Eltiyle ilişki

Nasıl sinsilik gördünüz mesela? Ben tanımıyorum hiç valla iyi biri gibi geliyor ama kıskanç mıdır vs detayını bilemeyeceğim. Kuvvetli bir izlenim oluşmadı
Bende farklı şehirlerde yön kendisini çok severdim ne zaman aynı şehire. Taşındık olaylar değişti sürekli emir kipi ile konuşmak söylenmek bana kaynana olmaya çalışıyor o yüzden ne kadar az görüşmek o kadar iyi

Niye mesela? Her dk miz beraber geçsin kanka olalım demiyorum ki. Alt tarafı daha samimi bir muhabbet kurmak, bir araya gelindiğinde sıcaklık olsun istiyorum. Ha tek taraflı olacak şey değil tabii.2 yılda olmamış simdi mi olacak diyeceksiniz belki ama 2 yılda hiç birebir görüşemedik ki. Hep bayramda seyranda iftarda vs. bir araya gelindi kısıtlı sürelerde. Ya ben hizmet ediyordum ya o :) elti, görümce, kayinvalide lafını duyunca on yargıyla kaçıyor millet bu bana saçma geliyor. Kv ile de aram iyidir mesela:) mesafeli ama tatlı bir ilişkimiz var
Ya yazmadan duramadım:) ben evlendiğimde iki eltimlede gıcıktık, nedenlerini anlatmayayım, uzatmayayım ama eşimin abileri istedim ki abileriyle iyi olsun ki seninki gibi eşimde umursamazdı. Ortalama üç yıl sonra yakınlaşmaya başladık. Kardeş bağları güçlendi ve ben de eltimle vakit geçirmekten keyif alıyorum. En son bayramda bungalov evde kaldık çok korkuyordum çünkü tatil başka bir 😕 o da gayet keyifliydi. Diğer eltimde başka şehirde sürekli arar gelin kalın diye. Köye gittiğimizde de onda kalırız hep Güleryüz sohbet eder. İlk zamanlar o da çok soğuktu. Ben yakın ilişki severim ama her gün görüşeyim her hafta sonu beraber olayım kafası bana da çok uzak😀 işte o sınır olunca insan keyif alıyor. Elbette bana uymayan yönleri var ama benim de ona uymayan var muhakkak. Önemli olan karşındaki insanı kabullenmek ve olduğu haliyle sevmek :) onun da kendi arkadaş çevresi var , benim de var ama birlikte de plan yapıyoruz ve güzel oluyor. Kocalar da mutlu oluyor. Olmasa da olur ama ben hayatımdaki varlığından mutluyum ve olmasa üzülürüm :) en son liposuction oldum mesela kardeşimin sınavı vardı eltim yanımda kaldı. Bence dediğiniz çok güzel. Biz de hep kaynanam varken görüşürdük şimdi yalnız daha çok görüşürüyoruz. Biraz sorun oluyor ama bazen gizliyoruz, bazen de gerçekten gelemeyeceği ortam olduğunu ona açıklıyoruz:) böyle işte

Siz yakınlık sıcaklık aile ortamı istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama bence biraz akışına bırakın kendiliğinden oluşsun bişeyler
Yoksa hep adım atarak sen yaptım ben yaptım sen çağırdın ben çağırcam minvalindeki ilerler ki anladığım kadarıyla bu da sizi sıkar
Bekleyin az daha!

Back
X