- 3 Şubat 2009
- 10.103
- 17.665
- 823
- 45
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Muhabbet aralarında ileride olabilecek şeylere gönderme yaparım mesela.. Geçenlerde eltim doğum yaptı, bebeği görmeye hastaneye gittik, kayınvalidem çocuğu bir an olsun kucağından indirmiyor. Çocuğu hiç beşikte yatarken görmedim. Ben istemem mesela kendi çocuğuma böyle yapılsın. Bebeği bana uzattı "Al yengesi biraz da sen tut" diye, ben de gülümseyerek "Yok, yeni doğmuş bebeğin kucaktan kucağa gezmesi iyi değil, birkaç aya zaten bol bol severiz miniği" dedim. Bir kaç defa ev ortamında da buna benzer konuşmamız oldu, o artık benim yenidoğan çocuğun kucakta tutulmasından haz etmediğimi öğrendi. Bu sadece bir örnek.. Evlenmeden evvel de hep muhabbet arasına sıkıştırırdım yapılmasını istediğim ya da istemediğim şeyleri.. Ama hep tatlı dille, gülümseyerek..
Ben hareketlerini sevmedigim insanlari uzerinde bu kadar ugrasmaya deger bile görmüyorum artik. Konu sahibi de ona alinmis zaten hat hut soyleyivermis mala anlatir gibi :) O yuzden degersiz hissettigin icin alinmissin konu sahibi. Yoksa lafta bisey yok ama lafi soylemenin binbir türlü yolu var.