Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi rencide olmuş gibi hissetmemek adına gitmek istemiyorum
Eşiniz anlatmasa iyiymiş ama olmuş bitmiş, rencide olmazsınız böyle bi şeyden, öyle hissetmeyin.. Evliliğin başında olabilir öyle şeyler, milletin kavgalarına bütün aileler karışıyor burada neler okuyoruz, sizinki hiç kafaya takacak bi şey değil.. Girin eşinizin koluna gidin, tanışın, belki çok seveceksiniz birinizi..

Yok evinde hiç kalmayacagz zaten sadece eşimin yüzünden dolayı kadını görmek istemiyorum

Ele güne dedikodunuzu yapan, sizden dert yanan, sizi çekiştiren kocanız. Asıl suçlu yanınızda ve ondan vazgeçmeye niyetiniz yokken diğer insanlarla görüşüp görüşmemeniz ne fark eder ki. 😏

Ben anladım seni.
Eşinle aranızdaki olayları biliyor diye bir çekince oluşmuş sizde.
Peki eşinle arandaki olay ne idi ?
Bilse eltin ayıp olacak bir şey mi?
Allahım sonunda anlayan birisi çıktı :) aynen tam olarak öyle oldu olaylar basitti fazla alışveriş yapmak fazla yemek bunlardan tartışıyorduk olay büyüyordu kusuyorduk o arada eşimin de canı sıkılınca bunları kardeşine anlatmış tartıştık evliliğe alışamadık diye

Eşiniz anlatmasa iyiymiş ama olmuş bitmiş, rencide olmazsınız böyle bi şeyden, öyle hissetmeyin.. Evliliğin başında olabilir öyle şeyler, milletin kavgalarına bütün aileler karışıyor burada neler okuyoruz, sizinki hiç kafaya takacak bi şey değil.. Girin eşinizin koluna gidin, tanışın, belki çok seveceksiniz birinizi..
Teşekkür ederim 😘

Sorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydi
Her evlilikde sorunlar oluyor önemsiz basit şeylerdi ki halen evlisiniz
Görüşünce bakarsınız duruma size olan tavrına ondan sonra karar verirsiniz

Ele güne dedikodunuzu yapan, sizden dert yanan, sizi çekiştiren kocanız. Asıl suçlu yanınızda ve ondan vazgeçmeye niyetiniz yokken diğer insanlarla görüşüp görüşmemeniz ne fark eder ki. 😏
Ne biliyorsun da konuşuyosn senin evliliğinde hiç mi sorun olmadı ayrıca benim kocam la öyle aman aman sorunum olmadı ufak tefek şeyler ve evlilign ilk aylarında olacak şey ele güne deigiin de kardeşi kocam beni aldatmadı dövmedi neyine kocamı bırakcam pardon

Baslik herseye yeter normaldir canim onlar kiskanc ve fesat olduklari icin iyi eltiden kim kacmak ister ama kiskanc kötü eltiden kac hayatina dahil etme ama bazen esin icin yüz yüze bakmak zorunda olduklarin icindedir bunu yapmazsan sen kaybedersin üzülen sen olursun esin etkilenecek yokmus gibi say o varken yeterli ne yapiyorsa yapsin eger karsina alirsan o amacina ulasmis olacak yok saymak ona en büyük sey ! o kimki birak haline cirpina dursun taklitler aslini yasatir 🤣

Allahım sonunda anlayan birisi çıktı :) aynen tam olarak öyle oldu olaylar basitti fazla alışveriş yapmak fazla yemek bunlardan tartışıyorduk olay büyüyordu kusuyorduk o arada eşimin de canı sıkılınca bunları kardeşine anlatmış tartıştık evliliğe alışamadık diye
Bunlar da bir şey yok bence kafaya takilmalik.
Ama eltiye bir takmisligin var diye düşünüyorum yine de.
Kv ile nasılsın?
Onlarin arası nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X