Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

Çok uzuldum canım bu yasadıkların hıc guzel degıl bırının eltıne artık haddını bılmesını soylemesı gerekıyor

kocan herkezın gercek yuzunu gorur umarım bu durumdan kurtulursun

Çok uzuldum canım bu yasadıkların hıc guzel degıl bırının eltıne artık haddını bılmesını soylemesı gerekıyor

kocan herkezın gercek yuzunu gorur umarım bu durumdan kurtulursun

iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim...umarim cok yara almadan esimde herseyin farkina varir....

iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim...umarim cok yara almadan esimde herseyin farkina varir....

sanırım yakın oturuyorsunuz uzaklasma gorusmeme gbı durumunuz var mı

lalcim umarim hersye yoluna girer..lutfen esinle kavga etmemeye calis.olan size oluyor..sakin ve guzel konusarak kafasina sok bunlari.
eltinlere bir kere tavirini koysa belki onlarda anlayacaklar hatalarini..

lalcim umarim hersye yoluna girer..lutfen esinle kavga etmemeye calis.olan size oluyor..sakin ve guzel konusarak kafasina sok bunlari.
eltinlere bir kere tavirini koysa belki onlarda anlayacaklar hatalarini..

sakin olmaya caisiyorum canim ayin 24 nü iple cekiyorum inan bana...umarim ise yarar....

esim ve tavir koymak...artik ikisinin bi araya gelmesini cekemiyorum...yagci yagci konusmalari yokmu...

size evlenirken kimse yardim etmemis esinin kosa kosa kendinden yokken yardim etmesini anlamiyorum..
esin biri bisey dediginde hemen yapmak istiyor..tipki babam evde para yok diye yapmaz,baskasi istesin kosarak yapar..
biz ona kizinca da laftan anlamaz,bildigini okur,birde sinirlenir..seni anliyorum zor bir insan..
onlar nasil esinle iyi konusup dediklerini yaptiriyor bu yuzden sana sakin ve iyi ol diyorum..
esin hala ailesi oldugunun farkinda degil tabiki ailesini atmasin ama herseyin bir siniri var..
insallah tedavi olumlu sonuc verir..
dedigim gibi guzellikle anlat,sakin kavgaya gitmesin is ozellikle tedavi surecinde..buna dikkat et.

size evlenirken kimse yardim etmemis esinin kosa kosa kendinden yokken yardim etmesini anlamiyorum..
esin biri bisey dediginde hemen yapmak istiyor..tipki babam evde para yok diye yapmaz,baskasi istesin kosarak yapar..
biz ona kizinca da laftan anlamaz,bildigini okur,birde sinirlenir..seni anliyorum zor bir insan..
onlar nasil esinle iyi konusup dediklerini yaptiriyor bu yuzden sana sakin ve iyi ol diyorum..
esin hala ailesi oldugunun farkinda degil tabiki ailesini atmasin ama herseyin bir siniri var..
insallah tedavi olumlu sonuc verir..
dedigim gibi guzellikle anlat,sakin kavgaya gitmesin is ozellikle tedavi surecinde..buna dikkat et.

hic kimse detsek cikmadi canim babasi tam bi sam babasi...

ancak uzaktan bakti herseye...

esim aile kavramindan bi haber...annesiz büyümüs ona da biraz bagliyorum ama bi yandan da daha fazla deger vermesi gerekir...

umarim tedavi olumlu sonuc verir...bakis acisini degistirir...sorumluluklarini bilir...

(diger konuyu okudunmu okuduysan fikrini merak ediyorum da)

evet burdayim canim...

ne yedin bakem?

bugün varya leyla gibiyim,İşler bir anda yoğunlaşıyor..

Bir konuşamadık he....

ne mi yedim...tavuk döner aldım valla..canım çekti...ne yücük ne yücük her gün..

ee lalcım şu danışmana gidene kadar tartışma eşinle,vazgeçecek diye korkuyomm vallahi..:26:

bugün varya leyla gibiyim,İşler bir anda yoğunlaşıyor..

