eltimin telkinleri

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
818
123
İstanbul
nişanlıyım,eltim olacak şahsiyet özellikle ailemin yanımda olmadığı ortamlarda bana sürekli telkinlerde bulunuyor çayı demleme şeklime varana kadar acaba benmi art niyetliyim bayanlar..

annem tavrını şimdiden koy diyor bense kırmak incimet istemiyorum fıtratıma aykırı ama ben sessiz kaldıkça bakıyorum şimdiden emri vakilerde bulunuyor tecrübeli arkadaşlar bana nasıl davranmam gerektiğini söyleyebilirlermi..birde yanı başımda oturacaklar yani sıkça evime girip çıkacaklar çok canım sıkılıyor vesveselerden kurtulamıyorum

senden kaç yaş büyük

bence ben böyle yaparım, böyle severim abla deyip geç, ve çayı bildiğin gibi yap onun gözü önünde o zaman anlayacaktır

evet kırcam diye düşünüyorsun ama ileride o seni daha fazla kıracaksın annenin dediğini dinle kadın bizden tecrübeli sonuçta mesafeyi koyyasakkelime

bir insanı kıracağım diye düşünürsen hep kırılan taraf sen olursun ..
kimseni seni ezmesine izin verme ..
anan baban seni elalem ezsin diye de büyütmedi ayrıca ..
insan gibi güzellikle ama mesafeli bir şekilde ona senin böyle istediğini senin böyle sevdiğini söyle ..
yok anlamıyor ise ilşkileri azalt araya mesafe koy ..
bak ozaman adam gibi davranmaya başlar sana ..
biraz kendini naza çek ..
şimdi naza çekmezsen ilerde başın çok ağrır

Bu konuda olmasa da,
kırmamak adına ıfade etmekten kacındıgım ve sonucunda ezıldıgım ıcın,
kesınlıkle en basta tepkını koymanı onerırım.
Esımın bır kardesı var-dı (artık ıkımız ıcınde yok)
Daha nısanlıyken basladı, benı saka adı altında rencıde etmeye.
Yaklasık 2 yıl sustum ben bu kızın yaptıklarına.
Sonunda bır gun 'yeter artık' dedıgımde ıse, ısıtmedıgım hakaret kalmadı.
Ve saka adı altında yaptıklarının hıc de saka olmadıgını ogrendım,
bana el kaldırdıgında!
Ben basta uyarmadım, kırılır, alınır, gucenır dıye dusundum.
Fakat zamanla benı daha fazla ıncıtmeye baslayınca tahammul edemedım.
Halbukı en basta tavrımı bellı etseydım, mesafemı koysaydım,
ısler bu noktaya varmazdı muhtemelen.
Eger rahatsız oldugun bır seyler varsa, mutlaka ıcındekı sesı dınle.
Senı rencıde etmeye calıstıgını dusunuyorsan, oyledır.
Buna gore onceden tedbırını al ve daha fazla ıncınme.

Ben böyle seviyorum de olsun bitsin dinleme...
Sen bildiğini yap dinlersen onu tepene çıkar ben sana söyleyim...

kesinlikle tavrını koy anneni dinle sende aklı beyni olan birisin senden daha akıllı yetenekli diildir eminim eltin o yüzden onun aklına ihtiyacın yok.. simdiden seviyeyi koyki ilerde zorluk cekme

kendisini senden üstün tutmaya çalışıyor belliki
,kıskançlık desem abatrmış olmam herhalde
tavrını koy kardeşim yoksa daha çok canın sıkılır...

evet elti kıskançlıklarına sinir oluyorum banane ya ne yaparsa yapsın hiçte umrumda olmaz karışmam karıştırmamda ben ilk gelinim 6 aydır eltim var oda karışmaz öyle şimdilik böyle bakalım

Merhaba benimde bir eltim var evlere şenlik eşim karadenizli benim onların yörelerine ait yemekleri yeni yeni öğreniyorum 3 aylık evliyim bu arada bir gün eltimi eşimin ablasını filan ailecek yemeğe çağırdım eltim mutfağa girdi diyorum abla ben yaparım bırak sen yok sen elini sürme mısır ekmeği yapacağım elimi tutup hızla itti bırak ben yapaım ne oldum delisinin teki anlayacağınız-tatlicadiarzu-

mesafeni koru ve sana karışamayacağını anlasın yoksaki işin çok zor olur ve hiç istemediğin bi hayatı yaşıyor bulursun kendini arkadaşım..

Hayat tecrübesi çok olan birinden fikir edinmekten mutluluk duyulması lazım.
Ama çay demelemek gibi herkesin bildiği bir konuda fikir sormadan fikir söyleyen hatta fikir direten bir insan bana sadece üstünlük baskısı kurmaya çalışıyor gibi geldi.
Sonuçta herkesin çay demlemekle ilgili az buçuk bilgisi vardır.
2. kaynana olmasın başına dikkat et.
Tekrar böyle basit bi konuda telkinde bulunursa biliyorum ben de , belki anlar tavrını.

Mesafeli ol. .Ben böyle demliyorum de kapat konuyu.
Onun dediğini yapma
Bugün çayına karışan yarın kimbilir nelerine karışır alsanaalsanasmile

yenge ben böyle öğrendim ailemden böyle gördüm bu şekilde seviyorum diyerek kırmadan güzelce kendi bildiğini okubayanssulusmile
o tekrarlıyorsa sürekli sen yine aynısını söyle eninde sonunda ona prim vermediğini anlıyacaktır
birde yakın oturmanız çok samimi olmanızı gerektirmez.en başta mesafeni koy çok sık gidip gelme vıcık vıcık bir ilişki kurma

inadina tersini yap..bir caya bile karisiyorsa ileride onunu alamazsin bunun..

bencede mesafe koy
mesafe koyunca karşındaki insan sana her
istediği gibi davranamıyor.
sen onları tanıdıkca bakarsın
iyi niyetli davranıyor ona göre davranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…