- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 113
- 35
Merhaba arkadaşlar benım 4 yasında bir evladım var ikinciyi düşünüyorum tam zamanı ve yaşı geldıgı ıama eltım ıkıncıye hamıle 14 yasında çocugu var .,,ben zaten o daha hamile kalmadan planladıgımı aöylemıstım ama o bunca sene sonra cocuga nıyet etti.. benım de suan yumurtalklatımda tembelleime var ilac kullanıyorum adet olmak ıcın ilaclarım bıtmek üzere ve doktorum korunmamam gerektıgını söyledı ama sırf kıskandı demesınler dıye o dogurana kadar beklıyorum  çübkü direk bu etiketi yapıstıracaklar bılıyorum

ama burda bir sürü yorum okuyorum böyle birşey ima edilse bile ben çok üzülücem biliyorum r yanım bekle dogursun öyle kal diyor cunku cok bekledı dünya onun etrafında sanıyor bende moral verıp destek oluyorum
 ama burda bir sürü yorum okuyorum böyle birşey ima edilse bile ben çok üzülücem biliyorum r yanım bekle dogursun öyle kal diyor cunku cok bekledı dünya onun etrafında sanıyor bende moral verıp destek oluyorum  bunh elınden aldıgımı dusunecek önce kendı sonrada cevre baskısı ah o kadar takıyorum ki herseyı kendıme !!!
  bunh elınden aldıgımı dusunecek önce kendı sonrada cevre baskısı ah o kadar takıyorum ki herseyı kendıme !!! 

Bakmadığım bir pencereden bakmamı sağlıyorsunuz
 Bakmadığım bir pencereden bakmamı sağlıyorsunuz 
 beni baya yükselttiniz şu an o kadar haklısınız ki
 beni baya yükselttiniz şu an o kadar haklısınız ki 

Bunlar çok insani duygular..
 Bunlar çok insani duygular..