- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
biliyor çünkü sosyal medyadan görüyor...Eltiyle mesafeli olsun elti bu kadar detayi nerden biliyorda birebir ayni seyleri yapabiliyor ?
arkadaşlar destek olmaya çalışanlar saolsunlar ama kız zaten kolyeye bak demiyor sonuçta biçoğumuz sosyal medya kullanıyor yani... eşler görüşüyor ve demokratik bir hayatları yok yani abi kardeş görüşün gelinler görüşmesin şeklinde...biz zaten arkadaşımıza soyluyoruz onemseme o yapsın die sadece sızden guzel muzip fikirler istedik biliyorum ki aramızda çok yaratıcı fikirleri olanlar var...Anlatamaz biraz mesafe koysun yaptırdığı kolyeye kadar da göstermesin bir zahmet mesafe candir
Iste bende bunu anlamiyorum ben gorusmedigim,sevmedigim,bana zarari dokunabilecek bi insani ne sosyal medyam da nede cevremde tutarim. Arkadasiniz kazak alipta bugun bunu aldim diye atip sonra eltiside mi ayni seyi yapiyor cok komik degil mi ?biliyor çünkü sosyal medyadan görüyor...
aynenAmannnn derde bak keşke eltim de bana özense
aynen canım gözümüzle gördük aynısını yapıyor hatta sosyal medyada etiket yapılıyor yaa #yogakeyfi gibi aynı etiketleri kullanıyorIste bende bunu anlamiyorum ben gorusmedigim,sevmedigim,bana zarari dokunabilecek bi insani ne sosyal medyam da nede cevremde tutarim. Arkadasiniz kazak alipta bugun bunu aldim diye atip sonra eltiside mi ayni seyi yapiyor cok komik degil mi ?
bencede :dKocası sahip çıkmış hala kafasına mı takıyor ? Hayatının tadını çıkarsın bence.
saolasın aynı fikirdeyim ...Sen arkadaşına ne kadar özel olduğunu söyle .
Bak sen özelsin ki özeniliyorsun de içi rahatlasın ,kafaya da takmasın Allah başka dert vermesin.
Elti de kimmiş ya dert edinilecek.
Gömleğime çimen lekesi deydi nasıl çıkarırım diye daha çok dert ederdim
sosyal medya... hatta bir ara engellemiş ama sanırım görümcenin telefonundan bakılmış insanlara şaşırıyorumBencede konusup gorusmedigi surece kolye yu falan nerde goruyor?Yogaya gittigini falan nerden duyup yaziliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?