Evli misin canim? Bizim gibi evli olup ayni sorun u yaşayanlar hemen anlıyor çünkü[QUOTE="Sephora85, post: 37195580, member: 1]Hiç bişey anlamadım...
Hiç bişey anlamadım...
Sağolasın kelebeğim.Bayram ziyaretine gittiği büyük elti, evine ilk defa gidilmesine rağmen konu sahibi yerine koltuk minderleriyle ilgilenip "fazla oturmayacaksınız değil mi?, gitmemiz gereken yerler var." demiş sonrasında olaylar olaylar. -- bayrama özel amme hizmeti
Evliyim ama bir senelik sorunu bugün yaşıyor gibi canhıraş anlatıyor olsam bir silkinip kendime gelirdim.
Herkes hakettiğini alıyor demişssiniz zaten, bunun üstüne zaten diyecek bir şey kalmıyor.
Kaynana demeden merhabalaşabilirdiniz de geçmiş artık, mesafeli olunca, selam sabahı kesmek şart değil. Öteki türlü niden, niden konuşmuyorsunuz diyen insanlar olabiliyor. Bir de onlara gıcık olacağınıza merhaba deyin geçin.
Syn:MATMAZELDEFRESİF
alinti yapamiyorum tel.giriyorum.ne demek istesiginizi pek anlamadimda biraz ima mi var acaba yoksa yanlis mi anliyorum?
Ben.zaten.sonunda yazmisim hatar olabilir kusura baklamyin diye sanki kusurlaru bulmak icin okumus ve cevap yazms gibisiniz ilginiz icin tekrar teesekurler yorumunuzu kendinize saklayin burda nerde var acaba noktalama isareti yazim yanlisi soru isareti.virgul cok kolay olur sizin icin demi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?