Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçüğü büyüğü de yok yani
Doğum yapanın ziyaretine gidilir
aile yol gösterici olmalı.yanlış bir şey varsa söylemeli ama bizim ailelerimiz hiç iyiyle karşılaşmamış ki hepsi böyle bumların deyip kabulleniş var.anası iyiyse danası iyi olmaz danası iyiyse anası iyi olmaz der benim annem.insanların ekseriyeti maalesef problemli yaa böyle kabul edeceksin ya da vazgeçeceksinya maalesef senin kararın senin hayatın demek çok yanlış.
Çok pardon yaş kaç?
sende onları arayıp sorma mesafeni sağlam kur nişanlına durumu anlat çok ılıman olup kem küm ediyorsa nişanlınada tekmeyi vur net.belim çok kötüydü ve bugüne kadar hiç beni arayıp sormazlar niye gideyim
bence artık iyi olma derdine düşmemeli.beklentiyi sıfırlamaya bakmalı.ÖYLE TABİİİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKSIN ,SENİN LAF IN OLSUN , ONLARA KARŞI ,
benim eltim benden yaş olarak küçük ama buyuk ve ilk gelin o yuzden bayramda kandilde önce ben ararım
çunku olması gerekn bu
ilk yıllar üzerine düşeni yaparsın hee baktın hiç olmuyor artık yapmazsın ama bu arkadaş daha nişanlı ve budakar okları üzerine çekiyor bana göre olmaz yanii bu iş
net...başka yolu yok.sende onları arayıp sorma mesafeni sağlam kur nişanlına durumu anlat çok ılıman olup kem küm ediyorsa nişanlınada tekmeyi vur net.
Konu sahibi der ki ben daha taze gelinim, hatta gelin adayıyım
Görümce beni niye ayda bir arıyo, sonra çocuklarına da veriyo telefonu
Kayınvalide hiç aramıyo
Bi kez de oraya gittiğimizde, pek muhabbet etmediler torunlarının hastalığından dem vurdular
Beni nasıl aramazlar ( Bkz: Beni beni Bihter'ini durumu )
Madem öyle bende eltinin doğumuna gitmem, telefonda ararım.
Birinci de telefona çıkmazsa ikinciye ararım, sesini duyduğumu da söylerim nasıl çıkmaz telefona
Ben bunu anladım.
: )İlahi çok yaşa sen.
İnteraktif sözlük deneyimin var galiba, alemsin yaa, bakınız vermişsin
Şimdi bilemedim bu konuya ne denir, çünkü Aşk-ı Memnu'da Bihter'in kurban olduğunu düşünmüşümdür hep.
Bi samimiyetsizlik var konuda, ama kim daha samimiyetsiz çözemedim.
yaşandı ya da yaşanmadı benim anladığım şey konu sahibi mesafeli olmalı.idare etmede karşılıklı ilişkilerde tecrubesiz oldugu aşikar bunu aşana kadar insanlara özellikle eşiniz ailesine mesafe koyup beklentiye girmeyecek.beklentisi olmazsa dert de olmaz: )
Nişanlısına da demiş ki 2 kez aradım yengen telefona çıkmadı
Nişanlısı hemen sinirden kafayı yemiş ve bir daha arama demiş
Sahife No : 1
Birçok olay yaşandı demişti, daha ben olayın 1.sine denk gelmedim
Olsa yazardı kanımca
ya ama seboş nişanlısı da son derece tecrübesiz demek ki.yaşandı ya da yaşanmadı benim anladığım şey konu sahibi mesafeli olmalı.idare etmede karşılıklı ilişkilerde tecrubesiz oldugu aşikar bunu aşana kadar insanlara özellikle eşiniz ailesine mesafe koyup beklentiye girmeyecek.beklentisi olmazsa dert de olmaz
: )
Nişanlısına da demiş ki 2 kez aradım yengen telefona çıkmadı
Nişanlısı hemen sinirden kafayı yemiş ve bir daha arama demiş
Sahife No : 1
Birçok olay yaşandı demişti, daha ben olayın 1.sine denk gelmedim
Olsa yazardı kanımca
aslında bu kadar konusmaya gerek yok.bazı şeyler yaşanarak ögrenilecek.denge de kader terazesinde kurulacak yeter ki kendi niyetimizi sürekli sorgulayıp kendi muhasebemizi yapalım.elbet kurulurya ama seboş nişanlısı da son derece tecrübesiz demek ki.
sonuçta konu sahibinin bilerek gitmediği belli belli besbelli. Tele çıkmayan yengeye neden bu kadar sinirleniyor da hemen "bir daha arama" direktifi veriyor. Dengeyi kim kuracak?
İyi yapmışsın boşverDüğün nişan arası bir yapılıyorsa on görünür zaten. Bilmiyorum, bana hiçbir katkısı olmamasına karşın, henüz eşimle nişanlıyken, eşimin dayısının gelini doğum yapmıştı. Kvnin başka bir işi vardı o gün geçemeyecekti hastaneye, eşim (o zamanlar nişanlım) de yoğundu, bir buket çiçek yaptırdım işimden çıkıp, gittim tek başıma nişanlımın ailesini temsilen hastanede ziyaret ettim.
Bi faydası da olmadı o kızın bana, bi zararı da olmadı. Beni arayıp sorması da yoktu.
Bu ziyaretimden sonra eşim anlatmıştı "Aramızda kalsın ama acayip takdir topladın, beni onore ettiğin için teşekkür ederim" diye. Ha geçende konuştuktu ya yine bi konuda, bu denli kibardım da ne oldu işin o kısmı var. :)
Bir şey diyemiyorum bu duruma da, bir şeylerden nem kapmış ki soğumuş bu kız diyorum ister istemez.
Ama iki kere aradın da yani illa konuşmak zorunda da değil senle kadın. Bu ısrar neden? Sen de ona göre davranıver...
Bi de nişanlıya şikayet olayı acayip. Bi şeyler çıkar bak bunun altından.