• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisinden çekenler...

Aynen benim eltmde.Ama Allah'tan ara sıra gelirler.Bizim bir üst kat onların.Geldiklerinde de eşimin abisi sabah çıkar içmeye akşama kadar içer orda burda ayyaş adam.Karısı da misafirleri gelir yedi apartman duyar seslerini gürültülerini.Balkondan 2 blok ötedeki arkadaşıyla konuşur bütün mahalle duyar.Oda yetmez kapılar birbirine çarpar sabah akşam güüüm-patt!!!Nasıl bir apartmanda yaşıyor kendisi anlamadım.Yada dağdan inme sanırım kendisi.
Hiç bir insan balkonda odun kesermi baltayla?Benim eltim müzeliktir yapar :27:
Testere ve balta seslerini hiç eksik etmez kulaklarımızdan sağolsun :51:

Aynen benim eltmde.Ama Allah'tan ara sıra gelirler.Bizim bir üst kat onların.Geldiklerinde de eşimin abisi sabah çıkar içmeye akşama kadar içer orda burda ayyaş adam.Karısı da misafirleri gelir yedi apartman duyar seslerini gürültülerini.Balkondan 2 blok ötedeki arkadaşıyla konuşur bütün mahalle duyar.Oda yetmez kapılar birbirine çarpar sabah akşam güüüm-patt!!!Nasıl bir apartmanda yaşıyor kendisi anlamadım.Yada dağdan inme sanırım kendisi.
Hiç bir insan balkonda odun kesermi baltayla?Benim eltim müzeliktir yapar :27:

bu eltilerde şans nasıl ki babanı anneni seçemiyorsan artık bahtına ne çıkarsa ama genel olarak anlaşılmıyor genelde kıskançlık yüzünden

punchshe canım kardeşim, kayınvalidem kızkardeşlerine kalmaya gidiyo sıksık, sürekli ses var apartmanda yaşlıların kafası kaldırmıyo kaçıyo napsın, ben kaçamıyom napim, kayınpederimde bıktı bunların gürültülerinden, oda evinin rahatını bırakamıyo hiçbir yerde rahat edemiyo, yapıştırmış cama komple satılık bina diye, yav burası çifliğe mi döndü desem, ne desem :27:

Son düzenleme:
Hiç bir insan balkonda odun kesermi baltayla?Benim eltim müzeliktir yapar:27:

aynen canım ya :60::60::60: sabah akşam güüümpatt!!! seninle aynı şeyleri çekiyoruz kardeşim, napçez bu dağdan inmelerle :1:

en iyisi bari farklı apartmanlara taşınında kurtulun..
bizim annemlerin apartmanda bi kadın vardı bi gürültü bir gürültü.. sürekli apartman sakinleri şikayet ederlerdi ve kovulurlardı.. en son 2-3 ayda 8 daire değiştiklerini duyduk.. akıllanmışlardır inşallah..
valla siz katlanırsınızda eloğlu öyle herşeye katlanmaz valla koyuverirler kapıdışınaoda görür hanyayı konyayı.. bukadar hazmedemeyecek gürültü yapacak ne varki allah allah insan kendisi rahatsız olur.. utanır..:27::27:

anlamadık nevar hazmedemediği, kendisininde rahartsız olması lazım gece doğru düzgün uyumaz mı insan, utanma yok aşmış kendini :37:

aynen canım ya :60::60::60: sabah akşam güüümpatt!!! seninle aynı şeyleri çekiyoruz kardeşim, napçez bu dağdan inmelerle :1:

Valla bende bilemiyorumki canım.Bende eşime diyorum ''Yengen daha önce dağdamı yaşıyordu acaba hiç apartman hayatı yaşamamışmı'' diye soruyorum:27:

Eşimde gürültülerinden çok şikayetçi.Aslında çok kavga edicek onlarla da etraftan çekiniyor ''Şurda 1 ay geçinemedi eltiler'' demesinler diye.Geldikleri zaman bizim evin standart müzik sesleri ''Gıııııırççç Gııırrrççç Gıırçççç''(testere sesi). ''Tak tak tak tak'' (baltayla odun kesme sesi), ''Küüüüttt,Paattt'' (kapı çarpma sesi), ve bilimum ne sesi olduğunu keşfedemediğimiz seslerle çınlıyor :27:
Eltim tam bir Amazon kadınıdır anlayacağınız :60::60::60:

menekşe eltin sürekli sizin üst katta kalmıyor dönem dönem eve bakmaya geliyor senin anlattığına göre ben öyle anladım? öyleyse sen benden iyisin, boşver kısa dönemde o kadarınıda duymayı verirsin.

