..canım çekti...ne yücük ne yücük her gün..
ee lalcım şu danışmana gidene kadar tartışma eşinle,vazgeçecek diye korkuyomm vallahi..:26:
eltinin tavri, parasiz kaldikca esiyle arasi bozulmasin diye sizden istemesi.bunu tahmin etmistim cunku devamli hale getirmisti.size karsi boyle davranmasinin sebebi calismamasi,parayi kullanamamasi falan.
aileler yardim etmek zorunda degil ben hep boyle dusundum ama insanda ne yalan soyleyeyim bozuluyor biraz.kendi ailemiz bile olsa bı kırgınlık oluyor ınsan zor zamanında arkasında birinin oldugunu hissetmek istiyor.hele bide gurbetteysen insan kendini yalniz ve dislanmis hissediyor.
esinin babasinin ucak parasini istemesi cidden kirici.hic mi parasi yoktu neden boyle yapti bilmiyorum ama incitici..
bir yanlisiniz, borcunuz varken baskalarina yardim etmeniz..siz bunu yaptiginiz icin sanirim insanlar onlarda para var diye dusunuyor.
yoksa bile nasilsa bulurlar diyorlar saniyorum.
ama en sinir bozucusu zor zamanlrda yaninda olmayan insanlarin siiznle samimi olmak istemesi,canim cicim yapmasi..bazen mecbur kaliyorsunuz bu yuzden arayi bozamiyorsunuz.eski konularida acamiyorsunuz bunlarda sorun oluyor.