Bir konuşamadık he....

ne mi yedim...tavuk döner aldım valla..canım çekti...ne yücük ne yücük her gün..

ee lalcım şu danışmana gidene kadar tartışma eşinle,vazgeçecek diye korkuyomm vallahi..:26:

canim durduk yere konuyu aciyor....vazgecmez umarim....

eltinin tavri, parasiz kaldikca esiyle arasi bozulmasin diye sizden istemesi.bunu tahmin etmistim cunku devamli hale getirmisti.size karsi boyle davranmasinin sebebi calismamasi,parayi kullanamamasi falan.
aileler yardim etmek zorunda degil ben hep boyle dusundum ama insanda ne yalan soyleyeyim bozuluyor biraz.kendi ailemiz bile olsa bı kırgınlık oluyor ınsan zor zamanında arkasında birinin oldugunu hissetmek istiyor.hele bide gurbetteysen insan kendini yalniz ve dislanmis hissediyor.
esinin babasinin ucak parasini istemesi cidden kirici.hic mi parasi yoktu neden boyle yapti bilmiyorum ama incitici..
bir yanlisiniz, borcunuz varken baskalarina yardim etmeniz..siz bunu yaptiginiz icin sanirim insanlar onlarda para var diye dusunuyor.
yoksa bile nasilsa bulurlar diyorlar saniyorum.
ama en sinir bozucusu zor zamanlrda yaninda olmayan insanlarin siiznle samimi olmak istemesi,canim cicim yapmasi..bazen mecbur kaliyorsunuz bu yuzden arayi bozamiyorsunuz.eski konularida acamiyorsunuz bunlarda sorun oluyor.

Son düzenleme:
eltinin tavri, parasiz kaldikca esiyle arasi bozulmasin diye sizden istemesi.bunu tahmin etmistim cunku devamli hale getirmisti.size karsi boyle davranmasinin sebebi calismamasi,parayi kullanamamasi falan.
aileler yardim etmek zorunda degil ben hep boyle dusundum ama insanda ne yalan soyleyeyim bozuluyor biraz.kendi ailemiz bile olsa bı kırgınlık oluyor ınsan zor zamanında arkasında birinin oldugunu hissetmek istiyor.hele bide gurbetteysen insan kendini yalniz ve dislanmis hissediyor.
esinin babasinin ucak parasini istemesi cidden kirici.hic mi parasi yoktu neden boyle yapti bilmiyorum ama incitici..
bir yanlisiniz, borcunuz varken baskalarina yardim etmeniz..siz bunu yaptiginiz icin sanirim insanlar onlarda para var diye dusunuyor.
yoksa bile nasilsa bulurlar diyorlar saniyorum.
ama en sinir bozucusu zor zamanlrda yaninda olmayan insanlarin siiznle samimi olmak istemesi,canim cicim yapmasi..bazen mecbur kaliyorsunuz bu yuzden arayi bozamiyorsunuz.eski konularida acamiyorsunuz bunlarda sorun oluyor.

canim kaynimin eltimin bizden para istediginde haberi oluyor ama yeri geliyor o istetiyor yanlis anladin sanirim....hepsi fevkalade gamsiz insanlar...babasi cimrinin teki....kardesi hala bi bltaya ssap olabilmis degil...

tabiki mecbursun yardim etmeye AMA AMA AMA eger kendi imkani yoksa yiyecek ekmegi yoksa, basini sokacak bi catisi yoksa....vs vs....ev üstüne ev diksin diye daha da ac gözlü olsun diye degil....

yok yok ben anlatamadim:)bugun bende esimle tartistim sanirim bir leylalik durumu uzerime:)
kayninin mutlaka haberi var ama eltin de bas rolde..bir yerde okumustum calismadigi icin esinden para isteyemiyormus ama nasil isse sizden cok rahat istiyor..yoksa bu baskasinin konusumuydu,yanlis mi kaldi aklimda bilmiyorum.
esinin ses cikarmamasinin sebebi,onlarin iyi konusmasi..aslinda cokta haksiz degil benim ailem birsey yapmayip bana cok iyi davransa bende sevgilerinden suphe etmem,onlara kizsamda tatli dilleri yumusatir ailem oduklari icin..tabi baskasindan bunu gorsem inanmayabilirim samimiyetlerine..

lalcim yapman gereken onlari kendi silahiyla vurman..onlar sahte yada gercek nasil sana karsi iyiyseler sende ayni ol..
duygusalligi sil,at..esinin gozune girmeye bak ve onlarin eline koz verme..sen yapmiyorsun,etmiyorsun diyemesinler.
yalan da olsa annecim babacim de.sen soguk oldukca onlar bak biz iyiyiz ne kadar sicagiz ama esin cok soguk diyorlardir..
dedittirme bunu onlara.

Back
X