• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle karşılaştırılmaktan gına geldi!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Kızlar bende ettimde öğretmeniz.meslekten tutun hangi yemeği sevip sevmediğimiz bile karşılaştırılıyor. bunu en çok kayınvalidem yapıyor. her konuda mutlaka eltiminde adını geçiriyor. itici geliyor artık. görumcem ve eşimin akrabaları da yapıyor.bizden 2 yıl önce evlenmişler.biz 1 yıllık evliyiz şu an eşimin memleketindeyiz.mesela eltim yaz tatilini ve bayramı kendi şehrinde ailesiyle geçiriyor bu bayramı. bayramda akrabalara ziyarete gideceğiz doğal olarak o gidiyor sen burda mısın laflarını duymak istemiyorum.herkesin kendi isteği ve biz farklıyız.bu durumdan gına geldi.size de yapıyorlar mı bunu??

Kızlar bende ettimde öğretmeniz.meslekten tutun hangi yemeği sevip sevmediğimiz bile karşılaştırılıyor. bunu en çok kayınvalidem yapıyor. her konuda mutlaka eltiminde adını geçiriyor. itici geliyor artık. görumcem ve eşimin akrabaları da yapıyor.bizden 2 yıl önce evlenmişler.biz 1 yıllık evliyiz şu an eşimin memleketindeyiz.mesela eltim yaz tatilini ve bayramı kendi şehrinde ailesiyle geçiriyor bu bayramı. bayramda akrabalara ziyarete gideceğiz doğal olarak o gidiyor sen burda mısın laflarını duymak istemiyorum.herkesin kendi isteği ve biz farklıyız.bu durumdan gına geldi.size de yapıyorlar mı bunu??

Şimdi anlamadım. Eltiniz kendi ailesinin yanında siz eşinizin. Aslında sizin yaptığınızın daha sempatik gelmesi gerekmiyor mu erkek tarafı akrabalarına? Yani sorsalar bile hani böyle takdir eder gibi söylemezler mi?

övmek için değil sadece davranışlarımı
z karşılaştırılıyor mesela ben pideyi peynirli severim bunu konuşurken eltimden için o patlicanlı sever der k.v..araya sokusturuyor hemen

patlicanli sever diyorsa, anne bi gun de patlicanlisini yapar onu davet edersin simdi bunu bana neden soyledin ki diyin. rahatsızlığınızi belli edin anlarsa ne ala anlamazsa yapacak baska bi sey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Can sikici bir seymis ya.. Cozumu ne olabilir diye dusundum bulamadim. Rahatsiz oluyorum desen eltisini kiskaniyo derler cunku. Heralde alismaya calismak lazim

rahatsız olduğunuz şey bana mantıklı gelmedi. Sırf elti olduğu için böyle düşünüyor olabilir misiniz?
Biz de kv ile konuşurken "aa sen zeytinyağlı mı seviyorsun oğlum da hiç sevmez, ben de çok severim" falan diyor. Rutin konuşmalar gibi geldi bana:44:

Evliligin ilk yillarinda olur boyle seyler. Siz ondan once evlenseydiniz ona yapacakti kayinvalideniz.
Yaa oyle mi, zevkler renkler vs deyip gecistirin. Konuya takildiginizi anlarlarsa daha cok yapilir, siz takilmadikca zamanla birakirlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bir de siz ordaymissiniz ya, birsey soylenince, ben de olmasam gelinsiz kalir ortalik deyip sakaya vurun bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

mesela pide konusunda ben şunu severim k.baban şunu sever eltin şunu sever dese anlarım arada konuda geçiyor derim ama öyle değil gerçekten sadece onunla bu yüzden itici geliyor ya.söylesem kıskanç olucam ama alakası yok bunaldım artık her konuda geçiyor

uygun bir üslupla konuşun bu konuyu kv ile bence.. benimde hoşuma gitmezdi

ben daha sevgililik donemindeyim eltimlerde oyle ve ayni durum bendede var
ben sevgilime kazak alsam, eltim ayse kaynim ali olsun hadi, aysede aliye aldi kazak.. bana bir tisort alir ayseyede aldim aynisindan, bana 20 lira harclik verir, ayseyede gonderdim aliden, ben tatli yapip gotururum, aysede kek yapmis cok guzel olmus .. bu boyle devam ediyor bende rahatsiz oluyorum ama daha sevgililik doneminde oldugumuzdan sesimi cikarmiyorum
ileridede devam ettigi taktirde lafimi esirgemem diye dusunuyorum, sende soyle bana ne ondan niye bahsettin ki simdi diye tepki ver mesela

Sen de ayni şeyi kendi annen için yap. O sunu severim derse ayyy annemde sunu sever de. İnsan rakipleri ile kiyaslaninca sinir olur. Onun denginde o

ters köşe yap eltini övmekten hoşlanıyor belliki, sor eltini sor o söylemeden sen sor, bunu ben severim eltimde severmiki de onu sana anlatmasını sağla anlatsında rahatlasın. rahat rahat övsün ilk gelinini sonra yavaş yavaş vazgeçer. birde çok sıkmı görüşüyorsunuz aman görüşecek başka kimsemi yok az görüşüverin kv nle. başka çevre yap başka arkadaşlarınla git gel kv le görüşmeye pek vakit kalmasın

Bence gorumceni ya da k.validene 1.dereceden yakin olan birini araya sikistirsa hakli olabilirsin de eltinle niye kiyaslasin ki seni ikinizde gelinisiniz sonucta. Bi de sadece k.validem yapiyor dememissin herkes yapiyor demissin burdan senin yanlis anliyor olabilecegini dusundum ben herkesin niye boyle bi derdi olsun. Sen eltini fazla sevmiyor milletin dediklerini de o yuzden takiyo olabilir misin

aman ne takıyorsun kafaya, belli ki kadıncağızın dünyası sizden ibaret.benim eltim görümcem de kendi çocuğumla ilgili birşey anlatığımda benim çocuğum da böyle yapardı, benimki tuvaletini çabuk öğrendi,çabuk konuştu vs diye kıyaslıyorlar.(benim çocuğum 3 yaşında onlarınki 23-24 yaşlrında kıyaslamaya bakarmısın) hiç tınlamıyorum.sen de he he de geç, ters konuşup da aradaki ilişkiyi bozma kayınvalidenin tek kusuru bu olsun:34:

şu pide olayından örnek verecek olursak bi an kendimi sizin yerinize koydum ve kv ile aramızda kesinlikle şöyle muhabbet olurdu

ayşe de pideyi patlıcanlı sever
(şaşkın ve umursamaz bir şekilde)kim?(ne alaka şimdi der gibi)
ayşe ya ayşe
(gülerek ve alay edercesine)ne yapayım şimdi ona patlıcanlı pidemi yapayım yani (hatta sinir katsayısına bağlı olarak) te allahım ya(kesinlikle alaycı gülerek)
her zaman işi espriye vurarak alaycı bir şekilde konuşursanız bir daha demez kesinlikle.

belki eltinin yanında da senden bahsediyordur :34:
mesela eltin ben patlıcanlı seviyorum dediğinde, ona da senden için o peynirli sever diyordur...pek kızılacak bişey bulamadım ben...

Eltinle mi kiyaslaniyorsun sadece ☺ elti gorumce halasinin gelini teyzesinin Kizi amcasinin esiyle bunlar yetmiyor da komşularin gelinleriyle bitti mi eşimle kiyaslamalar uzar gider ☺

Back
X