- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim agresif olduğumu nereden çıkardın. Çok garip bir yorum
Mesaj yazma tarzinizdan o zaman sizin de eltinizde ya da baska birinde cekemediginiz seyler var.
Kusura bakmayın ama bir tiyatro kurmuşlar, sizi de hazırlıksız sahneye almışlar. Bunun altında birçok neden olabilir. benim de benzer sorunlarım oldu. Yazsam, gözlerinize inanamayacaksınız.Suratlarinin neden asildigi belli degil sorun burada basliyor zaten butun gun karsinizda sizinle konusmadan oturan biri var napardiniz ki afedersiniz ama ben yatmadan yatagimi bile vermistim.. Daha oncesinde de bir tanisikligimiz yoktu
Kusura bakmayın ama bir tiyatro kurmuşlar, sizi de hazırlıksız sahneye almışlar. Bunun altında birçok neden olabilir. benim de benzer sorunlarım oldu. Yazsam, gözlerinize inanamayacaksınız.
Öğrendiğim tek şey karşınızdaki insanı değiştiremiyorsunuz. Ağzınızla kuş tutsanız bir işe yaramaz. Bu tür insanlar sizi üzecekler ve etkileyecekler. Çözümü buldum kendimce. Siz değişeceksiniz. Şimdi ben sağ onlar selamet. (Ama hala ilgimi çeker bu konu :))
Ne gereği var... yapabilecek onlarca keyifli an yaratabilirsiniz. Tatildesiniz sanıırm, sabah yürüyüşe çıkın eşinizle erkenden, kahvenizi için, mutfağa girin yeni bir yemek deneyin ama kendiniz için kimseye yaranmak ya da göstermek için değilSu an birlikte ayni evde kaliyoruz. Ve oldukca mesafeleyim. Gerekmedikce muhabbete girmiyorum. Dediginiz gibi kimseyi degistiremeyizz
Ne gereği var... yapabilecek onlarca keyifli an yaratabilirsiniz. Tatildesiniz sanıırm, sabah yürüyüşe çıkın eşinizle erkenden, kahvenizi için, mutfağa girin yeni bir yemek deneyin ama kendiniz için kimseye yaranmak ya da göstermek için değil
Burayı okudukça şükrediyorum. Ne kaynım, ne eltim, ne görümcem ne de kp"im var. Bir kv dem var. Gerçi o bile bana yetiyor. Şükür 16 saatlik de mesafem var.
Dünya döndükçe bu ülkede kv kp elti görümce davaları bitmez.
ayy ne takiyosunuz su eltileri.benimkide kendi kendine havalara girdi.ortada bi sebep yokken sildi beni.bi merhaba bile demedi.bende hic sormadim tinlamadim.aradan zaman gecti benimle konustu ben hic cvp vermedim.zamaninda konusmadin simdide konusma dedim.ohhh ona en guzel cvp oldu.ozurler diledi ama bos.yani takmayin sallayin gitsin.