Eltimin yalanları

Umut4

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
9
4
1
33
Kızlar eşimle ünv tanışıp evlendim
Eltimle kayınvalidem akraba ama benim tarzım insanlar değil çünkü eltim koyde yaşamış okumamış bir kız düşünün şunu düşünebiliyor
"Köylü insanlar daha GUNAHSİZ " çünkü köyde çok fazla gunah işlenecek birşey yok :))) nasıl bir düşünce tarzı bu ..mesela mum dikmek günah şöyle böyle der hep kızına pasta aldım bir iki ısrar edince diktirdi ..hani bende kapaliyim çok şükür ama hiçbir zaman savunduğum birseyi çiğnemem
Neyse kayınvalidem oturup eltime kayinbaban onu çok afedersiniz yatakta istemediğini birlikte olmadığını İSTİYORUM İSTİYORUM dediğini söylemis eltim gelip bunları söylüyor bana
Ben 15 aylık evliyim evlendim 9 ay sonra ANNEMİ KAYBETTİM ..10 yıl anneme ben baktım ben evlenince Allah razı olsun yengem baktı ..neyse eltim durup durup çok soguksun diyor bende ANNEN ÖLMEDEN BENİ ANLAYAMAZSİN benim ciğerim yanıyor dedim benden gülüp eğlenmemi bekleme
Ertesi gün ESİM ASKERE GİDECEK bizde eltimlerde kalacaz o gün ..eltime iyi ki varsın SANA GUVENMEK İSTİYORUM DEDİM KİZKARDS GİBİ OLALİM bana ne yazdi biliyor musunuz ANNEM ÖLSÜN BENİM DURUMUMA DUS DEDİN SEN diyor dedim ki ben bu lafı konuşacak kadar adı bir insan değilim benim durumum da ne varmış dedim herkesin annesi ölecek bir gün
Neyse arıyorum konuşalım diye açmıyor sonrasi evlerine gittik falan ben konuşalım dedim kolundan tuttum ..acikladim kendimi sonra yanlış anlamışım dedi
HEP LAFLARİ BİR YERE CEKİYOR inanın bıktım
Eşim su an askerde abimlerde kalıyorum kayinvalideme birakmadi çünkü o da ANNEM BEYİN OLUMU GECİRDİ eşime it miyim köpek miyim bana sormadan oraya gidiyor demis
Açıkçası imanlı biriyim çok şükür herkesin ibadeti kendine ama ibadetlerimi elimden geldiğince yaparım . Ama çok zorlanıyorum
Eltimi sevmesemde illa görüşmek zorundayız
Bende artık telefonunu sildim aramıyorum kendisini sadece gelirlerse mesafeli bir şekilde agirlayip gönderirim gidersekte otururum hiç diyalog kurmadan
KUSUR ARAMAK İSTEYEN HER SEKİLDE BULUYOR ..eşim beni çok seviyor tutuyor çok şükür ..
Size birşey sormak istiyorum ben elimden gelen herşeyi yapıyorum ama şu an eşim askerde 3 ay oldu kaynım bir kere bile beni aramadı
Ben istiyorum ki Aile Olalım ...eşimin bir erkek kardeşi var o da hep eltim dolduruyor bir türlü beni sevmedi ben öğle hissediyorum ..
Yemin ederim size o olayn üzerine kızının doğum gününü kutladım utansın diye ..
Hep iyi olmaktan yoruldum hep kotulenmekten ..ama iyiliğe iyiliği herkes yapıyor kötülüğe iyiliği er kişi ..sizce ben bu aileye nasıl davransam duzelirler

Dini içerikli konu yasak.

Senin 1ailen var baska ailen olamaz boyle birseyi istemek hata bu 1.
Mum dikilmkycekse pastaya israr etmek neyin nesi? Senin cocuklarin oldugunda onlara dikersin bu 2.
Bu kadar iyi niyet boyle sorunlara yol aciyor malesef buda 3 :)
Yani demem su ki iyi niyet iyidir ama fazlasi suistimal edilir..

Bende bı etli var akıllara zarar herşeyi ben biliyorum sanat s.lak...

Yıllar yollar önce ben evlwndigimde tavuk ciğeri hariç bişey yemem derdi kurbanda sundan başka bişey kesmek derdi

Son 3 yılda her yıl farklı kurban kestiler

Benim yaptığım biseyi aaaa ben asla istemem yada yapmam deyip sonra türlü bahanelerle yapmislgi var kısacası elti mi en iyisi senle küs olanı görme duyma en güzeli

Back
X