- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
bahsedecegım konu bır arkadaşımın burda üyeliği yok onun yerıne benim açmamı istedi ... hanımlar bu arkadaşım 5-6 yıl önce evlendi... eşi 3 kardeş 2 erkek 1 kız bunları anlatıyorum çünkü eltisi kızı bir türlü rahat bırakmıyormuş... arkadaşım biraz fazla iyiniyetlidir evliliğin ilk yıllarında eltisi ben ondan buyuğüm edasıyla her işi ona yaptırmış kızcagızda sorun çıkmasın die bir çok şeye gözyummuş... sonrasında artık herşeyi tekbaşına yapmak ağır gelmiş iyiniyetli birşekilde eltisiyle konuşmuş...işler burda kopmuş...o günden sonra eltisi sıkıntı çıkarmaya başlamış...eltisinin sıkıntılarına gelecek olursak evliliğin ilk yıllarında kv yı sureklı doldurup arkadaşımızla arasını kötüleştirmiş... kızda hem kayınvalıdesıne hem eltısıne mesafesını koydu saolsun eşide ona sahip çıktı... gel görelim eltisi kıza buaralar çok iyi davranmaya başlamış şaşırtıcı derecede ama arkadaşın aldığı kıyafetlerin aynısını alıyormuş , gittiği yerlere gidiyormuş örneğin kız kendine özel bir kolye yaptırdı birgün sonra kadında gidip almış , arkadaşımız yoga ile uğraşır kızda hemen bir kursa yazılmış hatta eşiyle özel bir çekim yaptırmış kadında arkasından aynı şekilde... daha saymakla bitmez biz bunları takmaması gerektiğini soyluyoruz ama arkadaşım buna çok üzülüyor hayatının eltisiyle kopyala yapıştır olmasını istemiyor bu durumu eltisine nasıl sorun çıkmadan anlatabilir...? hadi kknın akıllı hanımları çare olun