• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle küslük

Yorumlarınız icin teşekkürler. Fakat birkac hafta icin onu alıp gitmeleri sizce de kırıcı değil mi? Sonuçta cocuk onunla bi bağ kurmuş ve onu soracak
hanımefendi çocuğunuz bağ kurduysa alacaksınız o oyuncaktan
çocuğa bağ kurdurup nasıl olsa çocuğa acır istemezler diye plan yapmışsınız

herkes tost makinesini bile saç kurutmasını bile 2. elde satıyor.. kimse kimseye bedava bişey vermiyor

ben sizin gibi insanlara yüzsüz diyorum isteyenlere kusura bakmayın
heee çok ihtiyaç sahibiyseniz bişey diyemem yine

O istemeden geldiklerinde sizin vermeniz gerekirdi.Bende memlekette çocukların bazı oyuncaklarını bırakıyorum, biz yokken isteyen oynasın ama biz varken çocuklarımındır.ihtiyacım olmadığından bırakmıyorum, her seferinde taşıma yapmamak için bırakıyorum sonuçta.sizde onlar yokken kullanmışsınız verirken teşekkür bile etmek bir yana veryansın etmişsiniz.ben olsam bir daha çöpüme bile dokundurmam böyle yapan birini.

Siz anlamadiniz galiba kendileri de farkli bir sehirde birkac hafta kullanip birakip gidecekler. Oyuncak da bu arada 300 liralık basit bir sey. Her iki tarafin da durumu kötü degil. Benim icin sadece cocugun bağ kurmuş olmasi mesele idi. Terbiyesizce ne demek ayrıca. Bu nasil bir uslup. Lutfen saygıya davet ediyorum sizi.
E onun olan oyuncak icin 300 liralik basit birşey deyip küçümseyeceginize, alsaydiniz cocugunuza, niye minnet ettiniz?
hem dönüşte birakacaklarmis da zaten, ortaligi karistiran daha cok siz olmuş gibisiniz, ayıp etmişsiniz.

Merhabalar herkese. Konu özet olarak şu şekilde. Ben birkaç yıl önce eltimden kullanmadiklari bir oyuncagi almistim. Kendileri yurt dışında. Daha sonra kısa süreli tatile geldikleri bir vakitte o oyuncagi alacaklarını söylediler. Kendileri yine yurt dışına gidecekler ama ailesinde kalacaklardi öncesinde. Birkac haftaligina. Benim cocugum da ister istemez o oyuncakla bağ kurmus durumdaydi. Oyuncak dedigim bisiklet tarzı bi araç. Neyse bi sekilde o aracı alip goturduler. Ben de buna cok bozuldum. Ve o onda birkac kelime söyledim. Oncesinde aramız çok iyiydi ve bu olaydan sonra asla konusmadik. 1 sene oldu. Kendisi baskalariyla konuştuğu zaman hicbir sey olmamis gibi davranıyor ama ben de bunu yapamıyorum. Anlayacağınız carşı karisik. Siz olsanız ne yaparsınız
Kadın geri alma şartıyla vermiş, haksızsınız.

Back
X