• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisel bir sorun

Herkes haddini yerini bilecek. Eşinizle aranızı bozmayın zaten istediği bu. Ben olsaydım kayınvalidem gider yapılanların ne kadar uygunsuz ve seviyesizce olduğunu eğer bunu yapmaya devam ederse çok büyük olay çıkacarağımı ve kardeşlerin arasının açıılabileceğini söyler baştan ben uyarım yaptım diye de belirtirdim. Kayınvalideniz çocuklarının arası açılsın istemeyeceği için illaki o kadınla konuşacaktır.

Eltine yapacağın en büyük kötülük eşin ile mutlu olmak.
Takma ne derse desin boşver.
Eşin ile kavga edip eltine malzeme çıkarma.
Yaptığı saçmalığın işe yaramadığını görünce zamanla vaz geçer. Geçmez isede komik duruma düşer gül geç.

Kızlar bu konular yüzünden o kadar zor günler yaşadık ki hala etkisini atamadım diyebilirim sinirlerim alt üst oldu bazen acaba ben mi abartıyorum diye de düşündüm ama demekki yerimde kim olsa gicik olurmus

Eltine yapacağın en büyük kötülük eşin ile mutlu olmak.
Takma ne derse desin boşver.
Eşin ile kavga edip eltine malzeme çıkarma.
Yaptığı saçmalığın işe yaramadığını görünce zamanla vaz geçer. Geçmez isede komik duruma düşer gül geç.

Haklısın, 2 senedir aynı şeyleri anlatmaktan bıkmadı ama umarım bırakır artık bırakmasa bile ben daha farklı davranacağım

Eltinizin size sürekli eşinizin bekarken yaptığı şeyleri anlatmasını sorun eder miydiniz, mesela beni kıskanırdı demesini yada bana bilezik alacaktı demesini yada bana yüzme öğretiyordu demesini yada çocuğu ona bırakır uyurdum demesini? Sizce normal mi bunlar
Aynı benim eltim ya boş insanlar işi gücü yok diyorum ben artık. Benimde eltim gider nişanlıma nasıl oldum diye sorarmış nişanlımda kibarca olmuş yenge dediğinde bunu bana sanki nişanlım içinden gelmişte iltifat etmiş gibi söylemeler, yok ben isteyince kaynım her şeyi yapar demeler insanın boğası geliyor 😂 ilgi odağı olmak tek dertleri kıskançlıklarından çatlayacaklar takma gül geç bende artık öyle yapıcam 😂😂 kompleksli manyaklar... ayhh sinirlendim yine

Elti yani erkek kardeşinin karısı olan kişiliği eşin kıskanıyorsa , ona bilezik almak istiyorsa bu sorgulanmaz mı?
ben olsam kocamla eltimi bir süre gözlemlerdim sonra açık net bir şekilde sorardım ondan sonra yine eltiyle kocamın durumunu incelerdim belki doğrudur hemen niye elti savaşına girdiniz ki? oturdugu yerden atacak değil ya durup dururken insan bi sorgular direk eltiye hmm ksıkanıyo işte boşver demek mantıksız

Kocan ve eltin ayni ortamdayken yengem bana soyle soyle soyluyor diye dok ortaya ve patlat o eskiden kaldi uzatmaya devammi boyle anlatip durcaksan isimiz var seninle de uzaklasirsin en azindan

Siz aileye katılmadan önce herkesin gözbebeği olduğundan demekki sizi rakip görüyor.Ay çok saçma yahu eşi tarafından yeteri kadar sevilmiyor muhtemelen.Sizin eşinizle olan ilişkinizi kıskanıyordur.Manasız yani ben eşimin kardeşine kaynım bile diyemiyorum.Kayın değil yahu kardeş o bana.Bilmiyorum kafam çalışmıyor böyle şeylere.

Elti yani erkek kardeşinin karısı olan kişiliği eşin kıskanıyorsa , ona bilezik almak istiyorsa bu sorgulanmaz mı?
ben olsam kocamla eltimi bir süre gözlemlerdim sonra açık net bir şekilde sorardım ondan sonra yine eltiyle kocamın durumunu incelerdim belki doğrudur hemen niye elti savaşına girdiniz ki? oturdugu yerden atacak değil ya durup dururken insan bi sorgular direk eltiye hmm ksıkanıyo işte boşver demek mantıksız

Canım anlattıkları zaten doğru yalan değil, hatta sevgililik döneminde eşimin bana bahsettiği şeyler çoğu, ama anlatmadan anlatmaya fark vardır ya hani biraz çarpıtarak anlattığını fark ettim, mesela eşimin yaptığı şey yapma niyeti filan farklıyken eltim daha farklı anlatıyor yada biraz abartıyor durumu ve garip bisey ortaya çıkıyor ne alaka filan oluyorum bende

Siz aileye katılmadan önce herkesin gözbebeği olduğundan demekki sizi rakip görüyor.Ay çok saçma yahu eşi tarafından yeteri kadar sevilmiyor muhtemelen.Sizin eşinizle olan ilişkinizi kıskanıyordur.Manasız yani ben eşimin kardeşine kaynım bile diyemiyorum.Kayın değil yahu kardeş o bana.Bilmiyorum kafam çalışmıyor böyle şeylere.

Ya ilk gelin ama ailede pek çok gelin var sadece ikimiz değiliz yani

Back
X