• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltisi olanlar !!! yardim

fushhya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
16
0
6
35
Ankara
merhaba hanimlar
forumda yeniyim size danismak fikrinizi almak istedigim bir konu var. suan sozluyum ilkbahar gibi de dugun dusunuyoruz insallah, bnim derdim su, sozlumun abisinin hanimi yani mustakbel eltim , hala sozlumun eski sevgilisiyle gorusuyor, facede birbiini eklemeler , aramalar , hediyeler alip yollamaklar, sozlum bunu ilk ogrendiginde cok kizdi tepki gosterdi, hayatinda ben oldugum icin artik bana bi saygisizlik yaptigini dusundu kadinin hem kendisi de hoslanmadi durumdan ne gerek var diye dusundu, ama kadin inat yapar gibi o benim arkadasim gorusurum sizene diyerek gorusmeye devam etti , sozlum konusmuyo suan yengesiyle bu yuzden ve bu durum beni de rahatsiz etmiyor degil, arkadas falan da degiller birbirlerini 1 ya da 2 kez gormusler ve uzak sehirlerde yasiolar, arkadas falan olsalar gercekten zaten beni ne ilgilendirir karisamam da ama kadinin icinde kotu niyet oldugu icin sirf bizi huzursuz etmek icin boyle yaptigini dusunuyorum, gormuyoruz birbirimizi pek ama nasil bi tavir takinayim ona karsi bilmiorum, daha tanimadan nefret ettim kendisinden ve hayatimizin hic bir yerinde olsun istemiyorum, ama abisinin karisi sonucta,ne yapcami bilmiyorum onun yuzunden huzursu olmak istemiyorum

Nişanlının ve çevrendeki diğer insanların eltine hak vermemesi senin için avantaj bence,kendi kişiliğinden ödün vermene gerek bir durum yok bence canm allah yardım etsin..sen kendi tavrını bozma hiç:37:

eltinin kimle konuşup konuşmayacağına mudahil olamazsınız,ama siz bu durumdan rahatsız olduğunuzdan dolayı eltinize mesafe koyarsınız,görüşmezsiniz vs bu sizin tercihiniz olur ,sevgiler....

Ahhh bu eltiler yokmu tabiki kimse kimseye karisamaz ama bence eltinin yaptigi yanlis bi iliski yasanmis ve bitmis kardesine saygi gorusmemesi gerekir

Esel 'e katılıyorum, kimin kiminle görüşeceğine karışamayız,ama mesafe koyabiliriz meselam madem eltiniz o kızı facesine eklemiş siz eltinizi silebilirsiniz,neden sildin diyeceğini sanmam sebeb ortada ama sorarsa da ,arkadaşlarına karışamam ama görmek istemediğim insanları da görmek zorunda değilim dersiniz, her zaman hal hatır sorar sohbet edersiniz ama eşinizle ilgili iyi ve ya kötü hiçbirşey anlatmazsınız vs ;)

Back
X