- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
zaten eltimin yaptığı bir değil. Hep Kv için uzatmadım ama mesafeliyim. Aynı şehirde değiliz konuşmuyorum bu konuşma da bir sene önce olmuştu. Barışmışlardı abimleKv asıl sizi kayırıp uyarmış bence. Eltinin huyu budur gör ona göre bişeyini anlatma demiş resmen. İyi olmuş aslında. Araya mesafe koyun.
söylemiş olabilirim bilmiyorum ki. İnkar etsem o zaman iftira atmış olurum.Niye inkar etmedin? Kadın hem dedikoducu hem aileden soyutlanmış, sana inanırlardı.
başka bir şeyler söylemiş olsa onları da söylerdi değil mi? Bunu söylediğimi bile hatırlamıyorum kötü konuşmam genelde kv ile ilgili ama uydurmuş ya da yanlış yorumlayıp farklı anlattığı olmuşsa kv onu da söyler miydi acabaSanmam. Kvnin şahsi huyunu falan eleştirsen neyse. Oğullarını kayırıyor demende birşey yok bence. Ki her anne çocuğunu kayırır.
kocası olduğu için olabilir :) eşimin abisi olduğu için abi diyorum kendisine. Siz ne dersiniz?Abi ne alaka onu anlamadım. Abiniz neden dahil oluyor
Kv anlayışla karşılamış. bunu bir uyarı olarak alın ve eltiniz ile konuşmayın bir daha böyle şeyler, araya mesafe koyun. Bunu takmayın kafaya, kv takmış ise yine konu açılırsa kendinizi izah edersiniz.Kv asıl sizi kayırıp uyarmış bence. Eltinin huyu budur gör ona göre bişeyini anlatma demiş resmen. İyi olmuş aslında. Araya mesafe koyun.
Abim deyince sizin öz abiniz sandım. Benimde kaynım var ama tanımadığım insanlara veya arkadaşlarıma bahsederken abim demiyorum. Burda biz nerden bilelim abim diye kaynınızdan bahsettiğinizi ? Eşinizin abisi adı üstünde sizin değil. Konuda bahsederken eşimin abisi deseniz karışıklık olmaz.kocası olduğu için olabilir :) eşimin abisi olduğu için abi diyorum kendisine. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?