Bu ne saçma bir anlayış ya. Eşime yansıtmayacaksam ne diye evlendim onunla? Beynini bile yerim. Bu kadar pembik gelin olmaya gerek yok.
Katılıyorum. Değil yansıtmamak uykularını kaçırır zehir ederim evi ona. Ki böyle durumlarda çok etmişliğim var. tek benim mi psikolojim bozulacak onun ki de bozulsun. Onun keyfi yerinde oldukça anlamaz ki senin ne çektiğini. Onun da huzuru kaçacak, anasından emdiği süt burnundan gelecek ki bir süre sonra anlayacak napmasi gerektiğini.
Eltinin, evine gelmesi haricinde bi suçu yok. Evet is yapmak zorunda değil ama o zaman senin evine de gelip hizmet ettirmeyecek buna müsade etme. onun dışında eltinin hatası yok. O da yapmak zorunda değil sende.
Böyle bi model elti de bende var. Duymadığımı sanıyor ama kulağıma geliyor. Kaynanamlarin evinde her işi yapar kendini paspas etmis ayaklarina. Duvarlara kadar çıkar siler bayram temizliklerini vs yapar esyalari disari cikarir abartili abartili temizlikler yapar. Zaten sık sık onlarda kalır elinden bez düşmez sürekli hizmetciliklerini yapar. Ben ondan sonra evlendim aynı performansı benden de beklediler ben yapmayınca tabi sorunlar sorunlar. Eşim de onlarla ayni kafadaydi ben kavga ede ede aklını başına getirdim. Aslinda bence aklı başına gelmedi bence hala onlar gibi düşünüyor ama benle uğraşmak istemediği için belli etmiyor.
Neyse ben yapmam yani hizmetciliklerini. Eltim o niye yapmıyor niye ben yapıyorum diye bana bileniyormus. yapma arkadas ben mi yaptiriyorum sana? Yanlis kişiye bileniyosun git kocana bilen, yaptirdigi icin arkanda durmadigi icin. Kendine bilen pasif kaldıgın icin. Bana ne?
Hatta ben oraya gittigimde o ordaysa bi bakarim hop hazırlaniyolar evlerine gidecekler, ben gidince kocası hemen kaçırıyodu. Onun sebebi de ben yapmıyorumya ben ordayken bile herseyi kendi yapiyomus. o olmazsa mecbur ben yaparmisim :))
Ee ne oldu o yokken de yapmadim. Onun varlığı yokluğu ya da yapip yapmamasi degil ki benim ölçüm. O da yapmasin napim yani.