Eltimle küslük

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sebu1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
Haksızsınız. Oyuncağı bir süreliğine bırakmışlar, alın sizin olsun dememişler. Çocuğunuza benzer bir oyuncak alabilirdiniz veya nereden aldılarsa para verip sipariş ettirebilirdiniz. Sizin olmayan bir eşya için neden küsüyorsunuz anlamadım.

Back
X