Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de bu sizin ve eşinizin sorunu. Neden eltinizin bileceği kadar büyük kavgalar ediyorsunuz, anlaşamıyor musunuz? Ya da neden eşiniz gidip anlatiyor ? Oturmayan şeyler var demek ki evliliğinizde.
8 aylık evliyiz ilk 2 ayda oldu kavgalarımız basit şeyler ben yemek yapmayı çok severim neden fazla fazla yaptın cope gtti gibi şeyler söylüyordu eşim yada çok kıyafet alırdım bunlardan kavga ederdik esimde güya dertleşmek için kardeşine anlatmış kavga ettik diye suan bir sıkıntımız yok

Önyargı böyle bişey...
Benim eltim de sebebini bilmediğim bir şekilde benden uzak duruyor, hiç tanımadan. Bir kaç kere adım attım karşılık alamadım.
Hiç umrunda değil mesafeyi severim ama muhtemelen o da sizin gibi kafasında bir şeyler kuruyor
Komik duruyor ama bilesiniz, bir yetişkine uygun olmayan çocuksu davranışlar. Olgun olun biraz.

8 aylık evliyiz ilk 2 ayda oldu kavgalarımız basit şeyler ben yemek yapmayı çok severim neden fazla fazla yaptın cope gtti gibi şeyler söylüyordu eşim yada çok kıyafet alırdım bunlardan kavga ederdik esimde güya dertleşmek için kardeşine anlatmış kavga ettik diye suan bir sıkıntımız yok
E bunlar yüzünden tartıştıysanız ve eltiniz de duyduysa bile sorun yok ki. Basit, her evlilikte olabilecek tartişmalar. Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki kapı pencere inmiş, psikolojik fiziksel şiddetli kavgalarınizi duymuş. Bunlarda bişey yok ki.

Yinede bilmesine gerek yoktu sonuç olarak niyetini bilemem yeni evliyiz sonuçta kendide yeni evli sayılırdı hiç hoş olmadı eşimin yaptıgi o yüzden yan yana gelmek istemiyorum

E o zaman gitmezsiniz eltiniz de çok meraklınız değil belli ki.
Siz pireye kızamamışsınız ama yorganı yakıyosunuz.

Ben de mahremiyetime düşkün biriyim, bunun böyle olmasını hiçbir kadın istemez, bunu anlayabiliriz ama sizin eltinizi suçlar bir tarzınız var.
Halbuki suç eşinizde.

Edit: biraz verdiğiniz cevaplara baktım da fazlasınız, fazla çiğsiniz. Bence de görüşmeyin siz eltiyle.

E bunlar yüzünden tartıştıysanız ve eltiniz de duyduysa bile sorun yok ki. Basit, her evlilikte olabilecek tartişmalar. Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki kapı pencere inmiş, psikolojik fiziksel şiddetli kavgalarınizi duymuş. Bunlarda bişey yok ki.
Aile arasında kalmalıydi kadını tanımıyorum etmiyorum neden benim özelimi öğrendi midem bulandı öğrendim bu durumdan o sebepten ötürü görüşüpte yüz göz olmak istemiyorum

E o zaman gitmezsiniz eltiniz de çok meraklınız değil belli ki.
Siz pireye kızamamışsınız ama yorganı yakıyosunuz.

Ben de mahremiyetime düşkün biriyim, bunun böyle olmasını hiçbir kadın istemez, bunu anlayabiliriz ama sizin eltinizi suçlar bir tarzınız var.
Halbuki suç eşinizde.

Edit: biraz verdiğiniz cevaplara baktım da fazlasınız, fazla çiğsiniz. Bence de görüşmeyin siz eltiyle.
Tamm sen dedinya görüşmem çok pişmiş tavuk

Önyargı böyle bişey...
Benim eltim de sebebini bilmediğim bir şekilde benden uzak duruyor, hiç tanımadan. Bir kaç kere adım attım karşılık alamadım.
Hiç umrunda değil mesafeyi severim ama muhtemelen o da sizin gibi kafasında bir şeyler kuruyor
Komik duruyor ama bilesiniz, bir yetişkine uygun olmayan çocuksu davranışlar. Olgun olun biraz.
Ben muz değilim ya da avakado