bizimkine gürültü yapıyon diye uyardık, daha beterini yapmaya başladı, daha şimdi pazar pazar saat 8:00 de kapı çarpma sesleriyle apartmanı uyandırdı, hatta kalkmadı kimse diye yetmedi, gitti demirden sokak kapısını çarptı, böylesi görülmemiştir yeryüzünde heralde hem neye ise bu inat, hem bu nasıl bir terbiye, deli olabilurr...:27:

Son düzenleme:
hiç gidip geliyomusunuz hani iletişim babında nasıldır..
ne bileyim ben öyle şeyler yapsamn utanırım kimseye gidip gelemem :1: (en azından gelmiyorsa bunada şükür)
sen küçük gelinsin anlaşılan.. çözemedin mi bu aileyle problemi neymiş??..
kayınpederle falan hiç sohbet etmiyonmu yakınıyomu adam belki ağzından kaçırır derdinin ne olduğunu:27::27:

menekşe eltin sürekli sizin üst katta kalmıyor dönem dönem eve bakmaya geliyor senin anlattığına göre ben öyle anladım? öyleyse sen benden iyisin, boşver kısa dönemde o kadarınıda duymayı verirsin.

Evet canım Ankara'da oturuyorlar esasen.Buraya da yazın tatile geliyorlar.Bu yaz bile gelmediler Alah'tan.Bodrum da kızı var bu yaz da Bodrum'u coşturcak kendisi oraya gittiler :27::27:
Hep benim üstkatta kalsalar ben kafayı yerim hepten ama o yüzden geldiklerinde ses çıkarmamaya çalışıyorum canım eşiminde canı sıkılmaın dye dişimi sıkıyorum :6:

hiç gidip geliyomusunuz hani iletişim babında nasıldır..
ne bileyim ben öyle şeyler yapsamn utanırım kimseye gidip gelemem :1: (en azından gelmiyorsa bunada şükür)
sen küçük gelinsin anlaşılan.. çözemedin mi bu aileyle problemi neymiş??..
kayınpederle falan hiç sohbet etmiyonmu yakınıyomu adam belki ağzından kaçırır derdinin ne olduğunu:27::27:

mesajımı görmediniz galiba cevap istiyorummmm :84::84::84::84:
:1: çok mu abarttım ne :) arka sayfada kaldı belki atlamışsınızdır diye alıntılaadım :82:

daha önce bayramlarda eltimin eşi, eşimin abisi olduğundan dolayı tebrik için uğrardık, onun haricinde çocukların dersi için gelirlerdi bide bana misafir geldiğinde gelirdi, onlar çağırmadı eşimin diğer kardeşleri ile kayınvalidemde toplanırız, ama şimdi zaten bu davranışlarından dolayı kimse onlarla görüşmüyor, kayınvaldemin kapısı çelik değil eski tarz o bile gelmesinler diye kapısını kilitliyor diyim sana, çok fenalar ne diyim ya, çok kaba ve terbiyesiz bi eltim var, etrafı rahatsız etmekten hoşlanan, gidiyo sokak kapıyı çarpıp içeri giriyo öyle terbiyesiz yaşlı falan umursamıyo :5:

geceyarisi giderdim kapisina ayiptir be kadin insan yatiyor yavas olsana be kadin derdim ama benim oyle bir derdim yok 4 tane eltim var hic birini tanimiyorum derdimde yok cok sukur :40:

Benim 3 tane eltim var üzerinize afiyet millet bir tane ile ugrasamazken bende 3 tane :84:

makesef benim de var ayni tipte bir eltim
sizinki kadar gurultulu mu bilmiyorum ayni aprtmandayiz ama daireler arsinda kat farki var:68:
ama sizdan farkli bir yanim var
esim de kayinvalidem de yanimda degil bu konuda
kendimi gercekten cok yanliz hissediyorum :14:

meltem canım senin eltinde benimkiyle benzerse bi süre sonra senin tarafında olacaklardır, farkına varmalarını sağlamalısın, ara ara uyar eşini kayınvaldene söyle yaptığı terbiyesizlikleri, o elti bozuntusuna hiç karşılık verme duyma onu :34: ben önceden cevap verdim şimdi duymuyorum onu:35:sentavrını koy değerin anlaşılsın, eltiyle hiç muhattap olma, o yokmuş gibi davran, kayınvaldeler malesef tamamen yanımızda olmazlar, çünkü en niyahetinde biz gene onların gözünde oğullarını elinden alan kötü geliniz :123:

bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?

bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?

şaka yapıyorsun değil mi? alışkanlıkları değiştirmek zordur, eşin zorlanıyordur şu aralar ondan senin üstüne geliyordur, böyle birşeye hakkı yok ama. anladığım kadarıyla apartman kayınvalidenlere ait. söyle eşine, '' çıkarsınlar onu o evden dönelim, bende memnun değilim kendi evim varken boşuboşuna kira ödemeye'' diye.

Back
X