• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisel bir sorun

Biri benim esimden icin beni kiskanirdi, bilezik alacakti vs desin. Alnini karislarim dilini koparir eline veririm o anda. Kaynanami arar ne diyor bu gelinin ben neyin icine dustum siz ne bicim bir ailesiniz diye ortaligi kaldirir, o gelinin uzerine bir yollarim onlari.. kocami yolda gorse yolunu degistirir.

Ya aslında kayınvalideme çıtlattım biraz ama sen yanlış anlamışsındır filan dedi üzerinde durmadı kimse

Malesef eşime çok bahsettim hatta sizin nasıl bir ilişkiniz var böyle saçma sapan dedim sen niye onu kıskanıyorsun çok mu güzel dedim neler neler dedim :KK43:
Olan olmus.bundan sonra konu yapmayın.unutun gitsin dallandirmayin yani boşuna.ama eltinize müsade etmeyin bidaha bu tarz konuşmaya cesareti olmasın sizinle oba altından sopayi gösterinin

Alcaksın karşına hafif bir tebessümle diyeceksin ki bunu sıradan bi kadın dese sen ne demek istiyorsun deyip saçını elime dolardım ama senden hiç beklemediğim için niyetimi bozmak istemiyorum.

Eltinizin size sürekli eşinizin bekarken yaptığı şeyleri anlatmasını sorun eder miydiniz, mesela beni kıskanırdı demesini yada bana bilezik alacaktı demesini yada bana yüzme öğretiyordu demesini yada çocuğu ona bırakır uyurdum demesini? Sizce normal mi bunlar
Dikkat et bacim esine kotu gozle bakiyo gibime geldi yada aklı dengesi yerinde deilki bunlari soluyo benm eltim bana ole dicek hadi tmm bnm esimde yigenlerine bakiyomus banyosuna varana kadar yapdiriyomus ama yok bana bunu oretcekdi bilezik alcakdi vs seyler normal deil

Bundan sonra öyle şeyler konuşmasına izin vermeyeceğim bende

Eltinizin size sürekli eşinizin bekarken yaptığı şeyleri anlatmasını sorun eder miydiniz, mesela beni kıskanırdı demesini yada bana bilezik alacaktı demesini yada bana yüzme öğretiyordu demesini yada çocuğu ona bırakır uyurdum demesini? Sizce normal mi bunlar
Bunu benim yilaan görumcekler yapardı . Akıllarınca kendileri gibi kıskanç sanıyorlardı. Kıskanıp olay cikaricam düşünüyorlardı.
Büyüğü eşinden boşanmıştı bana ayy kardeşimi Verde az geziyim eşim sansınlar demişti. Düşünün! Bu tipler içlerindeki kıskançlığı böyle harliyor🤬😔🤬🤬

Bunu benim yilaan görumcekler yapardı . Akıllarınca kendileri gibi kıskanç sanıyorlardı. Kıskanıp olay cikaricam düşünüyorlardı.
Büyüğü eşinden boşanmıştı bana ayy kardeşimi Verde az geziyim eşim sansınlar demişti. Düşünün! Bu tipler içlerindeki kıskançlığı böyle harliyor🤬😔🤬🤬

Yok artık ya 🙄 cidden sağlıklı değil bu kadınlar

Yok artık ya 🙄 cidden sağlıklı değil bu
Yok artık ya 🙄 cidden sağlıklı değil bu kadınlar
ee daha önce tek gelin kendi vardı.Siz geldiniz ilgi azaldı.Eşiniz bunları yapmış olabilir ben bunu garipsemem.Ama bunu bal gibi sizi kıskandığı için anlatıyor bence.Bak beni çok severdi çok değerliydim vs ispat etme çabası..eşinize ya da kv bu konu hakkında bişey demeyin derim.Ama eltiniz birdaha böyle bir mevzu açarsa ee karısı olmadan bunları yapması normal şimdi öncelikleri değişti kendi yuvası ailesi var deyin geçin..ama sinirlenmeden gayet sakin..kendi sizi kıskandığı için aklınca sizi de kıskandırmaya çalışıyor🥱sakın küçük oyununa alet olmayın bence

Hiç medeni olamıyorum bu konularda parçalarım sanırım. Ayrıca bu durumda susmaz olay çıkarırım. Huzurum kaçacağına huzuru kaçsın. Sonradan pişman olmaktansa herkes bilsin, herkeste edebini bilsin

Eşimle konuştum demişşiniz ya,eşiniz buna ne diyor peki??Onun yorumu ne??

Eşim yaşananları mantıklı açıklamaya çalışıyor, eltimin anlattıkları ile eşimin anlattıkları arasında farklar çıkıyor, mesela bir olay oldu ve eşim eltime kızdı sonra eltim diyor ki bana mesaj attı özür diledi eşim diyor ki hayır mesaj da atmadım özür de dilemedim böyle kafam karışıyor benimde neden böyle yapıyorsunuz diyorum

Eşim yaşananları mantıklı açıklamaya çalışıyor, eltimin anlattıkları ile eşimin anlattıkları arasında farklar çıkıyor, mesela bir olay oldu ve eşim eltime kızdı sonra eltim diyor ki bana mesaj attı özür diledi eşim diyor ki hayır mesaj da atmadım özür de dilemedim böyle kafam karışıyor benimde neden böyle yapıyorsunuz diyorum
İnsanın içine şüphe girmesi iğrenç bişey gerçekten.Ben olsam bir gün beraber otururken ne yapardım biliyo musun.Eltine "hani geçende şöyle şöyle demiştin ya" diye konuyu açarım eşimin yanında ve utanmasını sağlarım.Tabi gerçekten eltin yalan söylüyorsa.Eşin de onun yanında söyler yalan mı değil mi??Yoksa böyle sadece eşine sormakla kıskanç hatta fikri kötü insan muamelesi görürsün hem eşin hem eşinin ailesi tarafından.Bence böyle bişeyi dene.Ama hesap sormak gibi değil de sanki muhabbet ediyomuşsunuz gibi gülerek yap ki kimse bişey anlamasın.

Ohooo senin saglam bir cinnet getirme vaktin gelmis geciyor bacim.

Baya hayal dünyasında yaşıyor galiba, bence uzak durun.

Uzak durmak en iyisi gibi onun yüzünden eşimle kaç kez aram bozuldu

Şimdi bu tip insanlar değişik varlıklardır. 2 seçenek var; ya sizi kıskandırmaya çalışıyor ki bu çok aptalca olmasına rağmen çapsız insanlar yapıyor, ya da kendi evliliğinde huzur yok sizinkini de bozmak istiyor.

Eşiniz ile konuşurken üsluba dikkat edin, Kendinizden emin olun. Elti olacak vatandaşa da sert lakin alaycı bir tavırla konuşun. Mesela yüzde öğretiyormuş ya eşiniz aa ciddi mi eşin bilmiyor mu, bende eşine öğreteyim de bu ileri gitmektir lakin topları ona çevirir iseniz çenesini kapar.

Elti ne alaka ya? Saçmalık. Kendini fazla önemsemiş yerini bildirirdim

Back
X