Tamm sen dedinya görüşmem çok pişmiş tavuk
Ay Allah seni naapmasın asfghfs
Bu bi hakaretse hayatımda hiç çok pişmiş tavuk diye bi hakaret duymamıştım assfga
Keşke şey deseydin sana ne saman ye ahahah tam ona layık bir zeka ürünüsün

Yürü be koçum ben arkandayım

İlk defa sorun çıkartmayan bir elti gördüm. Problem yok olay yok yalan yok kaos yok kıskançlık yok. Bu seferde buldukça bulayan bir başka elti var. Neden kendinize problem arıyorsunuz ve tatili ziyan etme çabasındasınız ? Bence sırf kavganızı eşiniz kardeşine anlattı için ve eltiniz bildiği için kendinize yedirememenizden kaynaklı

Ay Allah seni naapmasın asfghfs
Bu bi hakaretse hayatımda hiç çok pişmiş tavuk diye bi hakaret duymamıştım assfga
Keşke şey deseydin sana ne saman ye ahahah tam ona layık bir zeka ürünüsün

Yürü be koçum ben arkandayım
Bay canım uyudum ben ikizlerim zekadan bahsetme bana nasıl canım isterse öyle cevap veririm o an canım onu söylemek istedi sana çiğ tavuk

İlk defa sorun çıkartmayan bir elti gördüm. Problem yok olay yok yalan yok kaos yok kıskançlık yok. Bu seferde buldukça bulayan bir başka elti var. Neden kendinize problem arıyorsunuz ve tatili ziyan etme çabasındasınız ? Bence sırf kavganızı eşiniz kardeşine anlattı için ve eltiniz bildiği için kendinize yedirememenizden kaynaklı
Hahahahahaha zaten öyle bebeğim ben askini iddia etmedim kii :)) bu arkadaşa üstün zeka ödülü verin hemen sayın KK üyeleri

İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım

Bence kurulmadan önce ilk adımı bir atın. Gidin bakalım vucut dili ve davranışları nasıl? Ona göre aksiyon alırsınız günlerce kalacak değilsiniz ya idare edin boşverin. Eltiler arası pek iyi olan nadirdir ne ilksiniz ne de son hahah politik olun. Onun yaşamına uymak zorunda değilsiniz ama saygı duymalısınız ee oda size duyar sonuç olarak olgun kadınlarsınız.

Hahahahahaha zaten öyle bebeğim ben askini iddia etmedim kii :)) bu arkadaşa üstün zeka ödülü verin hemen sayın KK üyeleri
Ya buraya konu açıp insanlar cevap verince ve zorunuza gidince neden saygısızca hakaret boyutuna giriyorsunuz ? Canım eltin senin ne olduğunu anlamış ve gerçekten sadece düğününe gelmiş hahahhahahahaa şimdi kocandan kaynaklı git ve onun evinde kal yazık eltinin ayağına gitme düşüncesi biraz psikolojini bozmuş sanırım saldırıyorsun dur kız biz senin eltin değiliz hahdhfkmgosndjhdjd

Bay canım uyudum ben ikizlerim zekadan bahsetme bana nasıl canım isterse öyle cevap veririm o an canım onu söylemek istedi sana çiğ tavuk
Ana okulu ilkokul lise ve üniversite okudunuz mu yoksa okuyamayıp direkt koca için evlendiniz mi ? Çünkü bu komik cevaplar ne bileyim ahshhdhdjfjckf ortaokula hasret gibi

Ya buraya konu açıp insanlar cevap verince ve zorunuza gidince neden saygısızca hakaret boyutuna giriyorsunuz ? Canım eltin senin ne olduğunu anlamış ve gerçekten sadece düğününe gelmiş hahahhahahahaa şimdi kocandan kaynaklı git ve onun evinde kal yazık eltinin ayağına gitme düşüncesi biraz psikolojini bozmuş sanırım saldırıyorsun dur kız biz senin eltin değiliz hahdhfkmgosndjhdjd
:))) ben eltime değil tatile gidiyorum ayrıca başka neyime gelecek ben yeni evliyim evinde neden kalayım fakir miyim evsiz miyim gitmek istemiyorum desem eşim zorla mı götürecek iyi kudurmuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X