- Konu Sahibi Queen of the North
-
yok bacım öyle insanlar ablalık yapmaz benim ki aileye karsı iyi de benımle bişiyi var belkıde tanımıyo o yuzden temkınlı yaklasıyo anlamadım valla boşver böylesi daha iyi olucak emin ol sen yinede dikkatli ol değişti diyip aldanma huzurun kaçmasın canımben artık o nasıl davranıyosa öyle davranıyorum soguksa soguk konusuyosa konusuyorum
bizdede o konusmayınca ben suratımı asıyorum haliyle hemen devreye kayınvalidem giriyo o konusturmaya calsııyo ya aslına bakarsan herkes farkında durumun ama yapacak bişiy yok ya bikeresinde kayınvalidem kahvaltıya cagırdı hem beni hem onu akşam oldu ben evime gececem oda bende alısverıs merkezine gidicem dedi hemen kayınvalidem senide götürsün dedi neyse gittik 1 saat gezdık sonra demezmı sen gitmek ıstersen gıdebılırsın ben bıraz daha gezıcem kalakaldım oldugum yerde tabi hemen çıktım o merkezden
seni çekemiyo kıskanıyo pislik şey ay muhattap olma be uzak dur gerekli olmadıkça aynı ortamda olma onunla ben olsam öyle yapardım ona sana davrandığı gibi davran soğuk ol ona karşı selam verme bak bakalım ne yapıcak herkes onun gibileri çekemez sende çekme mecbur musun kayınvalidende yani ortayı bulmak için seni eziyo yani he o da bi sinir allah sana sabır versin canım
Hiç daha önce çalışma hayatında bulunmuş mu çünkü ev kızları çok sinsi oluyor bol bol kapı değnekledikleri için her kadından şeytanlık öğreniyorlar çalışan kadınlar bu yönde eksik kalıyor
benim eltimde aynen öyle kayınvalidem sen konuşturursun demişti ama olmadı kaç sene geçti hala soğuk ..
banada aynısını söyledi biraz ketumdur sen konusa konusa acacaksın ama şimdilik acılan yok acılmazda bu saatten sonra
yok cnm ya karakter meselesi olsun ama üzülme herkez başka telden çalıyo ben çok üzülüyodum ama 4 sene oldu alıştım artık
tabi küçük olarak benim idare etmem lazım ya o eski ben yeniyim ya aramızda var 10 yas yapmacık yapmacık hareketler valla battımı batıyo daha gecenlerde emrivaki yaparak götürdürler cok sinir oldum boş boş öldürdüm zamanımı geldim off ne sıkıcı dönemler
idare falan etme benim eltim bana ilk geldiklerinde ben konuşmayan insan sevmem şöyle sevmem böyle sevmem kaynanamda onun huyu o sen fazla üstüne gitme iki kardeş kavga eder alttan al he de falan bende tamam dedim yaşımda küçüktü aaa eltim benim iyi niyetimi suistimal üstüne suistimal kocasıyla tehtitler falan en son bir lafı bakar kocama birşey derim işin biter dedi o an tamam dedim şimdi tavrım çok nettir sende kesinlikle kendinden taviz verme neysen o ol
evet olmayacak şeyler değil ki ben daha nişanlıyım tam giremedim aileye ama şuan susmaları oynuyorum kayınvalidem falan görüyo durumu hatta öyle bi an oluyoki kayınvalidem ikimizide konusturmaya calısıyo laf atıyo ortaya falan 2 eltinin paylasamadıgı şey ne olabilir sence ??
allah herkese benim eltim gibi nasip etsin.... o kadar iyi anlaşıyoruz ki anlatamam... 8 senedir bozulmayan bir dostluk bizimkisi.... daha nice nice seneler görmek nasip etsin eltimle bana..... darısı başınıza....
allah herkese benim eltim gibi nasip etsin.... o kadar iyi anlaşıyoruz ki anlatamam... 8 senedir bozulmayan bir dostluk bizimkisi.... daha nice nice seneler görmek nasip etsin eltimle bana..... darısı başınıza....
evet olmayacak şeyler değil ki ben daha nişanlıyım tam giremedim aileye ama şuan susmaları oynuyorum kayınvalidem falan görüyo durumu hatta öyle bi an oluyoki kayınvalidem ikimizide konusturmaya calısıyo laf atıyo ortaya falan 2 eltinin paylasamadıgı şey ne olabilir sence ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?